Onnistunut #beyogaplayful resepti

01 juli 2015 | Av Instructor

#beyogaplayful. Jokapäiväinen joogaharjoitukseni
Teen joka päivä oman sadhanani eli päivittäisen joogaharjoitukseni. Sen ensimmäinen osa joka koostuu restoratiivisista asennoista, hengityksestä ja nivelliikkuvuudesta on helppo saada aikaiseksi. Tämän osan tarkoituksena on huoltaa kehoani akrobaattisen harjoituksen jälkeen. Sitten on vielä yksi osa. Harjoitus itseni henkiseen ja fyysiseen kehittämiseen. Tämä osa on se joka vie harjoitustani eteenpäin, mutta se on samalla myös kaikkein haastavin.


Jooga vahvistaa sinua sekä henkisesti että fyysisesti. Jos harjoittelet säännöllisesti, olet varmasti jo kokenut niin kehitystä kuin vastoinkäymisiäkin. Mielenkiintoista on, että kun harjoittelemme samaa asiaa aina uudestaan ja uudestaan, huomaamme fyysisen kehityksen selvästi, mutta ennen kaikkea sen, miten myös tietoisuutemme henkisestä tilastamme kasvaa.

Kuka muu tunnistaa itsessään seuraavan toimintamallin: välillä ajatukset jäävät toistamaan itseään, levy jää päälle? Tulee keksittyä mitä luovimpia selityksiä ja verukkeita välttääkseen tekemästä jotakin. Riski epäonnistumiselle on ylitsepääsemättömän suuri (siksihän sitä harjoitellaan), joten olisi parempi jättää asia alkuunsa? Pysytellä turvallisella alueella viihdyttämässä kehoa niillä asioilla joita se jo osaa? Vai olisiko mahdollista löytää tie hauskaan ja leikkisään sadhanaan?

Totta kai on!

Onnistunut #beyogaplayful resepti näyttää tältä:
1 tilkka ystäviä/perhettä
3 kauhallista leikkimieltä
1 hyppysellinen itsetutkistelua
4 ruokalusikallista huumoria
2 desiä asennetta
1 teelusikallista rohkeutta

ja yksi iso pussi #donttakeyouryogatooserious

Videosuosituksia:
​Mitä on acroyoga? - Timo Kurvi
Front bird - perustekniikka acroyogassa - Timo Kurvi
Folded leaf - perusteet, terapeuttinen acroyoga asento - Timo Kurvi
High flying whale - terapeuttinen taaksetaivutus - Timo Kurvi



Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev