Attityd & inställning betyder allt

31 oktober 2014 | Av Johanna Andersson

Vi kan bokstavligen förändra hur vi känner genom att ändra vår inställning, flytta uppmärksamheten till det som finns framför oss, och att vara där för dem omkring oss. Denna lilla skiftning i vårt fokus öppnar upp och gör oss mottagliga för positiv energi och kraft, oavsett vad vi går igenom.
Under Yoga Games retreat utanför Nice förra veckan sa Rusty Wells något som jag fortfarande bär med mig:

- ”Ge det du kan. Ibland har du bara lite, ge lite. Ibland har du mycket att ge, ge då mycket. Oavsett, ge det du har!

Jag tänkte på det då på yogamattan, när vi försökte slå knut på oss själva och samtidigt balansera på en arm. Men jag tänkte även på det när jag var trött och irriterad i kön på Hemköp och personen i kassan var ny på jobbet…

Jag tänker på det NU när jag skriver till dig, kanske är du mitt uppe i vardagsstressen och känner dig otillräcklig, kanske är du hemma sjuk men har inte ro att bara vila, eller så kom du just hem från allt och känner dig ON TOP OF THE WORLD, fylld av energi och inspiration ifrån en grym dag.

OAVSETT humör, energinivå eller plats – låt oss mötas och GE det vi kan. I de vardagliga sakerna men också i de stora mötena. Låt oss möta varandra, lite mer yogiskt, med lite mer mjukhet och ge det vi kan, här och nu!

Var med i #globalyogaaction på FB och IG
Just nu skänker Global Yoga 1kr till UNICEF för varje # på Facebook och Instagram. Ni är väl med!

Vill du ha musiktips?
Här listar jag 4 av mina Yoga Playlists på Spotify.

Yoga med mig här på Yogobe
Gå till VIDEOS och sök på mig så kan du vara igång på yogamattan inom några minuter.

Johanna Hector

Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i yoga, pilates, dans, funktionell träning och meditation.

Läs mer
Vill du också ha tillgång till vårt videobibliotek?
Logga in Prova gratis
Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev