Värva vänner & kollegor till Yogobe – få gratisdagar

25 mai 2023 | Av Yogobe

Som medlem på Yogobe kan du bjuda dina vänner att testa Yogobe gratis i 21 dagar. Peppa dem att komma igång med sin yoga och träning online samtidigt som du får gratis Yogobe som tack när de blir betalande medlemmar. Här berättar vi hur du enkelt kan både ge och få gratisdagar – en win-win för alla!



Så fungerar det

  • Under Mina inställningar - Värva vänner finner du en personlig kod som du kan sprida till dina vänner. De som inte redan har ett Yogobe-konto skapar sitt konto med din personliga värva-vänner-kod och får då sina första 21 dagar helt gratis.
  • För varje person som sedan inleder en betalande prenumeration (för minst 229 SEK) får du 30 gratisdagar! Dessa dagar adderas automatiskt till din befintliga prenumeration och besked kommer mailas till dig från oss.
  • Exempel: När tre av dina vänner blir aktiva medlemmar på Yogobe så uppgraderas din prenumeration med tre månaders medlemskap helt utan kostnad, värde 3 x 229 SEK.

Det är verkligen en win-win, eller hur! Och det finns ingen gräns på hur många vänner du kan bjuda in! Låt alla få upptäcka fördelarna med regelbunden träning, yogapraktik och återhämtning i vardagen. Var och när man vill.

Inspiration för nybörjare
Om dina vänner är helt nya till yoga och/eller onlineträning så finns det kom-igång-tips i videobiblioteket. Du kan också dela egna favoriter eller playlists med dem. Om de vill få lästips eller inspiration så kan du även rekommendera följande:

Kom-igång-videor:
Under "Kom igång" i vårt videobibliotek finns vägledning för att enkelt komma igång med videor för olika behov! 

Peppande blogginlägg:

Träningsprogram för vägledning: 

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]