Joogaa kaikkien tarpeisiin

02 november 2017 | Av Yogobe

Oletko välillä epävarma siitä, millaisen joogaharjoituksen tekisit? Tai onko sinun hankala löytää etsimääsi videoiden seasta? Joogaa löytyy jokaisen tarpeisiin ja toiveisiin. Jotta löytäisit omasi helpommin, olemme tehneet sinulle listan mahdollisista toiveista videovinkkien kera.


Aamujooga
Aamulla treenaaminen tai meditoiminen ovat täydellisiä tapoja herätellä kroppaa eloon. Pienikin joogahetki saattaa riittää energian saamiseksi ja paremman keskittymisen saavuttamiseksi koko loppupäiväksi. Täältä löydät videoita, jotka sopivat tehtäväksi aamulla.

Iltajooga rentoutukseen
Onko sinun vaikea rentoutua, päästää irti stressaavista ajatuksista tai muuten vain rauhoittua?
Täältä löydät tietoa ja videoita, jotka auttavat sinua rentoutumaan.

Joogaa lantiolle
Lantion alueeseen keskittyvä jooga voi tuntua mukavalta sinulle, jolla on alaselän kipuja. Energian virtaamisen lisääntyminen tällä alueella saattaa myös vapauttaa tunteita ja saada sinut avautumaan. Lue lisää joogan ja lantion suhteesta ja videoista, jotka voisivat sopia sinulle.

Toimistojoogaa
Runsas työpöydän ääressä istuminen jäykistää yläselkää sekä niskan ja hartioiden aluetta. Täältä löydät videoita ja tietoa, jotka auttavat sinua pitämään huolta selän, niskan ja hartioiden hyvinvoinnista.

Joogaa henkiseen hyvinvointiin
Joskus pelkkä hengittäminen auttaa. Hengitysharjoitukset sopivat erityisen hyvin sinulle, joka haluat vähentää stressiä, rauhoittua, rentoutua ja tuntea rauhan ja tyyneyden sisälläsi. Alta löydät lisää tietoa hengityksestä ja voit vähentää kierroksia näiden videoiden opastuksella.

Joogaa juoksijoille
Paljon juoksevien pakarat sekä reiden etu- ja takaosat menevät helposti jumiin. Juuri juoksijoille ja urheilijoille suunnattu jooga voi olla avuksi juuri näiden alueiden avaamisessa ja liikkuvuuden lisäämisessä. Pidä huolta kehostasi ennen tai jälkeen lenkin näiden videoiden avulla.

Joogaa sinulle, jolla on nukahtamisvaikeuksia
Makaatko usein sängyssä valveilla eikä rentoutuminen oikein onnistu? On olemassa harjoituksia, jotka keskittyvät juuri tähän. Nämä videot auttavat sinua nukahtamaan helpommin ja pitämään huolta itsestäsi. Alta löydät myös lisää tietoa rentoutumisesta.

Joogaa sinulle joka haluat päästä hikoilemaan
Välillä sitä haluaa antaa kropalle kunnon hikitreenin. Lue lisää cardioharjoittelusta tai haasta itsesi ja lämmitä kehosi harjoittelemalla näiden videoiden kanssa.

Vinkkejä ja joogaa aloittelijoille
Aloittelijana saattaa tarvita hieman perusteellisempaa asioiden läpikäyntiä ja vinkkejä.
Opi joogaa turvallisesti näiden videoiden ja oppaan seurassa.

Joogaa niskalle
Tuntuuko niskassasi kipua, jäykkyyttä tai jännitystä?
Lisää niskaongelmista sekä videoita ja harjoituksia niskalle täältä.

”Aloita sieltä missä olet nyt! Kaikki on kiinni vain siitä, että astut matolle. Lyhyt päivittäinen joogahetki voi muuttaa asennettasi valtavasti ja se antaa kehollesi sen tarvitseman energialatauksen!”

Lue lisää

Yogobe

Me kirjoitamme, keräämme, luomme ja teemme parhaamme inspiroidaksemme lukijoitamme ja jäseniämme kestävään hyvinvointiin. Jos kaipaat sisältöä jostain tietystä aiheesta, älä epäröi ottaa yhteyttä: [email protected]

Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev