Näin jooga on muuttanut kehonkuvaani

13 juli 2016 | Av Yogobe

Yogoben Ruotsin tiimin opettajat vastaavat tässä kirjoituksessa kysymykseen: ”Miten jooga on muuttanut kehonkuvaasi?”


Monika Björn: ”Itse olen tuntenut oloni hyväksi kehossani 20-vuotiaasta asti, ja rakastanut olla ylösalaisin jo ennen joogan aloittamista. Joogasta on tullut minulle harjoitus jonka tiedän pysyvän elämässäni koko loppuelämäni, yhdellä tai toisella tavalla. Se on tehnyt kehostani pehmeän, vahvan, liikkuvan, ylpeän ja notkean, sekä mielestäni keskittyneen, rauhallisen, tietoisen ja kiltin."

Emma Öberg: ”Tunnen kehoni syvemmin, olen siinä, elän siinä, olen kontaktissa. En ole enää pää jolla on vartalo, vaan kaikki minussa on nyt yhtä.”

Milla Floryd: ”Anusarajooga muutti entisen suhtautumiseni kehooni holistisemmaksi. Ennen pidin kehoani välineenä, vähän kuin pyöränä tai jonain muuna kuljetusvälineenä jonka ainoa tarkoitus oli viedä minut paikasta A paikkaan B. Nyt olen kehon, sielun ja mielen muodostama kokonaisuus. Muuten pidän muutosta myönteisenä, ihanasta suhtautumisestani elämään, mutta suhteeni kuolemaan on mutkistunut.”

Jennie Linjefors: ”Hyväksyn kehoni ja otan sen muutokset myönteisemmin vastaan. Anusarajoogan avulla olen oppinut käyttämään kehoani välineenä saada uusia kokemuksia itsestäni, enkä enää pidä sitä esteenä millekään.”

Anja Bergh: ”Minusta on tullut hyvin läheinen kehoni kanssa. Sekä sen kivun, että vapauden kanssa. Olen huomannut miten kaikki mikä tapahtuu ulkopuolella, tapahtuu myös sisäpuolella – soluissa, ajatuksissa ja tunteissa.”

Pia Wallberg: ”Jooga on auttanut minua tulemaan herkemmäksi ja näkemään kehoni yhteistyökumppanina sielun ja ajatusten kanssa. Näiden osien tulee toimia harmoniassa – on kyse tasapainosta!"

Mitä muutoksia jooga on tuonut sinun elämääsi? Miten se on muuttanut sinun suhtautumistasi omaan kehoosi?

Videosuositukset

5 min

Yoga with

Miten eri doshat ilmenevät kehossa? Miten kehorakenne niihin liittyy?

15 min

Meditera with

Rentouttava mindfulness-harjoitus, joka auttaa lisäämään kehotietoisuutta.

Klass
15 min

Andas with

Soluhengitys meditaatio sinulle, joka haluat pysähtyä

Klass
30 min

Andas with

Hathajooga – Padma Mudran inspiroima lempeä harjoitus.

Yogobe

Me kirjoitamme, keräämme, luomme ja teemme parhaamme inspiroidaksemme lukijoitamme ja jäseniämme kestävään hyvinvointiin. Jos kaipaat sisältöä jostain tietystä aiheesta, älä epäröi ottaa yhteyttä: [email protected]

Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev