Välkommen till ny programstruktur! Saknar du ett program? Gå tillbaka till gamla sidan

Utforsk programmer

Welcome to Yogobe programs – tailored to meet a number of different needs and interests. Explore the different programs today and participate in one or several at a time.

*Denne prisen er gyldig den første måneden og endres automatisk til ord. pris 189 kr / mnd.
Sorter etter
Alle lærere
Alle temaer
Vis meg programmet på:

8 Veckor

Kom tillbaka till träningen

&

Kom tillbaka till din träningsrutin och skapa en regelbundenhet framåt.

Workout

40 Veckor

Gravidprogram – träning & yoga

&

Stärk kroppen, lyssna inåt och stärk bandet till bebisen i magen med yoga , träning och avslappning genom hela graviditeten.

Yoga

10 Dagar

10 dagar poweryoga

&

Kickstarta din yogapraktik med 10 dagar av poweryoga. En yogaklass varje dag där du får prova bland annat Ashtanga yoga, power yoga och Somatic Flow.

Yoga

5 Veckor

Yoga & ACT

Ta del av en praktisk yogapsykologi och utforska hur närvaro och acceptans kan stötta dig mentalt såväl på yogamattan som i din vardag.

Yoga

4 Veckor

Yoga för ryttare

Som ryttare är det viktigt att även ta hand om sin egen kropp. Genom yoga kan du få en rörlig och stark kropp som ger...

Yoga

12 Veckor

Lär dig stå på händer

Vare sig du är ny till att stå på händer eller vill utveckla din praktik får du här vägledning för att utvecklas och leka med...

Yoga

4 Veckor

Heart Tour – Bakåtböjningar

Öppna upp kroppen – fördjupa dina bakåtböjningar, få en stark och avslappnad rygg samt en paus i vardagen för att lyssna till ditt hjärta! Medicin...

Yoga

8 Veckor

Lär dig inversions från grunden

&

Inversions, upp-och-ner-vända positioner, är inte bara roliga och lekfulla att utföra, de ger dig även energi, ökad cirkulation och en starkare kropp.

Yoga

12 Veckor

Senioryoga

&

Träningsprogram med yoga för seniorer för att bli starkare, piggare och rörligare.

Yoga

4 Veckor

Styrka inifrån & ut – Pilatesprogram

&

Pilatesprogram på 4 veckor – bli starkare, smidigare och mer välbalanserad! Bygg en hållbar kropp som ger dig glädje livet ut.

Workout

8 Veckor

Bendable Body & Sweat Party

En god rörlighet är grunden till en frisk och stark kropp. Att kombinera rörlighet med styrka och cardio ger dig den perfekta träningen för kroppslig...

Workout

5 Veckor

Power Intensive

Öka din rörlighet och styrka med hjälp av yoga! Ett program för såväl yogis som vill avancera som dig som lyfter tungt och vill bli...

Workout

Såhär kommer du igång

I denna video visar vi hur enkelt du kommer igång med ditt valda program, samt visar dig hur du navigerar mellan de olika vyerna i programmet. Gå med i ett program redan idag!

Vanlige spørsmål

 • Vem kan delta i ett program?

  Samtliga program ingår för dig som är aktiv medlem på Yogobe. Du kan också gå med i ett program om du har en prova-på-period, men du har då endast tillgång till programmet så länge du har aktiv access.
 • Hur kommer jag åt mitt program?

  När du har gått med i ett program (vilket du gör genom att klicka på knappen “Kom igång” på det programmet du är intresserad av) så kommer du därefter alltid, när du är inloggad på ditt Yogobe-konto, att komma åt det på din Översikt för enkel åtkomst.
 • Kan jag delta i flera program samtidigt?

  Självklart kan du det! Du kan delta i precis så många program som du vill. Om du går med i flera program under samma dag kommer du däremot endast att få mail kopplat till det första programmet du gick med i. Detta för att du inte ska få alltför många mail.
 • Vad innebär den nya programdesignen och upplägget?

  Nu får våra program en liknande design och struktur som våra befintliga program inom Yogobe Challenge. Genom detta upplägg blir det lättare för dig som användare att faktiskt delta i ett program och kan följa din utveckling på ett annat sätt. Det är också enklare för dig att följa ett program och på så vis få den guidning som programmen är ämnade till att ge dig.

  Det finns två flikar för varje program – “Översikt” och “Min utveckling”. Under “Översikt” hittar du all information om programmet och får en översikt över varje vecka/del som ingår i programmet. Under “Min utveckling” kommer du till en vy där du enkelt ser vilka videor som hör till vilken vecka/del och vad du redan har genomfört.
 • Kan företag köpa enskilda program?

  Självklart! Vi har många olika företagslösningar och skräddarsyr gärna för att hitta något som passar just era önskemål och behov. Maila oss på [email protected] så berättar vi mer.
 • Kan jag ta del av programmen i appen?

  I dagsläget är programmen, likt Yogobe Challenge, endast tillgängliga via hemsidan Yogobe.com. Självklart kan du gå in i en webbläsare i din smartphone och komma åt programmet i mobilen på det sättet.
 • Hur blir jag betalande medlem på Yogobe?

  Att prova-på Yogobe är helt gratis, kräver inga betaluppgifter och det är aldrig någon bindningstid. En prova-på-period på Yogobe övergår aldrig automatiskt till en betalande prenumeration. Efter din prövotid får du välja om du vill uppgradera ditt medlemskap till en löpande prenumeration och betala via bankbetalning, kort eller via en av de friskvårdsleverantörer som vi arbetar med. Enkelt och lätt. Som inloggad hittar du prenumerationssidan via användarmenyn och du kan där ta del av våra olika erbjudanden om månads-, kvartals- eller årsprenumeration.