Hej!

Innan den 8e juni kommer vi, i enligt med GDPR, ha uppdaterat våra allmänna användarvillkor och tagit fram en integritetspolicy som beskriver hur och varför vi behandlar dina uppgifter. Det gör vi för att du ska få den allra bästa upplevelsen av vår tjänst, relevant vägledning och intressanta erbjudanden. Självklart vill vi också ge dig världens bästa service.

Om du har några frågor, vänligen mejla oss på medlemmar@yogobe.com

/Yogobe Crew

Innehållsförteckning

1. Inledning

2. Konto hos Yogobe

3. Användarkrav - Kund hos Yogobe

4. Avgifter & tjänster

5. Sekretess

6. Ditt innehåll

7. Yogobe IP / Restriktioner

8. Användarinnehåll

9. Kontohantering

10. Godtagbara användningsområden

11. Upphävande och uppsägning av tjänster

12. Upphävande och uppsägning av tjänster

13. Friskrivning och begränsning av ansvar

12. Upphandlande enhet

13. Andra villkor

1. INLEDNING

Internettjänsten http://yogobe.com (nedan "Hemsidan") ägs och drivs av Yogobe AB org.nr. 556914-7787 (nedan "YOGOBE").

Tack för att du använder Yogobe ABs produkter, tjänster, webbplatser och appar, med beteckningen ”Yogobe” (”Yogobe-tjänster”) eller ”Yogobe Store” (”Store-tjänster”).

Dessa Användarvillkor innehåller villkoren enligt vilka Yogobe AB och dess dotterbolag tillhandahåller sina Tjänster till dig och beskriver hur du kan få tillgång till och använda Tjänsterna.

Dessa Användarvillkor gäller för dig som är kund (nedan “Kunden”) eller har ett konto (“nedan “Kontoinnehavaren”) hos YOGOBE. Genom att kryssa i rutan "Jag har läst och godkänt användarvillkoren" när du registrerar ett konto, på något vis inleder ett samarbete, deltar vid event som vi arrangerar, lämnar en bokningsförfrågan eller blir kund hos YOGOBE förbinder du dig att följa användarvillkoren nedan. Alla referenser till "vi" åsyftar i dessa villkor YOGOBE. Med "du" och "dig" åsyftas Kunden eller kortinnehavaren.

Dessa användarvillkor utgör parternas fullständiga reglering av alla frågor som dessa kundvillkor berör. Du uppmärksammas på att särskilda villkor kan komma att gälla för visst erbjudande. Särskilda villkor för erbjudanden gäller som tillägg till dessa villkor.

Du åtar dig att löpande hålla dig uppdaterad och att följa vid var tid publicerade regler och kundvillkor. Du kan alltid se information rörande om din prenumeration hos YOGOBE på din profilsida i inloggat läge.

YOGOBE skall i skälig omfattning bistå dig vid frågor eller problem angående din prenumeration eller ditt konto. YOGOBE kan nås via e-mail eller telefon, under ”kontakta oss” på hemsidan.

2. KONTO HOS YOGOBE

Du kan välja mellan att skapa ett gratiskonto och bli "medlem", inleda en betalande prenumeration och bli "prenumerant" eller genom att uppge din maildress att bli ”nyhetsbrevsprenumerant”, vilket betyder att du får Yogobe's nyhetsbrev. Du får bara ha ett konto hos Yogobe och det är personligt. Alla kontoinnehavare från löpande nyhetsbrev och kommunikation från Yogobe. Nyhetsbreven kan du med enkelhet avsluta din prenumeration på via länk i varje utskick.

Du kan välja mellan att bli medlem genom att skapa ett gratiskonto, inleda en betalande prenumeration eller genom att uppge din mailadress att bli ”nyhetsbrevsprenumerant”, vilket betyder att du får Yogobe's nyhetsbrev. Du får bara ha 1 (ett) medlemskonto hos Yogobe och det är personligt.

Ett gratiskonto innebär att du helt utan kostnad och bindningstid kan testa tjänsten under en begränsad tid, så som vi en kampanjkod. En betalande prenumeration inleder du genom att betala en avgift via betalleverantörerna DIBS eller Trustly. Du kan också betala för ditt medlemskap hos YOGOBE via en friskvårdsleverantör så som Benify, Actiway eller Wellnet. Betalning via faktura kan också förekomma i undantagsfall. För att kunna skapa ett konto anger du adressuppgifter, namn, födelsedag, telefonnummer och din e-postadress. Därtill väljer du ett, för dig personligt, lösenord. Detta lösenord används tillsammans med din e-postadress för att logga in på tjänsten. Du ansvarar för att dina inloggningsuppgifter inte sprids.

När du är betalande medlem hos YOGOBE, vilket innebär att du har inlett en prenumeration för att ta del av bl.a. vårt bibliotek av videor och audiofiler eller är en tillfälligt aktiv medlem via en prova-på period eller kampanjkod, så får du tillgång till sektioner, innehåll och funktioner som inte är tillgängliga för dem som inte är inloggade som medlem.

3. ANVÄNDARKRAV - KUND HOS YOGOBE

3.1. Juridisk person

Om du är en individ får du endast använda Tjänsterna om du har befogenhet att ingå avtal med YOGOBE. Om du inte har befogenhet att ingå avtal, har du inte rätt att använda Tjänsterna. Om du inte är en individ, försäkrar du att du representerar en på giltigt sätt bildad organisation som existerar enligt lagarna i ditt rättsområde, att du har fullständig befogenhet och tillstånd att ingå avtal med dessa Villkor och att du vederbörligen har bemyndigat ditt ombud att binda dig till dessa Villkor. Om du som juridisk person önskar köpa flera prenumerationer eller hantera ditt medlemskap är du välkommen att kontakta vår VD, peter(at)yogobe.com.

3.2. Privatperson

Du, och följaktligen alla unika kontoinnehavare försäkrar i egenskap av privatperson att tjänsten enbart kommer användas för enskilt bruk. Vidare måste du uppge korrekt namn, personnummer, mailadress, post adress, telefonnummer och betalningsinformation. Du är skyldig att uppdatera dessa uppgifter om de vid någon tidpunkt skulle förändras. Var noga med att detta görs om du flyttar.

Om du är en individ får du endast använda Tjänsterna om du har befogenhet att ingå avtal med YOGOBE. Om du inte har befogenhet att ingå avtal, har du inte rätt att använda Tjänsterna. Om du inte är en individ, försäkrar du att du representerar en på giltigt sätt bildad organisation som existerar enligt lagarna i ditt rättsområde, att du har fullständig befogenhet och tillstånd att ingå avtal med dessa Villkor och att du vederbörligen har bemyndigat ditt ombud att binda dig till dessa Villkor. Om du som juridisk person önskar köpa flera prenumerationer eller hantera ditt medlemskap är du välkommen att kontakta vår VD, peter(at)yogobe.com.

3.3 Minderåriga.

”Minderåriga” är personer under 18 år. Inga av Tjänsterna är avsedda att användas av Minderåriga. Om du är Minderårig får du inte använda Tjänsterna. Genom att använda Tjänsterna intygar du att du inte är Minderårig.

Om du är förälder till ett barn under Åldersgränsen och blir medveten om att ditt barn har lämnat personuppgifter till YOGOBE, vänligen kontakta oss på privacy@yogobe.com så att du kan begära att få utöva dina tillämpliga tillgångs-, rättelse-, uppsägnings- och/eller invändningsrättigheter.

4. AVGIFTER OCH TJÄNSTER

Du samtycker till att betala Yogobes alla avgifter för varje Tjänst du köper eller använder (inklusive eventuella överskridelseavgifter), enligt de priser och betalningsvillkor som presenteras till dig för Tjänsten ifråga. I förekommande fall kommer du att debiteras via den faktureringsmetod du väljer via din konto- eller prenumerationshanteringssida under dina inställningar som inloggad medlem. Om du har valt att betala avgifterna med kreditkort, intygar du att kreditkortsuppgifterna du tillhandahåller är korrekta och att du snarast kommer underrätta Yogobe vid eventuella ändringar av dessa uppgifter. Avgifter som betalas av dig är ej återbetalningsbara, utom enligt vad som anges i dessa Villkor eller om det krävs enligt lag.

4.1. Betalande prenumeration

YOGOBE ger våra kunder möjligheten att vid kontoskapande eller som inloggad medlem aktivt göra ett val om att löpande, i förskott, teckna en månadsprenumeration om 189 kr per månad. Därtill ges möjlighet att i förskott betala sin prenumeration för fler månader åt gången och därmed få rabatt på månadskostnaden. Förskottsbetalningen sker för ett fast antal månader och ger då en given rabatt i kronor. Vid förskottsbetalning 3 månaders prenumeration betalar du 499 kr (ord. pris 567 kr ), vid förskottsbetalning av 12 månaders prenumeration betalar du 1899 kr (ord. pris 2268 kr).

Rabattsatser och valbara antal månader kan komma att ändras av YOGOBE. (Alla angivna priser är inklusive moms). Specialerbjudanden med begränsad giltighetstid kan förekomma, så som via våra friskvårspartners.

Genom att bli betalande medlem hos YOGOBE godkänner du att YOGOBE debiterar ditt ditt betalkort eller bankkonto kostnaden för din prenumeration månadsvis eller i enlighet med den prenumerationstyp som du själv har valt. Vid pappersfaktura kan eventuella andra kostnader tillkomma din prenumeration. Kostnader som kan tillkomma är faktureringsavgifter.

Då du blir månadsprenumerant debiteras ditt kort den dag du genomför kortbetalningen eller uppgraderar din prenumerationstyp. Nästa debitering sker en månad senare och därefter löpande i enlighet med dessa ramar under prenumerationens löptid. Exakt samma ramar görs gällande för övriga prenumerationsformer. Kvartalsprenumeration debiteras ditt kort eller bankkonto kvartalsvis och årsprenumerationen varje 12 månader.

4.2 Avsluta betald prenumeration

Din prenumeration hos YOGOBE förlängs automatiskt varje månad eller i enlighet med det prenumerationstyp du träffat avtal kring om uppsägning inte sker. Uppsägning kan ske när som helst men för att prenumerationen inte ska förlängas ska den sägas upp senast sista dagen i pågående prenumerationsperiod. Uppsägning av prenumerationen sker av dig personligen på hemsidan där du också kan se när din innevarande betalperiod slutar men oavsett så löper prenumerationen alltid pågående prenumerationsperiod ut, och du kommer att debiteras för denna period. YOGOBE erbjuder inte återbetalning för delvis outnyttjad betalperiod.

Förtydligande:

Om du blir medlem den 10’e dagen i månad 1 och väljer att avsluta din betalande månadsprenumeration den 29 dagen i månad 1 kommer du ha tillgång till din prenumeration fram till den 10’e dagen i månad 2.

Varför: När du skaffade din prenumeration hos Yogobe debiterades du i förskott för en full månad. Därför kommer du också ha tillgång till tjänsten under motsvarande prenumerationsperiod. Detta gäller för samtliga prenumerations- och medlemstyper.

Uppsägning sker i inloggat läge bland dina prenumerationsinställningar. En bekräftelse på uppsägningen skickas via e-post. YOGOBE garanterar inte mottagande av uppsägning som sker via e-post eller brev.

4.3 Prisändring

YOGOBE förbehåller sig rätten att ändra månadskostnad och andra avgifter samt lägga till nya månadskostnader eller avgifter gällande våra produkter och tjänster. Yogobe kommer skriftligen och inom skälig tid att ge dig förhandsbesked beträffande en sådan ändring av avgifterna så att du får möjlighet att säga upp ditt abonnemang innan ändringen träder i kraft.

4.4 Betalningsmedel

Du kan välja att betala med kontokort (VISA/MASTERCARD) eller direktbetalning via din bank genom ett samarbete med Trustly AB. ## Om du vill ändra prenumerationstyp under pågående prenumeration kan du göra det via din prenumerationssida inne i tjänsten. Om du önskar ändra betalningsform och istället få en pappersfaktura gör du det lättast genom att kontakta oss på medlem@yogobe.com När du väljer att uppgradera din prenumeration till en annan prenumerationstyp så kommer du debiteras i enlighet med ditt val. Bekräftelse kommer automatiskt tillsändas dig mailledes och betalningen kommer registreras och sparas under "Kvitton" efter att ditt aktiva val belastat det betalkort eller bankkonto som du har kopplat till Yogobe. Den tid du har kvar på din befintliga prenumeration kommer självklart adderas till den tid som omfattas av din uppgradering. Om du åtnjuter gratistillgång till videobiblioteket så kommer även dina innestående gratisdagar följa med dig när du inleder ett betalande medlemskap.

Förskottsbetalning görs via Hemsidan, genom App-store, friskvårdspartner och i undantagsfall faktura. Vid betalning dras kostnaden för hela förskottsperioden direkt.

Om du väljer att avsluta din betalande prenumerationen under förskottsperioden kommer beloppet för den resterande tiden, eller för eventuella kvarvarande krediter, ej att återbetalas eller ges tillgodo.

YOGOBE förbehåller sig rätten att sluta erbjuda olika typer av prenumerationsalternativ (förskottsbetalning) inom ramen för sina medlemskap.

YOGOBE debiterar ditt kontokort eller bankkonto löpande för respektive prenumerationstyp från första dagen fram tills prenumerationen eventuellt sägs upp. Om uppsägning ej görs förnyas din gällande prenumeration. Om rådande prenumerationsalternativ ej finns kvar eller kan göras gällande övergår prenumerationen till en, i enlighet med ordinarie prislista, prenumeration med motsvarande tidsmängd antingen månatliga, varje ”3 månaders” eller ”12 månaders” kontokorts debiteringar.

4.5 Utebliven betalning och avgifter

Vid utebliven betalning av prenumerationskostnad har YOGOBE rätt att pausa tillgången till prenumerationstjänsten. Detta gäller till dess att betalning sker på nytt.

Vid betalning via kontokort eller direktbetalning via bankkonto gör YOGOBE tre försök med två dagars mellanrum att dra pengar. Om betalning inte har erhållits vid det 3:e dragningstillfället kommer YOGOBE kontakta dig via email och därefter försöka göra förnyade dragningar månadsvis.

I de fall där vi har prenumerationer som betalas via faktura med 10 dagars betalningstid utgår en påminnelseavgift på 50 kronor per påminnelseavi. För inkassoärenden utgår sedvanlig inkassoavgift samt dröjsmålsränta. För utbetalning av felaktiga inbetalningar utgår en administrativ avgift på 50 kr.

4.6. Kampanjkod

Introduktionserbjudanden eller så kallade kampanjkoder som medför att man kan använda YOGOBEs tjänster, och i huvudsak videobiblioteket, utan kostnad under en begränsad tid, är endast till för helt nya kunder hos YOGOBE. Introduktionserbjudandet gäller endast en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inför introduktionserbjudandets slut tillfrågas du via e-post från oss om du önskar teckna en betalande prenumeration. Detta beslut ligger till fullo hos dig som medlem och det är först i detta skede som du via din friskvårdsleverantör eller våra betalningsleverantörer DIBS eller Trustly uppger dina kort-uppgifter eller godkänner en direktbetalning från ditt bankkonto och inleder en prenumeration i enlighet med det alternativ du väljer.

Perioden för introduktionserbjudande startar i samband med att du trycker på verifikationslänken som följer med i aktiveringsmailet till dig i samband med att du skapar ditt konto hos Yogobe.

4.7. Specialerbjudanden

Ett specialerbjudande om att använda YOGOBEs tjänst till lägre pris eller med en viss rabatt under en begränsad tid, gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Efter specialerbjudandets slut övergår tjänsten automatiskt i en betald prenumeration till ordinarie pris.

Specialerbjudandet gäller endast med de villkor som angivits i erbjudandet.

4.8. Presentkort

Du kan köpa tillgång till Yogobes videobibliotek i present till dina vänner! Läs mer om presentkorten här - Du kan köpa en månad för 189 SEK, ett kvartal för 499 SEK eller 12 månader för 1899 SEK.

I samtliga fall får du ett bekräftelsemail inkl. kvitto. I mailet får du fullständiga instruktioner för hur din vän enkelt går tillväga för att ta del av sitt presentkort. Du kan också skriva ut ett presentkort som du kan lämna över till din vän.

OBS: - Du kan inte ge ett presentkort till dig själv - Du kan köpa fler än ett presentkort - Mottagaren kan vara medlem hos Yogobe eller inte. - Koden anges antingen som kampanjkod när man registrerar sig som medlem eller under "specialerbjudande kod" på prenumerationssidan när man är inloggad som medlem - Om man redan är en betalande medlem med en löpande prenumeration så uppgraderas ens konto med det antal dagar som presentkortet omfattar - Mottagaren har 12 månader på sig att inleda sin prenumerationstid hos Yogobe

Maila: info@yogobe.com vid frågor eller vidare information.

4.9. Event, resor, utbildningar och övriga aktiviteter

Yogobe saluför egna aktiviteter och agerar förmedlare och återförsäljare av andras aktiviteter. Vid köp mottager man ett bekräftelse-email, vilket inkluderar kvittens för genomfört köp. Bekräftelsen fungerar också som biljett till gällande aktivitet om inget annat kommuniceras i och med transaktionen. Vid förmedling så sätter vi dig i direktkontakt med arrangören.

Ingående av avtal:

Genom att kunden köper biljett till ett evenemang eller aktivitet uppstår ett avtalsförhållande mellan kunden och den aktuella arrangören vad gäller evenemangets genomförande. Yogobe och/eller Yogobe Store agerar endast i egenskap av förmedlare av biljetter och agerar i arrangörens namn och för dennes räkning. Genom att köpa biljett uppdrar kunden åt Yogobe att förmedla köp av samt att expediera biljetten.

Genom att klicka på fältet "KÖP" hos Yogobe lämnar kunden anbud om köp av biljett. Köpeavtal mellan kunden och arrangören ingås när Yogobe skickar bokningsnumret till kunden.

Pris och betalningsvillkor:

a. Totalpriset, dvs biljettpriset inklusive samtliga avgifter, skall betalas omedelbart vid köpeavtalets ingående. Moms ingår i priset. Kunden ansvarar för att kontrollera att pris stämmer med beställningen.

b. Kunden kan betala med konto- och kreditkort (Visa eller MasterCard) hos Yogobe via DIBS på Internet.

c. En serviceavgift kan komma att debiteras, beroende på vilket evenemang det är. Leverans- och administrationskostnader inkluderas i totalpriset. Vid bokning online visas specifik leveransavgift i bekräftlse-email, annars gäller en standard leveransavgift om 20 %. I den händelse att evenemanget ställs in återbetalas varken eventuell serviceavgift eller leveranskostnad. Vid ändringar i evenemanget kan återköp erbjudas i vissa fall - beslut fattas av arrangören, då återbetalas biljettpriset och eventuellt gällande serviceavgift eller leveranskostnad.

Ångerrätt:

Två-veckors ångerrätt i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) är i enlighet med 2 kap, 3 paragrafen inte tillämplig i de fall det är fråga om biljett till konserter, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktiviteter, så som Yoga och/eller meditation.

Inställd aktivitet:

Det är kundens eget ansvar att kontrollera om aktivitetens datum, tid och/eller plats har ändrats. Vid inställt evenemang återköpts biljetten endast på uppdrag av arrangören, detta inom en månad efter aktivitetens datum.

Ansvarsbegränsning:

Arrangörens ansvar är begränsat såsom framgår av svensk konsumentlagstiftning.

Personligt bruk:

Biljetter köps för personligt bruk och får ej säljas vidare i kommersiellt vinstdrivande syfte. Med kommersiellt syfte menas ett försäljningspris som överstiger biljettens ursprungspris inklusive eventuella serviceavgifter. Återförsäljning (eller misstanke om återförsäljning) kan utgöra brott mot köpvillkor rörande personligt bruk och vara grund för makulering av biljettens validitet.

4.10. Skatter

I korthet så berör denna paragraf dig som är företagskund till Yogobe i utlandet. I övrigt så innefattar dina prenumerationsbetalningar och förehavanden med oss i egenskap av privatperson moms. Läs gärna om du vill veta i detalj hur skatter fungerar:

Om inget anges är du ansvarig för all skatt och moms förknippad med försäljningen av Tjänsterna, inklusive alla relaterade straffavgifter och ränta (sammantaget: ”Skatter”). Därför betalar du moms som en del av din prenumeration och när du köper produkter / tjänster från Yogobe. Du betalar Yogobe utan avdrag för Skatter. Detta sagt så, om/när Yogobe är skyldigt att samla in eller betala Skatter, kommer Skatterna att faktureras till dig, såvida du inte tillhandahåller Yogobe ett giltigt skattebefrielseintyg utfärdat av lämplig skattemyndighet eller annan dokumentation som tillhandahåller bevis på att ingen skatt bör debiteras. Yogobe debiterar inte moms om du ger oss ett momsnummer som utfärdats av en skattemyndighet i Europeiska Unionen, du köper Tjänsterna från Yogobe AB för affärsändamål och du är bosatt i en annan EU-medlemsstat än Yogobe AB. Om du har en laglig skyldighet att innehålla Skatt från dina betalningar till Yogobe, måste du ge Yogobe ett officiellt skattekvitto eller annan lämplig dokumentation för att påvisa sådana betalningar.

