Vill du också ha tillgång till vårt videobibliotek?
Logga in Prova gratis
Välkommen till vår blogg

Yoga, träning och hälsoinspiration för dig

Meditation so%cc%88mntabletter yogobe

Sömntabletter vs Meditation

17 juni 2018 | Av Yogobe

"Mina tankar hoppade runt som popcorn i en gryta och jag tror att det jag kände i bröstet var ångest. Till sist bestämde jag mig för att ge alla alternativ jag kunde komma på en chans, innan jag började äta sömntabletter." Anette Forssander hamnade i obalans och livet kom i gungning. Här delar hon med sig av det som fungerade för henne – en meditationskurs online.

Les hele innlegget.
19a5aaedacf0acc17e86c2d8fde275b6 980x0 c 85 ns v4

Uppiggande matchabollar

15 juni 2018 | Av Yogobe

Behöver du snabb energipåfyllning? Dessa raw matchabollar är perfekta som mellanmål både till träning och eftermiddagsdippen. Varför inte laga ett gäng för hela veckan? Recept från Sassa Asli.

Les hele innlegget.
03101 %285%29

Bygg upp din kropp utan pekpinnar och press

14 juni 2018 | Av Yogobe

Träning ska vara lustfyllt och ge energi men ibland går vi vilse och träningen blir bara prestation. Tar vi i alltför hårt tar kroppen till slut skada. Illustratören och yogaläraren Mia Valgren skriver om hur hon gick från att pressa sig själv alldeles för hårt till att träna med mer glädje. På köpet kom en bättre självbild!

Les hele innlegget.
Mediterande chefer b%c3%a4ttre beslut yogobe

Meditation för bättre arbetsmiljö

12 juni 2018 | Av Yogobe

Hälsofördelarna med att meditera är många. Ofta ligger fokus på det personliga planet, något vi gör privat, inte kopplat till vårt yrkesliv. En studie från Handelshögskolan i Stockholm visar dock att regelbunden meditation får chefer att ta bättre beslut och skapa bättre och ärligare relationer till sina medarbetare. 

Les hele innlegget.
Linda a%cc%8aslev meditation yoga yogobe ishta

När skalet håller oss hårt

10 juni 2018 | Av Linda Åslev

Vill du plocka fram ditt sanna jag men känner dig fast där du är? För mig är det meditationen som hjälper. Här berättar jag hur du kan vinna mer av dig själv – våga meditera!

Les hele innlegget.
600x300 pulledprokburger

Veganska burgare

08 juni 2018 | Av Yogobe

Briljera på grillmiddagen med veganska burgare! Servera med favorittillbehören för en riktigt lyckad middag. Receptet bjuder Bodystore på.

Les hele innlegget.
Rosanna gatti fo%cc%88ra%cc%88lder mamma yogobe

Vikten av att vårda relationen till dig själv

07 juni 2018 | Av Rosanna Gatti

Livet som förälder är underbart! Samtidigt så tufft och krävande många gånger. Mycket känslor, många saker som ska hinnas med, för att inte tala om vad sömnbrist kan göra för ditt sinne och hur många sjukdagar man kan hinna med under en och samma säsong. Här kommer pepp för att orka ta hand om dig själv!

Les hele innlegget.
Tips meditation vardag yogobe

Låt meditationen bli en trygg livskamrat

06 juni 2018 | Av Jessica Agert

Att meditera ger dig massor av hälsofördelar, på alla plan. Din kropp får komma ner i varv precis som ditt sinne, du kan stilla dina tankar och må allmänt bättre. Meditation är helt enkelt ett effektivt, enkelt och tillgängligt verktyg som alla kan använda sig av, ja verkligen alla. Här ger jag dig enkla tips på hur du lättare får in meditationen i din vardag och får en följeslagare genom livet. 

Les hele innlegget.
Ulrica norberg meditation yogobe

Meditate to elevate

05 juni 2018 | Av Ulrica Norberg

Att meditera varje dag kommer inte att göra dig immun mot stress. Men för dig som satsar på att bygga upp en stabil, daglig meditationsstund varje dag, kommer det att hindra dig från att falla in i de vanemönster som gör dig reaktiv och stressad. Här berättar jag mer om stress, vad detta tillstånd gör med oss och hur meditation kan hjälpa.

Les hele innlegget.
Tillra%cc%88cklig yoga milla floryd yogobe

Du är inte tillräcklig

03 juni 2018 | Av Milla Floryd

Att räcka till, detta ständiga dilemma i vardagen. Men vad innebär det då att räcka till, egentligen? Och tänk om motsatsen är mer hälsosam att föreställa sig? Att vi faktiskt inte räcker till – och att det därför gäller att välja. 

Les hele innlegget.