5 syytä miksi olen acrojogini!

22 oktober 2015 | Av Yogobe

Tällä listalla olevat kohdat ovat kaikki samanarvoisia ja jakavat yhdessä ykkössijan.


Kontakti
Fyysinen kosketus. Se kun on kokonaan siinä, koko kehollaan ja painollaan kannattelemassa toista ihmistä. Ja toisinpäin: se kun antaa jonkun kannatella itseään. Haaste näissä tekee harjoituksesta fyysisen lisäksi psyykkisen. On tärkeää uskaltaa luottaa henkilöön jonka kanssa harjoittelee.

Kommunikaatio
Acroyoga kutsuu kommunikoimaan verbaalisesti, mutta myös opettelemaan herkkyyttä huomata muutoksia parin hengityksessä, lihaskireyksissä tai vaikka ihon värissä. Toisen kanssa joogaamalla olen oppinut kommunikoimaan paremmin ilman sanoja. On olemassa paljon sellaista kuunneltavaa ja kuultavaa jota ei koskaan sanota ääneen.

Läsnäolo
Kun harjoittelen yhdessä toisen ihmisen kanssa ja jokin stuntti on meneillään, on mahdotonta, jopa vaarallista, jollei ole läsnä hetkessä. Acroyogassa on suurempi riski loukkaantumiseen jos vertaa vaikka hathajoogaharjoitteluun, jossa keskittyminen tai sen puute ei ole suurikaan riski minulle tai muille. Acroyoga on siksi haastavaa ja vaatii tietoista ja keskittynyttä liikkumista.

Itseilmaisu
Muotojen, joogan, akrobatian sekä kahden kehon yhdistämisen rajattomissa mahdollisuuksissa voi käyttää valtavasti luovuutta. Minusta on mielenkiintoista ja kaunista oppia näkemään mitä tapahtuu, jos siirrän painoa hieman puolelta toiselle tai jos kurotan hieman enemmän johonkin suuntaan.

Ilo
Se on hauskaa!

Acroyoga sisältää paljon sielua hyväilevää naurua.

/ Milla Floryd

Videosuosituksia:
​Mitä on acroyoga? - Timo Kurvi
Front bird - perustekniikka acroyogassa - Timo Kurvi
Folded leaf - perusteet, terapeuttinen acroyoga asento - Timo Kurvi
High flying whale - terapeuttinen taaksetaivutus - Timo Kurv

Yogobe

Me kirjoitamme, keräämme, luomme ja teemme parhaamme inspiroidaksemme lukijoitamme ja jäseniämme kestävään hyvinvointiin. Jos kaipaat sisältöä jostain tietystä aiheesta, älä epäröi ottaa yhteyttä: [email protected]

Yogobe Nyhetsbrev
Vill du få inbjudningar, tips och inspiration direkt i din brevlåda online?

Läs vårt senaste nyhetsbrev