5. SEKRETESS

5.1. Sekretess.

När du använder Tjänsterna kan du skicka innehåll till YOGOBE (inklusive dina personuppgifter och andras personuppgifter) eller så kan tredje parter skicka innehåll till dig via Tjänsterna (alla ovanstående kallas ditt ”Innehåll”). Vi vet att genom att ge oss ditt Innehåll litar du på att vi hanterar det på lämpligt sätt. YOGOBE’s Sekretesspolicy, tillsammans med tjänstespecifika sekretessmeddelanden (kallas tillsammans ”Yogobes sekretesspolicys”), beskriver hur vi hanterar ditt Innehåll (inklusive dina personuppgifter) och vi förbinder oss att följa dessa YOGOBE’s sekretesspolicys. Du samtycker till att YOGOBE kan använda och dela ditt Innehåll i enlighet med YOGOBE’s sekretesspolicys och gällande dataskyddslagar.

5.2. Konfidentiell information.

YOGOBE behandlar ditt Innehåll som konfidentiell information och det används och lämnas ut endast i enlighet med dessa Villkor (inklusive YOGOBE’s sekretesspolicys). Emellertid utgör ditt Innehåll inte konfidentiell information om Innehållet ifråga: (a) är allmänt känt eller offentliggörs (utom genom YOGOBE’s överträdelse av dessa Villkor); (b) var lagligen känt för YOGOBE innan det erhölls från dig; (c) erhålls av YOGOBE från tredje part utan kunskap om överträdelsen av en förpliktelse gentemot dig; eller (d) har tagits fram av YOGOBE på oberoende sätt och utan hänvisning till ditt Innehåll. YOGOBE kan lämna ut ditt Innehåll när detta krävs enligt lag men endast efter det att YOGOBE, om lagen tillåter det, har använt kommersiellt rimliga metoder för att underrätta dig i syfte att ge dig möjlighet att bestrida skyldigheten att lämna ut informationen.

5.3. Säkerhet.

YOGOBE lagrar och bearbetar ditt Innehåll på ett sätt som är förenligt med säkerhetsstandarder inom branschen. YOGOBE har implementerat lämpliga tekniska, organisatoriska och administrativa system, policys och rutiner för att befrämja säkerheten, integriteten och konfidentialiteten hos ditt Innehåll samt för att minska risken för obehörig åtkomst till eller användning av ditt Innehåll. Tillgång till de utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda identifieras för åtkomst.

6. DITT INNEHÅLL

6.1. Du behåller äganderätten till ditt Innehåll.

Du behåller äganderätten till alla dina immateriella rättigheter i ditt Innehåll. YOGOBE gör inget anspråk på något av ditt Innehåll. Dessa Villkor ger oss inte någon licens eller rättighet till ditt Innehåll utom de begränsade rättigheter som behövs för att vi ska kunna tillhandahålla Tjänsterna, samt på det sätt som beskrivs i övrigt i dessa Villkor.

6.2. Begränsad licens till ditt Innehåll.

Du ger YOGOBE en världsomfattande, royaltifri licens att använda, reproducera, distribuera, modifiera, anpassa, skapa härledda verk, offentliggöra och på annat sätt exploatera ditt Innehåll, men endast för det begränsade syftet att tillhandahålla Tjänsterna till dig eller enligt vad som i övrigt tillåts av YOGOBE’s sekretesspolicys. Den här licensen för sådant begränsat syfte fortsätter även efter du har slutat använda våra Tjänster, med hänsyn till sammanlagda och avidentifierade data som härleds från ditt Innehåll samt eventuella resterande säkerhetskopior av ditt Innehåll som görs i YOGOBE’s löpande verksamhet. Den här licensen gäller även de pålitliga tredje parter vi arbetar med i den utsträckning det krävs för att kunna tillhandahålla Tjänsterna till dig.

6.3. Copyrightanspråk (DMCA-meddelanden).

Om du anser att dina verk har används på ett sätt som utgör intrång i upphovsrätten kan du meddela YOGOBES ombud, peter(a)yogobe.com för anspråk om intrång i upphovsrätten.

6.4. Andra IP-anspråk.

YOGOBE respekterar andras immateriella rättigheter och vi förväntar oss att våra användare gör detsamma. Om du misstänker att en YOGOBE-användare gör intrång i dina immateriella rättigheter kan du rapportera det till member(a)yogobe.com med syfte att be vederbörande möjlighet till rättelse. Anspråk om intrång i upphovsrätten skall följa svensk lagstiftning.

7. YOGOBE’s IP / RESTRIKTIONER

7.1. YOGOBE’s IP

Varken dessa Villkor eller din användning av Tjänsterna ger dig äganderätt till Tjänsterna eller Innehållet som du får tillgång till via Tjänsterna (förutom ditt Innehåll). Dessa Villkor ger dig inga rättigheter att använda YOGOBEs varumärken eller andra märkeselement.

Upphovsrätten och andra rättigheter på Material som du tar del av via tjänsten så som bild, text, laddar ner, bokmärker, sparar eller streamar ifrån YOGOBEs streamingtjänst tillhör YOGOBE eller YOGOBEs licensgivare. För att upprätthålla dessa rättigheter använder sig YOGOBE av teknik som skyddar den digitala informationen och som begränsar din förmåga att se Material i enlighet med givna regler för användning från YOGOBE eller dess licensgivare. Tänk på att:

Du endast får streama och se Material för privat bruk om inte annat specifikt avtalats.

Du får inte själv, eller på något sätt uppmuntra eller underlätta att någon annan, kopierar, reproducerar, lånar ut, sänder, distribuerar eller på annat sätt överför Material.

Du får inte själv, eller på något sätt uppmuntra eller underlätta att någon annan kringgår, modifierar, tar bort, avkompilerar, nedmonterar, förändrar eller på annat vis manipulerar någon säkerhet, kryptering eller annat rättighetshanterande teknik eller mjukvara som är del av något Material eller det sätt som filerna streamas till dig.

Du godkänner att YOGOBE kan använda teknik för att verifiera den geografiska plats du befinner dig på.

Du godkänner att, utöver de rättigheter som YOGOBE eller dess licensgivare har, alla överträdelser mot dessa Kundvillkor ger YOGOBE rätten att avsluta din tillgång till YOGOBEs streamingtjänst med omedelbar verkan och utan varsel. Du godkänner specifikt att våra licensgivare har rätten att direkt upprätthålla relevanta föreskrifter i dessa Kundvillkor gentemot dig.

7.2. Hemsidan

YOGOBEs hemsida tillhandahålls i regel 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan. YOGOBE garanterar emellertid inte att tjänsten är fri från fel eller avbrott under ovanstående tid.

Användning av hemsidan sker på eget ansvar och på egen risk.

YOGOBE ansvarar inte under några förutsättningar för skador eller förluster, vare sig direkta eller indirekta till följd av fel eller brister på hemsidan, dess innehåll eller som annars orsakats av användandet av denna.

YOGOBE ansvarar heller inte för försening i överföring, avbrott, fel på Internet- eller telekommunikationer, stöld eller förstöring eller ändring av, eller obehörig anslutning till, användares kommunikation.

YOGOBE har som ambition, men kan inte garantera att hemsidan är fri från virus.

7.3. Förbjudet användande av hemsidan

Du får inte ladda upp, e-posta, eller på annat sätt sända något material som innehåller virus eller någon annan datorkod, fil som designats för att störa, förstöra, göra skada eller begränsa funktionaliteten av någon annan mjukvara för datorer sammankopplade direkt eller indirekt med tjänsten. Du får inte störa servrar eller nätverk kopplade till hemsidan eller våra tjänster eller skada några procedurer, policys eller regler kopplade till hemsidan.

Du får inte utge dig för att vara någon annan person när du använder tjänsten, uppföra dig på ett stötande vis, eller använda tjänsten för illegalt eller skadligt syfte.

För att kunna erbjuda dig en smidig tjänst kommer YOGOBE att placera en cookie (en liten textfil) på de datorer och enheter du använder för att nå hemsidan eller våra applikationer. När du återvänder till hemsidan eller våra applikationer kommer denna cookie att möjliggöra för YOGOBE att känna igen dig som besökare, kontoinnehavare eller kund och förse dig med ett förenklat sätt att logga in och använda tjänsten. För att kunna bli kontohavare, medlem eller kund hos YOGOBE och kunna ta del av alla funktioner krävs att du accepterar cookies på din dator.

7.4. Material på hemsidan

Allt material (inkluderat mjukvara och innehåll) på hemsidan ägs av YOGOBE eller dess leverantörer, om inget annat uttryckligen anges. Det är YOGOBE eller dess leverantörer som innehar upphovsrätten till allt material som är tillgängligt på hemsidan eller i våra applikationer. Materialet på hemsidan får inte användas på annat sätt än vad som anges i dessa Kund- och användarvillkor, om du inte fått skriftlig tillåtelse från YOGOBE.

Innehåll på hemsidan och tjänsten såsom filmer och trailers som erbjuds för streaming är tredje parts egendom och/eller YOGOBEs egen egendom. Sådan licensägare och YOGOBE har rätt att direkt upprätthålla relevanta föreskrifter i dessa villkor gentemot dig och beivra upphovsrättsintrång.

YOGOBE, YOGOBEs logotyp och alla andra produkter som YOGOBE erbjuder är varumärken som ägs av YOGOBE AB. Du har inte rätt att använda dessa varumärken kommersiellt utan YOGOBEs samtycke.

7.5. Länkar till andra hemsidor

YOGOBE kommer att länka till andra hemsidor. YOGOBE granskar eller stödjer inte några av dessa hemsidor eller tjänster. YOGOBE är på inget sätt ansvarig för tillgängligheten, personuppgiftspolicys, innehåll, reklam, produkter, varor, eller annat material och resurser på eller tillgängliga från sådana hemsidor och tjänster. YOGOBE är inte heller ansvariga för skada, förlust eller anstöt skapad av, eller i samband med, användandet av sådana hemsidor eller tjänster.

8. ANVÄNDARINNEHÅLL

YOGOBE tillåter dig som kontoinnehavare eller kund att lägga upp kundmaterial på hemsidan. Exempelvis recensera innehåll eller skapa egen profil. Sådant material, såväl video, bilder, foton, ljud, musik eller text benämns som "Användarmaterial" i dessa Villkor. I detta inkluderas inte den användarinformation du anger när du registrerar ett konto hos YOGOBE.

Genom att ta del av, eller lägga upp Användarinnehåll på Hemsidan godkänner du dessa Kundvillkor.

YOGOBE granskar inte systematiskt Användarinnehåll och är inte ansvariga för innehållet i något Användarmaterial och lämnar inte heller några garantier kring Användarmaterial.

YOGOBE förbehåller sig rätten, att efter egen bedömning, ta bort Användarinnehåll, eller att stänga av och/eller begränsa ditt tillträde till hela eller delar Hemsidan utan varsel om du bryter mot dessa villkor.

Genom att lägga upp Användarinnehåll ger du YOGOBE tillstånd att använda ditt material för interna affärsmässiga syften såsom att analysera trender eller för göra reklam för YOGOBE. YOGOBE kommer inte att sälja vidare Användarinnehåll, men du godkänner att YOGOBE har rätt att indirekt dra nytta av ditt Användarinnehåll genom att, till exempel, internmarknadsföra sin egen tjänst eller sälja reklam som syns bredvid ditt Användarinnehåll.

YOGOBE kan också länka Användarinnehåll eller delar av Användarinnehåll, till annat material, inkluderat material upplagt av andra kunder och kontoinnehavare, eller material skapat av YOGOBE och/eller tredje part.

Varje gång du lägger upp Användarinnehåll hos YOGOBE måste du tänka på att:

Du äger rättigheterna till Användarinnehållet eller har upphovsmannens godkännande att lägga upp materialet.

Ditt Användarinnehåll är inte olagligt, stötande, hotfullt, pornografiskt, rasistiskt, trakasserande, etniskt stötande, uppmanande till beteenden som kan uppfattas som kriminellt eller på annat sätt olämpligt.

Ditt Användarinnehåll inte marknadsför någon tjänst, produkt eller företag.

Ditt Användarinnehåll identifierar inte någon individ (genom namn, adress, bild eller video) under 18 års ålder, och om ditt Användarinnehåll identifierar en individ över 18 års ålder har du dennes godkännande att bli identifierad på exakt det sätt du gör i ditt Användarinnehåll.

Du inte utger dig att vara någon annan.

9. KONTOHANTERING

9.1 Personuppgifter

All kundinformation såsom namn, personnummer och adressuppgifter behandlas med hjälp av modern informationsteknik och lagras hos YOGOBE enligt gällande lagar och förordningar.

YOGOBE förbehåller sig rätten att behålla kunduppgifterna i upp till 5 år efter att prenumerationen har upphört för att förebygga upprepat utnyttjande av introduktions- och kampanjerbjudanden.

YOGOBE har rätt att kommunicera med dig via fysisk post, notifikationer, sms, andra meddelandeformer eller e-post för att upplysa om förändringar, erbjudanden eller annat som kan vara kopplat till ditt medlemskap eller prenumerationen. Om du inte önskar att få erbjudanden från YOGOBE under prenumerationstiden eller efter det att prenumerationen upphört kan du tacka nej till detta i erbjudanden vilka tillsänds dig via e-post eller genom att kontakta Kundservice. På sikt kommer du också kunna reglera detta under dina inställningar.

Hanteringen av personuppgifter beskrivs i sin helhet i YOGOBEs Personuppgiftspolicy nedan.

9.2. Personuppgiftsansvarig

YOGOBE AB, org.nr. 556914-7787, ansvarar för de personuppgifter som behandlas inom ramen för denna policy.

9.3. Dataskyddsförordningen, GDPR

YOGOBEs behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR)

Lagarna syftar till att skydda privatpersoner mot kränkningar av den personliga integriteten vid behandling av personuppgifter.

9.4. Behandling

Personuppgifter är information som kan kopplas till en enskild person, t.ex. namn, födelsedatum, telefonnummer, emailadress, postadress, medlems-/kund- eller abonnemangsnummer, uppgifter om reklamationer och kundtjänstärenden. Personuppgifterna kan komma att kompletteras genom inhämtning från offentliga och privata register.

9.5. YOGOBEs insamling av personuppgifter

YOGOBE samlar in personuppgifter i samband med något av följande:

När du som besökare registrerar dig / blir medlem på någon av våra siter;

- När du beställer våra nyhetsbrev;

- När du tecknar/inleder en prenumeration;

- När du väljer att nyttja streamingtjänsten

- När du deltar i en av YOGOBE arrangerad undersökning, tävling, aktivitet eller marknadsföringsaktivitet

9.6. Ändamål

Syftet med behandlingen av personuppgifter

Dina personuppgifter behandlas för att YOGOBE och våra eventuella underleverantörer ska kunna fullfölja avtal om leverans av produkter och tjänster, för analys av verksamheten och kundbeteende, för att motverka missbruk av våra specialerbjudanden samt för kund- och medlemsadministration. YOGOBE kommer även att använda personuppgifterna för att via telefon, e-post eller annan direktmarknadsföring göra reklam för sina egna och andra företags produkter och tjänster.

Dina personuppgifter kan också komma att lämnas ut om YOGOBE är tvingat till detta enligt lag eller myndighetsbeslut.

9.7. Hur länge sparar YOGOBE personuppgifterna?

Dina personuppgifter sparas och behandlas så länge som en kundrelation finns mellan dig och YOGOBE. Efter att kundrelationen har avslutats så sparas personuppgifterna i enlighet med bokföringskraven i gällande land, i Sverige gäller 7 år. I annat fall, 5 år enligt 9.1 ovan. Tidsperioden räknas från det datum avtalet upphörde. Dvs när du väljer att terminera ditt medlemskap. Om du inte är registrerad som medlem på Yogobe, men har godkänt dessa villkor som en effekt av att du deltar vid ett event, fyller i en intresseanmälan, bokningsförfrågan, är med i en tävling eller annan marknadsföringsaktivitet så sparas personuppgifterna i 5 år. 5-årsperioden räknas från det senaste datum som du interagerade med YOGOBE.

Om du valt att aktivt terminera ditt medlemskap sker en s.k. “Avidentifiering”, en datakyddsåtgärs som innebär att dina personuppgifter avidentifieras i den databas de normalt används, men att det finns en nyckel tillgänglig på annat håll.

9.8. Skydda ditt lösenord.

Om YOGOBE har utfärdat ett konto till dig i samband med din användning av Tjänsterna är du ansvarig för att skydda ditt lösenord och andra uppgifter som används för att komma åt det kontot. Det är du, och inte YOGOBE, som är ansvarig för all aktivitet som inträffar på ditt konto (utom aktivitet som YOGOBE har direkt ansvar för som inte utförs i enlighet med dina anvisningar), oavsett om du inte har bemyndigat aktiviteten ifråga. Om du blir medveten om obehörig tillgång till ditt konto, ska du underrätta YOGOBE omedelbart. Konton får inte delas och får endast användas av en person per konto.

9.9. Håll dina uppgifter aktuella.

YOGOBE skickar ibland meddelanden till e-postadressen som har registrerats med ditt konto. Du måste hålla din e-postadress och, i förekommande fall, dina kontaktuppgifter och betalningsuppgifterna som är förknippade med ditt konto, aktuella. Ett konto kontrolleras av den fysiska eller juridiska person vars e-postadress har registrerats med kontot.

9.10. Kom ihåg att säkerhetskopiera.

Du ansvarar för att ditt Innehåll upprätthålls, skyddas och säkerhetskopieras. I den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag kommer YOGOBE inte att hållas ansvarigt för eventuell underlåtelse att lagra ditt Innehåll, eller för Innehåll som skadas eller förloras.

9.11. Inaktivt konto.

YOGOBE kan säga upp ditt konto och ta bort eventuellt innehåll som finns i kontot om det inte förekommer någon kontoaktivitet (t.ex. inloggning eller betalning) på över 12 månader. Vi kommer emellertid att varna dig via e-post innan vi säger upp ditt konto, så att du får en möjlighet att logga in på ditt konto så att det förblir aktivt.

9.12. Customer Success.

YOGOBE kan tilldela dig en customer success manager (”CSM”). CSM kan granska din användning av Tjänsterna och ditt Innehåll för att hjälpa dig använda Tjänsterna på ett mer effektivt sätt, inklusive genom att tillhandahålla rapportering och insikter om användning.

10. GODTAGBARA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

10.2. Ditt ansvar.

Du är ansvarig för ditt uppförande, ditt Innehåll och dina kommunikationer med andra personer medan du använder Tjänsterna. Du måste uppfylla följande krav när du använder Tjänsterna:

(a) Du får inte köpa, använda eller komma åt Tjänsterna med syftet att skapa en konkurrerande produkt eller tjänst eller för något annat konkurrensändamål.

(b) Du får inte använda Tjänsterna på otillbörligt sätt genom att störa deras normala funktion, eller försöka komma åt dem via någon annan metod än genom gränssnittet och anvisningarna som vi tillhandahåller.

(c) Du får inte kringgå eller försöka kringgå eventuella begränsningar som tillämpas på ditt konto av YOGOBE (t.ex. genom att öppna ett nytt konto för att tex komma åt nya gratisdagar genom prova-på dagar eller upprepat nyttjande av en kampanjkod, ett så kallat introduktionserbjudande).

(d) Om du inte har fått skriftligt tillstånd av YOGOBE, får du inte skanna eller testa sårbarheten hos något YOGOBE-system eller -nätverk.

(e) Om du inte har fått skriftligt tillstånd från YOGOBE, får du inte använda någon handbok eller något automatiskt system eller programvara för att extrahera eller skrapa data från webbplatser eller andra gränssnitt som våra Tjänster görs tillgängliga genom.

(f) Om det inte är tillåtet enligt tillämplig lag, får du inte neka andra åtkomst till eller backkompilera Tjänsterna, eller försöka göra det.

(g) Du får inte överföra något virus, skadlig kod eller andra typer av skadliga program, eller länkar till sådan programvara, genom Tjänsterna.

