Vill du också ha tillgång till vårt videobibliotek?
Logga in Prova gratis
Välkommen till vår blogg

Yoga, träning och hälsoinspiration för dig

V%c3%a5fflor goda och nyttiga

Goda & hälsosamma våfflor

23 mars 2018 | Av Yogobe

Fixa lyxfrukost till söndag och Våffeldagen! De här smarriga våfflorna är fria från både gluten och mjölkprodukter och ger en riktigt bra start på dagen. Servera med en fräsch fruktsallad eller bär. Mums! Recept från Kocken i klackar.

Les hele innlegget.
Andning lindra stress yogobe

Hur andas du egentligen? Hitta nyckeln till lugn

21 mars 2018 | Av Linda Åslev

Att andas. En automatisk funktion i vår kropp. Som bara sker. Signaler från andningscentrum i vår hjärna som bestämmer allt. Så vad är grejen med andning egentligen? Här reder vi ut begreppen och ger dig tips på andningsövningar för att hantera stress och livets motgångar!

Les hele innlegget.
Massage ha%cc%88lsa yogobe forskning veronica vevve ja%cc%88derlund

Unna dig en massage – för hälsans skull

20 mars 2018 | Av Veronica "Vevve" Jäderlund

För en del känns massage som riktig lyx, för andra oumbärlig friskvård. Forskningen visar att massagen har flera goda effekter på vår hälsa, dels i förebyggande syfte men också som åtgärd vid en öm kropp och höga stressnivåer. I det här inlägget sammanfattar jag fördelarna, och förklarar varför du ska unna dig en massage – vårstäda kroppen för hälsan skull. 

Les hele innlegget.
573839418139037.is98athm8duge07uv9bf height640

Chia & Acai bowl

16 mars 2018 | Av Yogobe

Ladda upp med superboostarna chia och acai! Chiafröna är väldigt bra för magen och acaibären väldigt rika på antioxidanter – en riktig powerbowl som kan varieras med tillbehör i oändlighet. Receptet kommer från Bodystore. com.

Les hele innlegget.
Handstands elaine de souza rydberg yoga games yogobe

What's up with all those Handstands? A lot.

15 mars 2018 | Av Elaine De Souza

More and more of us do it. We practice and practice to get the perfect one. Handstands. It's not a circus exclusive anymore, it's out there. Get some insight about all the parts of our bodies included in a handstand, and how we can prevent these parts from getting injured when practicing! Don't miss the chance to practice with me at Yoga Games Gothenburg, April 27-29, book both Saturday and Sunday and get a discount with the code YOGOBE. 

Les hele innlegget.
Pilates complete 1600x800

Varför vill du vara stark, egentligen?

14 mars 2018 | Av Linda Ahlgren & Jasmin Salhi

Hur du vill kunna använda din kropp avgör vad du behöver stärka upp. Ibland är det lätt att träna på utan mål och riktning. Det är då det är bra att stanna upp och ta sig en funderare på vart fokuset bör ligga, oavsett om det handlar om träningsmål eller att må bra i vardagen. Här berättar vi mer, samt hur pilatesträning kan vara en bra bas att utgå från. 

Les hele innlegget.
Styrka inifran ut yoga kitty strand yogobe

Power för inre och yttre styrka

12 mars 2018 | Av Kitty Strand

Mars månad när våren står med längtan på tröskeln. Tänk att möta våren med lite mer inre och yttre styrka… JA TACK. Men hur? Jo, det försöker jag peppa dig till här, på mitt sätt. Till att bli stark på utsidan, fysiskt, såväl på insidan, i tanken och i hjärtat. 

Les hele innlegget.
Matchalatte yogobe matcha

Stärkande matchalatte

09 mars 2018 | Av Yogobe

Prova matcha nästa gång energin sviker! Sassa Asli bjuder på sitt bästa matchalatte-recept och vare sig du är en kaffe- eller tedrickare är vi nog många som behöver en kick på eftermiddagen. 

Les hele innlegget.
Forskning livmoderhalscancer sverige

Forskning: Livmoderhalscancer ökar

06 mars 2018 | Av Yogobe

För första gången på decennier ökar insjuknandet i livmoderhalscancer i Sverige. Under den senaste tvåårsperioden har ungefär 20 procent fler fall än tidigare upptäckts och i sju landsting har insjuknandet ökat kraftigt de senaste tio åren. 

Les hele innlegget.