Vibeke Klementsen på Yoga Games

23 mars 2017 | Av Yogobe & Vibeke Klemetsen

26-28 mai 2017 er det igjen tid for Yoga Games i Gøteborg. Som vanlig kommer det en fantastisk gjeng med yogalærere og -trenere fra hele verden for å inspirere og skape en magisk helg. Benytt anledningen til å gå på klasser til hele ti av Yogobes lærere og trenere. En av dem er Vibeke Klementsen. Her deler hun litt om hva yoga er for henne.


Hva er yoga for deg?
​Yoga for meg er en livsstil, det er det som er med på definere både mitt liv og meg som person. Yoga er på en måte min beste venn, en trofast venn som jeg har kontakt med hver dag og som jeg alltid søker til. Yoga gjør meg til en bedre person, jeg holder meg frisk og det er noe som jeg elsker å holde på med. 

Hvordan vil du beskrive deg selv som yogalærer/undervisningen din?
Jeg får veldig ofte tilbakemeldinger om at jeg er pedagogisk, rolig og veldig behagelig som instruktør. For meg er det viktig å inspirere, motivere, anerkjenne elevene mine og dele fra hjertet. 

Hva er ditt beste tips til noen som ønsker å begynne med yoga? 
Hvis man er helt ny til yoga og ikke vet hvilken yogaform som passer en best, tenker jeg at det er viktig å gå på ulike timer. Test ut flere former og flere lærere. Man kan begynne hjemme med for eksempel Yogobe eller gå på et studio. Meld deg på et kurs og kast deg ut i det. 

Hva er ditt beste råd for å skape en regelmessig yogapraksis?
Det handler om prioriteringer og tilrettelegging. Som ashtanga utøver er det viktig å ha en daglig praksis( med en fridag i uken, ikke praksis på måneddager og i begynnelsen av menstruasjon) og det krever at man setter av tid i løpet av dagen, for meg er det best på morgenen, at man sørger for å få nok søvn og at man spiser riktig. Sånn ellers tenker jeg at det er viktig å finne ut hva som gir deg motivasjon, hvilke lærer og timer og hele tiden tenke på at en regelmessig yogapraksis er så bra både for kropp og sjel. 

Hva vil du si er den beste grunnen til å delta på en yoga-convention som Yoga Games? 
Som instruktør er det helt fantastisk å møte så mange ivrige yoginis, både de som har gjort masse yoga og de som er helt ny. Det er fantastisk å vite at man kan være med på å gi inspirasjon og at jeg får lov til å dele min passion som er Ashtanga Yoga. Som utøver er det jo fantastisk å være med på timene til andre instruktører, få masse inspirasjon og skape nye bekjentskaper og relasjoner. Yoga Games er høydepunkter i løpet av året! 

Vibekes klasser på Yoga Games

Sunday, 08:00: Sun Salutations
The Sun Salutation, or Surya Namaksara, is the foundation of any Vinyasa practice. Sun Salutations improve strength, flexibility, and stamina, but in order to reap those benefits, it essential to fully understand these deceptively complex poses. In this workshop we will break down each of the individual poses that make up a Sun Salutation, focusing on alignment, how to move with your breath, and how to put these poses together. Along the way, you’ll learn modifications to make these movements safe and beneficial for you. Come to this workshop and learn how to make your Sun Salutation shine!

Sunday 11:00: Ashtanga led full primary 
This is a led class where I will take you through the full primary series of Ashtanga Yoga. A quite challenging and energetic class for students familiar with the practice, but even though you don’t know all the postures properly you will be able to follow, and I will show modifications along the way.

Tilbud til deg som er medlem av Yogobe

Tast inn koden Yogobe, og få 300 SEK i rabatt når du booker både lørdag og søndag. For priser og mer info om Yoga Games Stockholm klikk her

Gjør yoga med Vibeke her på Yogobe

Allerede nå kan du gjøre yoga med Vibeke på Yogobe, her finner du alle videoene hennes

/system/media_objects/images/f47/83e/53-/original/Yoga_Games_bloggstorlek.jpg?1452858200

Vibeke Klemetsen

Läs mer

Yogobe

Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev