Asenne on kaikki kaikessa

01 juli 2015 | Av Johanna Andersson

Muuttamalla asennoitumista voi kirjaimellisesti muuttaa sitä mitä tuntee, tuoda huomion ympärillä oleviin asioihin ja oppia olemaan läsnä. Tämä pieni muutos fokuksessa avaa mieltä, ja lisää vastaanottavuuttamme positiiviseen energiaan ja voimaan, huolimatta siitä mitä käymme läpi.


Rusty Wells sanoi viime viikon Yoga Games retriitillä Nizzan lähellä jotain sellaista, joka jäi vahvasti mieleeni:

”Anna mitä pystyt. Joskus sinulla on itselläsi vähän, anna vähän. Joskus sinulla on taas paljon annettavaa, anna silloin paljon. Yhtä kaikki: anna se minkä pystyt.”

Ajattelin tätä joogamatolla, kun yritimme saada itsemme solmuun samalla kun tasapainoilimme yhdellä kädellä. Mutta ajattelin sitä myös silloin, kun jonotin väsyneenä ja ärsyyntyneenä kaupassa ja kassalla oli joku juuri työssään aloittanut…

Ajattelen sitä nyt kun kirjoitan tätä sinulle. Olet ehkä pahimman arkistressin keskellä ja tunnet olosi riittämättömäksi, tai makaat kipeänä kotona muttet millään malttaisi levätä, tai sitten tulit juuri kotiin ja olosi on kuin maailman huipulla: täynnä energiaa ja inspiraatiota loistavasta päivästä.

Huolimatta mielialasta, energiatasoista tai paikasta: yritetään kohdata toisemme ja antaa mitä pystymme – niin arkisissa jutuissa, kuin suuremmissakin asioissa. Kohdataan toisemme vähän joogisemmin, pehmeämmin. Ja annetaan se mitä pystytään, tässä ja nyt!

Haluatko musiikkivinkkejä?
Tässä sinulle neljä jooga-aiheista Spotify-soittolistaa!

Johanna Hector

Läs mer
Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev