Var stolt och våga lyckas

30 januari 2018 | Av Elin Wennman

Nytt år med förhoppningar och visioner om framtiden. Hur gör vi för att hålla dem vid liv, för att göra dem levande, för att lyckas? Jag tror på intention, mindset och vägledande ord för att leda oss i den riktning vi vill. Vad tror du? Notera alla små steg på vägen och slå dig hårt för bröstet! 


Vi är alla olika, unika… ja precis så som det ska vara. Det som funkar för mig kanske blir en för stor press för någon annan. Det som funkar för dig kanske blir krav för mig.

Jag tycker om utmaningar, sån är jag, samtidigt anser jag mig vara realistisk och efter att ha jobbat med människor och livsstilsförändring under många år vet jag att små steg är fantastiska steg, och framförallt att det gäller att notera varenda steg man tar och slå sig hårt för bröstet, vråla stolt och våga vara nöjd över sig själv. Våga lyckas. Då växer vi. <3

Vad vill du? Vad är ditt mindset som du vill plocka med dig i vardagen? Vilka ord, tankar eller handlingar kommer kunna hjälpa dig när du kör fast i en tankevurpa eller inte uppskattar dig själv tillräckligt mycket? Sätt ditt mindset, din intuition, skriv ner den och läs den ofta. Gör den till din. Äg den. Låt den vara enkel men betydelsefull. Välj något som är nåbart så du har lätt att lyckas. Åter igen. Våga lyckas. Då växer du. <3

Hitta ett sätt att dokumentera de där stegen du tar, så du ser dem, så du förstår… du gör det du hade tänkt, du lever efter din intuition, ditt mindset. Du lyckas. Du utmanar dig själv, och du lyckas.

Ett av de år, ett av de mindset, en av de intentioner som faktiskt på riktigt förändrade mitt sätt att vara, agera och se på mig själv var denna: Be Me, Be Real, Be Happy.

Jag tror det var 2014. Jag vågade vara alltmer ärlig, mot mig själv och andra. Vågade visa mer av mig själv och stå emot att vara den jag trodde att andra förväntade sig att jag skulle vara. Det var (och är) många gånger svårt. Och självklart var det (och är det) många gånger jag inte agerade efter mitt mindset, men jag tänkte till, kände efter, vågade mer och mer och det gjorde mig glad inuti, hela vägen in i magen och hjärtat.

Det mindsetet bär jag fortfarande med mig och jobbar vidare på. Jag ser stegen jag tar, jag växer med besluten och jag är stolt.

Hur tänker du? Dela med dig, gärna i vår Facbookcommunity BEYOGA365.
Var stolt och våga lyckas <3

Kram Elin

Träna gratis med mig på Yoga Games! 

Det är maffigt, häftigt och ska bli jäkligt spännande. Urban Move ska få gästa drop-in-salen på Yoga Games på Münchenbryggeriet i Stockholm i februari!

Klassen kan inte förbokas utan det är ”först till kvarn” som gäller, och kolla in detta:
Det är GRATIS och även de som inte köpt biljett till Yoga Games får vara med, söndagen den 11 februari kl 14.00 kör vi.

Konceptet Urban Move är träning som är enkel, rolig, anpassningsbar och med fokus på rörlighet, stabilitet, styrka och puls – allt i en färgsprakande kombo, framtaget av mig och Yogobe. Det är inte yoga, men då jag älskar yoga och kör en del själv, både lär ut på klasser och myser med yoga hemma, så finns det så klart yogainfluenser i Urban Move. Man känner nog igen en del som yogautövare. Det är ett fint komplement om man älskar yoga, men vi adderar explosivitet, hopp och det där jag älskar… untz untz.

Läs mer och se hela schemat här!

Kör Urban Move online

Du hittar träningsprogrammet Urban Move här, sedan finns även videorna i videobiblioteket:

Klass
30 min

Träna with

Stärk core, skuldror, höfter och säte för en friskare kropp.

Klass
30 min

Träna with

En klass för hela kroppen, med hopp och fokus på underkroppen.

Klass
30 min

Träna with

En klass för hela kroppen, med balansfokus.

Foto: Magnus Wennman

Elin Wennman

Med sin sprudlande personlighet, gedigna utbildningsbakgrund och över 10 år i träningsbranschen har Elin blivit en uppskattad och kunnig konceptutvecklare, utbildare, instruktör och personlig tränare.

Läs mer
Vill du också ha tillgång till vårt videobibliotek?
Logga in Prova gratis
Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev