Onko sinulla vartti aikaa?

01 juli 2015 | Av Yogobe

Pienelläkin joogahetkellä saattaa olla suuri vaikutus. Mitä haluat ja tarvitset tänään? Energiaa, tasapaino- tai vatsalihastreeniä, lisää voimaa, rentoutusta selälle, venyttelyä ennen tai jälkeen treenin tai vain kokonaisvaltaisen rentoutumisen? Alle olemme koonneet vartin harjoituksia erilaisiin tarpeisiin.


Joogan harjoittelussa ja muussakin treenaamisessa kannattaa alkutaipaleella pitää rutinin luomista yhtenä tavoitteena. Rutiini tuo tavan pysyvästi elämääsi, ja saa sinut ennen pitkään ennemminkin kaipaamaan joogaharjoitusta, eikä itseä tarvitse enää niin paljon kannustaa harjoittelemaan. Miten rutiini sitten luodaan? Säännöllisellä ja yhtäjaksoisella harjoittelemisella, ja sillä, että tekee harjoittelusta miellyttävää. Aloittelijan kannattaa siis koittaa mielummin tehdä lyhyt harjoitus mahdollisimman usein, kuin yksi pitkä, rankka ja haastava harjoitus silloin tällöin. Älä ole liian ankara itsellesi, joogaa tänään vartti ja kiitä itseäsi, kuten joka ikinen muukin kerta, harjoituksesta – oli se sitten pitkä tai lyhyt.

Suositellut 15 minuutin videot:
Voimaa ja liikettä ylävartaloon - toiminnallinen flow - Jarno Härkönen
Tehokas voima- ja sykeharjoitus - Jarno Härkönen
The great yogic breathe - hengitysharjoitus - Satu Tuomela
Solutason meditatiivinen hengitysharjoitus - Satu Tuomela
Front bird - perustekniikka acroyogassa - Timo Kurvi

Vaikket olisikaan jäsen, voit silti nähdä minuutin mittaisen esikatselupätkän kaikista videoistamme. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätiliä, voit tutustua palveluumme kolmen päivän ilmaisella kokeilujaksolla, ilman sitoutumista.

Yogobe

Me kirjoitamme, keräämme, luomme ja teemme parhaamme inspiroidaksemme lukijoitamme ja jäseniämme kestävään hyvinvointiin. Jos kaipaat sisältöä jostain tietystä aiheesta, älä epäröi ottaa yhteyttä: [email protected]

Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev