Yoga + Graviditet = Kraft

30 maj 2013 | Av Johanna Andersson

Jag kommer ihåg min första gravidyoga klass (som jag undervisade). Jag tyckte det var otroligt svårt att veta vilken nivå jag skulle lägga klassen på. Hur mycket jag kunde assistera och pusha mina gravida gudinnor. Även om jag har en gedigen utbildning inom området så kände jag mig ändå inte säker.Gravidyoga för individuella behov

Så därför tyckte jag inte heller det var roligt att undervisa gravidyoga. Och NU, efter det att jag själv fått uppleva en graviditet, födsel och känslan efteråt så är jag minst sagt PASSIONERAD i ämnet J.

Alla graviditeter är olika, men så är även alla kroppar olika. Yoga lär oss att lyssna in, lära känna vår kropp, vår unika graviditet. Du är din egen bästa lärare men ibland kan det vara skönt att ha en guide på traven. Jag kommer guida dig med blogginlägg, sekvenser och klasser så att du kan känna dig stark (mentalt, fysiskt och själsligt) under och efter din graviditet. Så att du slipper känna: ”Varför berättade ingen DET HÄR?!” och stället känner ”Wow, min kropp är min främsta resurs!” Visst förändrar en graviditet dig för alltid, men till det bättre ;).

Johanna, Global Yoga

Mer om gravidyoga

Johanna Hector

Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i yoga, pilates, dans, funktionell träning och meditation.

Läs mer
Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev