Hengitysharjoituksia henkiseen tasapainoon

02 juli 2015 | Av Yogobe

Yksi osa sisäisen voiman kanssa yhteyteen tulemisessa on hengityksemme. Hengityksellä ja henkisellä tilallamme on vaikutusta ympäristöömme. Jo pelkästään tiedostamalla arjessa hengityksensä, voi saada aikaan suuria muutoksia fyysiseen, psyykkiseen sekä tunnepohjaiseen hyvinvointiin.


Suosittelemme tässä kirjoituksessa tunteja, joiden avulla voit vahvistaa asennettasi ja mieltäsi. Kokeile harjoituksia sitten kun sinulla on hetki aikaa joogalle kanssamme, ja koe itse mikä vaikutus niillä on mieleesi! Voit myös pohtia, miten voisit ottaa nämä harjoitukset mukaan arkeesi. Istuta siemen itseesi!

Alta löydät joogavideoita joita voit kokeilla rauhan ja rentoutumisen saavuttamiseksi.​
Savitri rhythmic breathe - hengitysharjoitus - Satu Tuomela
Nadi Shodana - hengitysharjoitus joka puhdistaa nadeja ja rauhoittaa mieltäsi - Satu Tuomela
Haluatko istua alas ja keskittyä kehoosi? - Satu Tuomela
Rentoutus. Tietoiseen läsnäoloon pohjautuva rentoutusharjoitus - Kaisa Kärkkäinen

Vaikket olisikaan jäsen, voit silti nähdä minuutin mittaisen esikatselupätkän kaikista videoistamme. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätiliä, voit tutustua palveluumme kolmen päivän ilmaisella kokeilujaksolla, ilman sitoutumista.

Namasté!

Yogobe

Yogobe

Me kirjoitamme, keräämme, luomme ja teemme parhaamme inspiroidaksemme lukijoitamme ja jäseniämme kestävään hyvinvointiin. Jos kaipaat sisältöä jostain tietystä aiheesta, älä epäröi ottaa yhteyttä: [email protected]

Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev