LIVE i november – Uppskattade klasser, yoga games och fascinerande workshops

28 oktober 2021 | Av Yogobe

Vi lyssnar på era önskemål och vill ge er det ni önskar mest! Vi bjuder på era favoriter, som ingår för prenumeranter, och spännande workshops till rabatterat pris. In och se det härliga utbudet nu och boka din klass – begränsat antal platser, så passa på!


Mer av det ni uppskattar mest – en kombo av yoga, träning och workshops

Under november erbjuder vi ännu fler av de uppskattade yoga nidra-klasserna på kvällstid så att du kan somna harmoniskt och gott, varje måndag och tisdag. Vi har grundande yoga, yin, tabata och pilates för nyblivna mammor. Dessutom en masterclass med Ulrica Norberg, en workshop om att hantera oro och katastroftankar med YOMI-gänget och en fascia-workshop med Linus Johansson. Som om det inte vore nog sänder vi en dag av Yoga Games Live!

Alla klasser ingår för betalande medlemmar, förutom de workshops och masterclasses som har en extra kostnad, men är rabatterade för medlemmar. Kolla in kalendern i sin helhet här.

MÅNDAGAR

 • Yoga nidra – sov gott, med Johanna Alvin. 21.30-22.00

  I Yoga Nidra fokuserar vi på gränslandet mellan vakenhet och sömn där djupavslappningen får utrymme att ske. Även om du inte somnar får du surfa på hjärnvågor som vaggar dig mot mer stillhet.
 • Bindväven – vägen till god rörelse, med Linus Johansson 19.30-21.00
  Endast 29 november (Extra kostnad)

  I den här workshopen kommer Linus Johansson ge dig djupare insikt och förståelse kring bindväven samt hur man ska tänka om man vill arbeta med den. Workshopen kommer bestå av föreläsningsmoment, olika praktiska delar för att uppleva bindvävens egenskaper och allt kommer att avslutas med en 30 min soma move-session där den nyvunna kunskapen omsätts i rörelse.

TISDAGAR

 • Root to rise: Grounding yoga, med Josephine Selander. 07.00-07.45

  Hitta nya dimensioner i din asana genom att grunda dig. I den här klassen experimenterar vi hur kontakten med fötterna mot mattan ger helt nya ingångar i din praktik. Tempot börjar stillsamt och utforskande, har en lågintensiv topp i mitten, och i slutet går vi ner i varv: redo att möta dagen.
 • Yin – Stretch, release, relax, med Milla Floryd. 20.00-21.00

  Yinyoga kryddad med myofasciell release (självmassage med boll) för att mjuka upp djupt in i vävnaden och släppa på flera lager av spänning, tillsammans med andningsmedvetenhet. Ett oslagbart avslappnings och avstressningsrecept som främjar en god natts sömn.
 • Yoga Nidra, med Jennie Wadsten. 21.00-21.30.
  Börjar den 2 november med en masterclass för sömn, därefter fyra veckor tema inre ro och balans.

  Månadens tema är självkänsla. Många av oss ställer ganska höga krav på oss själva och pressar oss hårt, och är rädda för att misslyckas. I Yoga Nidra kan man inte misslyckas eftersom du riktar uppmärksamheten inåt och ger kroppen en möjlighet att ta hand om dig. Kroppen vet vad du behöver och det enda du behöver göra är bädda ner dig och lyssna på guidningen.

ONSDAGAR

 • Masterclass: Me, myself & I, (ENG) med Ulrica Norberg 19.00-20.00
  Endast 17 november (Extra kostnad)

  Ge näring åt din själ, lugna ditt sinne, bringa klarhet i tanke och få inspiration till din själ. Ulrica Norberg presenterar sätt att blomstra, staka ut sin egen väg och utvecklas som individ. Hon inbjuder dig att utforska ditt sinne genom vinyasayoga, meditation och andning. För alla!

TORSDAGAR

 • Rehabyoga, med Nanny-Maja Anderback 06.30-07.30
  Skrivbordsrygg, äldre diskbråck/buktning, idrottare, gravid, just fött barn, enformigt arbete eller helt enkelt levande människa. Vi alla har väl upplevt smärta eller obehag kring ländrygg, bröstrygg eller höfter. Med metodik från Viryayogan arbetar vi oss igenom hela kroppen med fokus på bål, höfter, ländrygg och bröstrygg.
 • Tabata, med Frida Lindgren Karlsson. 19.00-19.45

  Ett svettigt och härligt träningspass som innehåller 8 intervaller med 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Klassen har kombinerade övningar av kondition, styrka och coreövningar. Dessa upprepas 8 gånger vardera, med vila mellan seten. Passar alla nivåer!

FREDAGAR

 • Pilates for new mothers (ENG), med Emma Cowan. 12.00-12.30

  Pilates for nyblivna mammor är en klass för dig som vill återuppbygga din kropp efter graviditet och förlossning. Du kommer att ha möjlighet att stärka dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din naturliga hållning på ett lugnt, mjukt och effektivt sätt.
 • Workshop: Intro till pilates för nya mammor, med Linda Ahlgren 10-11.30
  Endast 26 november (Extra kostnad)

  Postnatal pilatesträning handlar om att träna kroppen efter en förlossning. Fokus i denna workshop ligger på att hitta tillbaka till magmusklernas aktivitet i en neutral position samt stärka upp området kring skuldra, axlar och bröstrygg. Du lär dig grunderna i pilates för nyblivna mammor och får med dig övningar som du kan fortsätta med själv.

SÖNDAGAR

 • Yoga Games LIVE
  Endast 7 november (Extra kostnad)

  Vi sänder live tillsammans med Yoga Games. Du får delta i fem fantastiska LIVE-workshops. Detta LIVE-evenemang är för dig som inte kan delta i Yoga Games IRL i Göteborg, men gärna vill uppleva community-stämningen från ett större evenemang. Evenemanget spelas inte in som de andra LIVE-klasserna och eventen. Se vilka klasser det blir genom att klicka på länken ovan.
 • Workshop: Lär dig hantera oro & katastroftankar, med leg. psykolog Frida Hylander. 16.00-17.30
  Endast 28 november (Extra kostnad)

  För dig som dels vill lära dig mer om hur oro fungerar, vad som håller kvar orostankar och hur man kan lära sig att bli bättre på att hantera sin oro – både med knep från psykologin och med övningar från yoga- och meditationspraktik.

Läs gärna närmare beskrivning av klassen du bokar för att se vilka redskap som är bra att ha under vissa klasser, så som kuddar, block eller boll.

Kika i LIVE-kalendern och boka din plats här.

Yogobe LIVE's mission – att främja gemenskap

Vår tanke och drivkraft med Yogobe LIVE är att skapa en brygga mellan det digitala och fysiska mötet – för att stärka känslan av gemenskap i det community med 190.000 unika själar som vi alla är en del av. Hur fantastiskt? ♡ Välkommen att delta, umgås och dela erfarenheter genom Yogobe LIVE.

Vill du vara med och påverka innehållet i LIVE-kalendern?

Vi är supertacksamma om du vill vara med och påverka innehållet i LIVE-kalendern genom att fylla i denna enkät.

Har du några frågor eller funderingar om våra LIVE-klasser, tveka inte att kontakta oss på  [email protected]

Inspirerande läsning från våra LIVE-lärare

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]