Mjukt eller pang på – hur startar du det nya året?

02 januar 2024 | Av Yogobe

Under årets första tre månader vill vi inspirera dig att hitta glädjen i att röra på kroppen och att skapa hållbara rutiner för rörelse och återhämtning. Här tipsar vi om hur du kan komma igång utifrån hur du mår just nu, för att väcka lusten och motivationen att fortsätta. 


Träning, yoga eller återhämtning – hur behöver du inleda 2024?

Den här tiden på året är förknippat med löften och mål om nya rutiner om hur vi önskar göra våra liv till det bättre. Vilket är toppen, men ibland tar vi i lite för hårt och ställer krav på oss själva som inte riktigt funkar i vår vardag, vilket kan göra det svårt att komma igång, eller skapa långsiktighet i rutinerna.

Så nu, i läsande stund, hur mår du? Med handen på hjärtat, hur behöver du starta det nya året? Tänk bort det som du vill och borde, och känn efter vad din kropp och själ längtar efter här och nu.

Kanske har jul-och nyårshelgerna varit intensiva och du känner att de första veckorna på året behöver gå i återhämtningens tecken? Eller pirrar det i hela kroppen att sätta igång med träning och rörelse? Kanske har du lovat dig själv att komma igång träning en gång för alla? 

Oavsett vad ditt svar blir så har vi tagit fram förslag på sätt att starta det nya året, så att du kan lägga ribban på en rimlig nivå och komma igång på ett glädjefyllt och lustfyllt sätt.


För dig som vill börja mjukt och vilsamt

Behöver du börja mjuk och långsamt, för att återhämta dig från jul-och nyårshelgerna, eller kanske har du tendenser att snabbt trilla in i ekorrhjulet igen och vill träna på att låta återhämtning på ta större plats i ditt liv? Kika på det här:

 • TemasidaÅterhämtning för mindre stress & ökad energi
  Här kan du ta del av vårt breda onlineutbud framtaget tillsammans med ledande experter inom yoga, meditation, andning, träning och personlig utveckling för återhämtning i vardagen.


För dig som behöver en snäll kickstart:

Är du nybörjare eller behöver pepp för att komma igång? En hektisk vardag som gör det svårt att få till rutiner för träning och återhämtning? Då kan vi varmt tipsa om:

 • Utmaning: 15 minuter i 15 dagar – en snäll kickstart
  En kom igång-utmaning med klasser inom träning och yoga. Hitta glädjen i att röra på kroppen och upptäck hur även ett kort pass kan ge effekt på ditt välmående!
 • Temasida: Kom igång – klasser på 15 minuter
  Här har vi samlat effektiva 15 minuters klasser inom träning, yoga, avslappning och meditation – perfekt när du vill komma igång med hållbara rutiner för din hälsa och hitta glädjen i att röra på kroppen.

För dig som vill gå pang på:

Kryper det i kroppen efter lata dagar med jul- och nyårsfirande? Vill du svettas och känna hjärtat pumpa? Kolla in det här:

 • Program: 21 dagar träningsglöd
  Boosta din energi med högintensiva träningspass och få extra pepp och motivation till din övriga träning.
 • Temasida: Träning – stärk kropp & sinne
  Här har vi samlat innehåll inom våra olika träningsformer – den bästa kombinationen av träningsglädje, svett och puls hittar du här!

Vi önskar dig en härlig start på året och lycka till med dina rutiner! Vi finns här för dig om du har feedback, frågor eller funderingar – mejla oss på [email protected] 

Den bästa träningen är den som blir av!

Utforska vårt breda utbud inom träning, yoga och återhämtning

 • Audio- och videobiblioteket – här hittar du alla våra +2500 onlineklasser.
 • LIVE – livestreamade klasser varje vecka med Team Yogobe och gästlärare.
 • Program – specialframtagna program inom yoga, träning, återhämtning och personlig utveckling.
 • Utmaningar – ger pepp och motivation för att komma och hålla igång.
 • Playlists – färdiga spelistor med klasser inom olika behov och teman.
 • Temasidor – samlat innehåll inom olika behov och teman.
 • Kurser – inspirerande och fördjupande onlinekurser. Ingår inte i prenumerationen.

Övningar online – kom igång med yoga, träning och återhämtning

Ny
20 min

Yoga with

Bli stark och mjuk samtidigt för en kropp och rörelse i harmoni.

Ny
30 min

Yoga with

Fyll på med energi och känn in kroppen i glidande rörelser direkt på golvet – skönt, inkännande och närande.

Ny
20 min

Trening with

Ny
5 min

Puste with

Stanna upp, ta en andningpaus och fyll på med mer koncentration och fokus.

För att se en hel video behöver du vara inloggad som betalande medlem hos Yogobe. Ny till tjänsten? Prova gratis i 14 dagar, utan bindningstid. Klicka här och kom igång direkt!

Lästips

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]