(h) Du får inte använda Tjänsterna på ett missbrukande eller överdrivet sätt, vilket betyder användning som är avsevärt högre än ett genomsnittligt användningsmönster, och som påverkar Tjänsternas hastighet, svarstider, stabilitet, tillgänglighet eller funktionalitet negativt för andra användare. YOGOBE kommer att försöka underrätta dig om missbrukande eller överdriven användning så att du får möjlighet att minska din användning till en för YOGOBE godtagbar nivå.

(i) Du får inte använda Tjänsterna för att göra intrång i andras immateriella rättigheter eller för olaglig verksamhet.

(j) Om du inte har fått skriftligt tillstånd från YOGOBE, får du inte sälja Tjänsterna vidare eller hyra ut dem.

(k) Om din användning av Tjänsterna kräver att du följer branschspecifika bestämmelser som gäller för sådan användning, är du ensamt ansvarig för att bestämmelserna följs, om inte YOGOBE och du har kommit överens om något annat. Du får inte använda Tjänsterna på ett sätt som skulle innebära att YOGOBE måste följa sådana branschspecifika bestämmelser utan att först erhålla skriftligt tillstånd från YOGOBE. Du får exempelvis inte använda Tjänsterna för att samla in, skydda eller på annat sätt hantera ”skyddade hälsouppgifter” utan att ingå ett separat affärspartneravtal med YOGOBE som ger dig sådant tillstånd.

(l) Du får inte registrera konton med användning av ”botar” eller andra automatiserade metoder.

(m) Ditt Innehåll och din användning av Tjänsterna får inte strida mot vår Innehållspolicy.

11. UPPHÄVANDE OCH UPPSÄGNING AV TJÄNSTER

11.1. Uppsägning av betalande Prenumeration

Du kan säga upp ditt betalande Prenumeration på din profil (/me/settings) och där välja “Avbryt prenumeration”. Uppsägningen kan ske när som helst men för att prenumerationen inte ska förlängas ska den sägas upp senast kl.17:59 CET den sista dagen i pågående prenumerationsperiod. I din profil kan du se när din innevarande betalperiod slutar men oavsett så löper prenumerationen alltid prenumerationsperioden ut, du kommer att debiteras för denna period. YOGOBE erbjuder inte återbetalning för delvis outnyttjad betalperiod.

Uppsägningen bekräftas omedelbart när betalperiod gått ut och du debiteras inte igen för det Abonnemanget såvida du inte köper ett nytt abonnemang

Uppsägning av betalande abonnemang resulterar, efter att pågående prenumerationsperiod gått ut, i att ditt konto inaktiveras, vilket innebär att du fortfarande har tillgång till din profil vid inloggat läge, men att du inte längre har tillgång till de Tjänster och det Innehåll som ingår i ett betalande medlemskap (så som videobiblioteket, tillgång till rabatter, förmåner etc).

11.2 Terminera konto

Du kan terminera ditt konto, oberoende om du är betalande medlem eller ej. Det kan du göra när som helst på din profil (/me/settings) och där klicka på “terminera konto” för att sedan mejla medlem(at)yogobe.com och i det mejlet be om att få ditt konto terminerat. Ett terminerat konto går inte att återskapa och all data går förlorad för användare/medlem.

11.3. Av YOGOBE.

YOGOBE kan säga upp ditt Abonnemang i slutet av en faktureringscykel genom att ge dig minst 30 dagars skriftligt förhandsbesked. YOGOBE kan säga upp ditt Abonnemang av vilken anledning som helst genom att ge dig minst 90 dagars skriftligt förhandsbesked och kommer att tillhandahålla en pro rata-återbetalning för den outnyttjade portionen av tiden i faktureringscykeln. YOGOBE kan upphäva utförandet av sina förpliktelser eller säga upp ditt Abonnemang av något av följande skäl: (a) du har gjort en väsentlig överträdelse av dessa Villkor och underlåtit att åtgärda överträdelsen inom 30 dagar efter att YOGOBE har underrättat dig skriftligen; (b) din affärsverksamhet upphör eller du blir föremål för insolvensförfaranden och förfarandena avslås inte inom 90 dagar; eller (c) du underlåter att betala avgifterna i 30 dagar efter förfallodatum. Dessutom kan YOGOBE begränsa, upphäva eller säga upp Tjänsterna: (i) om du underlåter att följa bestämmelserna i dessa Villkor, (ii) om du använder Tjänsterna på ett sätt som orsakar rättsligt ansvar för oss eller som stör andras användning av Tjänsterna; eller (iii) om vi håller på att utreda misstänkt felaktigt uppförande från din sida. Om vi begränsar, upphäver eller säger upp Tjänsterna, försöker vi meddela dig i förväg och ge dig en möjlighet att exportera en kopia av ditt Innehåll från den Tjänsten. Emellertid kan det uppstå tidskänsliga situationer då YOGOBE kan bestämma att vi behöver vidta omedelbar åtgärd utan att meddela dig. YOGOBE kommer att använda kommersiellt rimliga metoder för att begränsa omfattningen och längden på eventuella begränsningar och uppsägningar under detta Avsnitt på enligt vad som behövs för att åtgärda problemet som föranledde åtgärden ifråga. YOGOBE har ingen skyldighet att bevara ditt Innehåll efter uppsägningen av den tillämpliga Tjänsten.

11.4. Ytterligare åtgärder.

Om YOGOBE upphör att tillhandahålla Tjänsterna till dig på grund av att du på upprepat eller flagrant sätt överträder dessa Villkor, kan YOGOBE vidta åtgärder för att förhindra att du fortsätter använda Tjänsterna, inklusive genom att blockera din IP-adress.

12. FRISKRIVNING OCH BEGRÄNSNING AV ANSVAR

12.1 Friskrivning

Även om det är i YOGOBE’s intresse att ge dig en så bra upplevelse som möjligt när du använder Tjänsterna (och vi strävar givetvis mot att alltid göra våra kunder och medemmar nöjda), finns det vissa saker vi inte utlovar. Vi försöker hålla våra online-tjänster i drift men de kan vara otillgängliga då och då av flera olika skäl. FÖRUTOM ENLIGT VAD SOM UTTRYCKLIGEN UPPGES I DESSA VILLKOR OCH I DEN UTSTRÄCKNING DET ÄR TILLÅTET ENLIGT TILLÄMPLIG LAG, TILLHANDAHÅLLS TJÄNSTERNA I BEFINTLIGT SKICK OCH YOGOBE GER INGA GARANTIER AV NÅGOT SLAG, VARE SIG UTTRYCKLIGA, UNDERFÖRSTÅDDA ELLER LAGSTADGADE, INKLUSIVE GARANTIER GÄLLANDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE OCH FRÅNVARO AV INTRÅNG I TREDJE PARTS RÄTTIGHETER, ELLER NÅGRA UTFÄSTELSER BETRÄFFANDE TJÄNSTERNAS TILLGÄNGLIGHET, TILLFÖRLITLIGHET ELLER KORREKTHET.

