Utforsk programmer

Välkommen till Yogobe's program – specialframtagna för att möta flera olika behov och intressen. Utforska programmen idag och delta i ett eller flera.

*Denne prisen er gyldig den første måneden og endres automatisk til ord. pris 189 kr / mnd.
Sorter nyeste først
Alle lærere
Alle temaer
Vis meg programmet på:

6 Uker

Sömnprogram online

&

Förbättra din sömn och öka ditt lugn i vardagen med vår sömnskola på sex veckor.

Ingår i prenumeration

4 Uker

Förebygg & minska stress – 4 veckor återhämtning

&

Stressa ner och slappna av – vägledning för balans och hållbarhet i din vardag.

Ingår i prenumeration

6 Uker

Lindra ryggsmärta – program

&

Lindra ryggsmärta, förebygg skador och öka ditt välmående genom att avlasta och stärka ryggen.

Ingår i prenumeration

6 Uker

Trauma-informed yoga program

&

A 6-week program to learn about trauma and PTSD, and how trauma-informed yoga can support you in trauma reactions in your everyday life.

Ingår i prenumeration

21 Dager

21 dagar träningsglöd

Boosta din energi med högintensiva träningspass och få extra pepp och motivation till din övriga träning.

Ingår i prenumeration

8 Uker

Kom tillbaka till träningen

&

Kom tillbaka till din träningsrutin och skapa en regelbundenhet framåt.

Ingår i prenumeration

40 Uker

Gravidprogram – träning & yoga

&

Stärk kroppen, lyssna inåt och stärk bandet till bebisen i magen med yoga, träning och avslappning – genom hela graviditeten.

Ingår i prenumeration

10 Dager

10 dagar poweryoga

&

Kickstarta din yogapraktik med 10 dagar av poweryoga. En yogaklass varje dag där du får prova bland annat Ashtanga yoga, power yoga och Somatic Flow.

Ingår i prenumeration

8 Uker

Bendable Body & Sweat Party

En god rörlighet är grunden till en frisk och stark kropp. Att kombinera rörlighet med styrka och cardio ger dig den perfekta träningen för kroppslig...

Ingår i prenumeration

4 Uker

Bli kompis med dina höftleder

Detta program är utformat för att skapa frihet i höftleden i din stående funktion, den du behöver allra mest i din vardag!

Ingår i prenumeration

4 Uker

Heart Tour – Bakåtböjningar

Öppna upp kroppen – fördjupa dina bakåtböjningar, få en stark och avslappnad rygg samt en paus i vardagen för att lyssna till ditt hjärta! Medicin...

Ingår i prenumeration

4 Uker

Pilatesprogram – Styrka inifrån & ut

&

Pilatesprogram på 4 veckor – bli starkare, smidigare och mer välbalanserad! Bygg en hållbar kropp som ger dig glädje livet ut.

Ingår i prenumeration

Så här kommer du igång

I denna video visar vi hur enkelt du kommer igång med ditt valda program, samt visar dig hur du navigerar mellan de olika vyerna i programmet. Gå med i ett program redan idag!

Vanlige spørsmål

 • Vem kan delta i ett program?

  Samtliga program ingår för dig som är aktiv medlem på Yogobe. Du kan också gå med i ett program om du har en prova-på-period, men du har då endast tillgång till programmet så länge du har aktiv access.
 • Hur kommer jag åt mitt program?

  När du har gått med i ett program (vilket du gör genom att klicka på knappen “Kom igång” på det programmet du är intresserad av) så kommer du därefter alltid, när du är inloggad på ditt Yogobe-konto, att komma åt det på din Översikt för enkel åtkomst.
 • Kan jag delta i flera program samtidigt?

  Självklart kan du det! Du kan delta i precis så många program som du vill. Om du går med i flera program under samma dag kommer du däremot endast att få mail kopplat till det första programmet du gick med i. Detta för att du inte ska få alltför många mail.
 • Vad innebär den nya programdesignen och upplägget?

  Nu får våra program en liknande design och struktur som våra befintliga program inom Yogobe Challenge. Genom detta upplägg blir det lättare för dig som användare att faktiskt delta i ett program och kan följa din utveckling på ett annat sätt. Det är också enklare för dig att följa ett program och på så vis få den guidning som programmen är ämnade till att ge dig.

  Det finns två flikar för varje program – “Översikt” och “Min utveckling”. Under “Översikt” hittar du all information om programmet och får en översikt över varje vecka/del som ingår i programmet. Under “Min utveckling” kommer du till en vy där du enkelt ser vilka videor som hör till vilken vecka/del och vad du redan har genomfört.
 • Kan företag köpa enskilda program?

  Självklart! Vi har många olika företagslösningar och skräddarsyr gärna för att hitta något som passar just era önskemål och behov. Maila oss på [email protected] så berättar vi mer.
 • Kan jag ta del av programmen i appen?

  I dagsläget är programmen, likt Yogobe Challenge, endast tillgängliga via hemsidan Yogobe.com. Självklart kan du gå in i en webbläsare i din smartphone och komma åt programmet i mobilen på det sättet.
 • Hur blir jag betalande medlem på Yogobe?

  Att prova-på Yogobe är helt gratis, kräver inga betaluppgifter och det är aldrig någon bindningstid. En prova-på-period på Yogobe övergår aldrig automatiskt till en betalande prenumeration. Efter din prövotid får du välja om du vill uppgradera ditt medlemskap till en löpande prenumeration och betala via bankbetalning, kort eller via en av de friskvårdsleverantörer som vi arbetar med. Enkelt och lätt. Som inloggad hittar du prenumerationssidan via användarmenyn och du kan där ta del av våra olika erbjudanden om månads-, kvartals- eller årsprenumeration.