12.2. Undantag från visst ansvar.

I DEN UTSTRÄCKNING DET ÄR TILLÅTET ENLIGT TILLÄMPLIG LAG KOMMER YOGOBE, DESS DOTTERBOLAG, DIREKTÖRER, ANSTÄLLDA, OMBUD, LEVERANTÖRER OCH LICENSGIVARE INTE ATT VARA ANSVARIGA FÖR (A) NÅGRA SOM HELST INDIREKTA SKADOR, FÖLJDSKADOR, SÄRSKILDA SKADOR, TILLFÄLLIGA SKADOR, STRAFFSKADOR ELLER SKADOR I AVSKRÄCKANDE SYFTE, ELLER (B) FÖRLUST AV ANVÄNDNINGSMÖJLIGHET ELLER DATA, UTEBLIVEN VERKSAMHET, INTÄKTER ELLER VINSTER (I VARDERA FALLET VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT), SOM UPPSTÅR FRÅN ELLER I SAMBAND MED TJÄNSTERNA OCH DESSA VILLKOR, OCH VARE SIG BASERAT PÅ AVTALSRÄTT, SKADESTÅNDSRÄTT, STRIKT SKYLDIGHET ELLER NÅGON ANNAN JURIDISK TEORI, ÄVEN OM YOGOBE HAR UNDERRÄTTATS OM MÖJLIGHETEN TILL SÅDANA SKADOR OCH ÄVEN OM EN GOTTGÖRELSE MISSLYCKAS MED SITT VÄSENTLIGA SYFTE.

12.3. Begränsning av ansvar.

I DEN UTSTRÄCKNING DET ÄR TILLÅTET ENLIGT TILLÄMPLIG LAG SKA DEN SAMMANLAGDA ANSVARSSKYLDIGHETEN FÖR YOGOBE, DESS DOTTERBOLAG, DIREKTÖRER, ANSTÄLLDA, OMBUD, LEVERANTÖRER OCH LICENSGIVARE SOM UPPSTÅR FRÅN ELLER I SAMBAND MED TJÄNSTERNA OCH DESSA VILLKOR INTE ÖVERSTIGA DET LÄGRE AV: (A) BELOPPEN SOM HAR BETALATS AV DIG TILL YOGOBE FÖR ANVÄNDNING AV TJÄNSTERNA I FRÅGA INOM EN PERIOD PÅ 12 MÅNADER FÖRE HÄNDELSEN SOM GAV UPPHOV TILL ANSVARSSKYLDIGHETEN; OCH (B) 200,00 EUR.

12.4. Konsumenter.

Vi inser att lagarna i vissa rättsområden ger konsumenter lagliga rättigheter som inte kan åsidosättas genom avtal eller avsägas av konsumenterna ifråga. Om du är en sådan konsument, begränsas dina konsumenträttigheter inte av någonting i dessa villkor.

I fall tvist föreligger mellan YOGOBE och Kunden ska parterna i första hand försöka lösa tvist genom överenskommelse. Om parterna inte kan enas kan tvisten avgöras av Allmänna Reklamationsnämnden i den mån nämnden är behörig att pröva frågan. I annat fall avgörs tvisten av allmän domstol i Sverige.

YOGOBE äger rätt att helt eller delvis till annan överlåta sina rättigheter, fordringar och skyldigheter enligt dessa Kund- och medlemsvillkor utan föregående samtycke av Kunden. Kunden äger inte rätt att utan YOGOBEs skriftliga samtycke överlåta sina rättigheter och skyldigheter enligt dessa Kundvillkor.

YOGOBE AB

Göteborg den 23 maj 2018

12.5. Företag.

Om du är en verksamhet ska du hålla YOGOBE och dess dotterbolag, direktörer, ombud och anställda skadeslösa från allt ansvar, skador och kostnader (inklusive förlikningskostnader och skäliga advokatarvoden) som uppstår från tredje parts anspråk beträffande eller i samband med din eller dina slutanvändares användning av Tjänsterna eller överträdelse av dessa Villkor, i den utsträckning sådana skyldigheter, skador och kostnader har orsakats av dig eller dina slutanvändare.

13. UPPHANDLANDE ENHET

13.1. Vem du ingår avtal med.

Om inget annat anges med avseende på en viss Tjänst, tillhandahålls Tjänsterna av, och du ingår avtal med, YOGOBE AB.

13.2. YOGBE AB

För alla tjänster som tillhandahålls av YOGOBE AB., gäller följande bestämmelser för alla villkor som är tillämpliga på den Tjänsten:

Upphandlande enhet. Hänvisningar till ”YOGOBE”, ”vi”, ”oss” och ”vår/vårt/våra” är hänvisningar till YOGOBE AB., med bokföringsadress Runebergsgatan 4, 416 58 GÖTEBORG, ℅ Anna Reynold och besöksadress: Lästmakargatan 13, 111 44 STOCKHOLM.

Tillämplig lag. De villkoren lyder under lagstiftningen i Stockholm, Sverige (utan hänsyn till dess bestämmelser om lagval).

Jurisdiktion. Förutom i de fall då det är förbjudet enligt tillämplig lag, underkastar sig respektive part den exklusiva jurisdiktionen hos domstolarna Stockholm, Sverige med hänsyn till innehållet i dessa villkor.

14. ANDRA VILLKOR

14.1. Överlåtelse.

Du får inte överlåta dessa Villkor utan YOGOBE’s föregående skriftliga samtycke, och YOGOBE kan efter eget gottfinnande vägra att medge ett överlåtande. YOGOBE kan överlåta dessa Villkor när som helst utan att meddela dig.

14.2. Hela avtalet.

Dessa Villkor utgör hela avtalet mellan dig och YOGOBE, och ersätter alla tidigare eller samtidiga skriftliga och muntliga överenskommelser och villkor beträffande ämnet. Eventuella villkor på en inköpsorder eller ett liknande dokument som utfärdas av dig gäller inte Tjänsterna, åsidosätter eller utgör inte någon del av dessa Villkor, och är ogiltiga.

14.3. Oberoende leverantörer.

Förhållandet mellan dig och YOGOBE är som oberoende leverantörer, och inte som juridiska samarbetspartner, anställda eller ombud för varandra.

14.4. Tolkning.

Användningen av termerna ”inkluderar”, ”inklusive”, ”såsom” och liknande, anses inte begränsa vad som annars kan inkluderas.

14.5. Inga undantag.

En parts underlåtelse eller försening att tillämpa någon bestämmelse enligt dessa villkor upphäver inte deras rätt att göra detta vid ett senare tillfälle.

14.6. Enskilda avtalsbestämmelsers ogiltighet.

Om någon del av dessa villkor anses vara ogenomförbar av en behörig domstol skall denna del bedömas vara särskiljbar från resten av villkoren, som ska förbli giltiga fullt ut.

14.7. Tredje part som förmånstagare.

Det finns inga tredje parter som förmånstagare till dessa Villkor.

14.8. Fortsatt giltighet efter uppsägning.