Vårigt tema på LIVE-schemat i april

29 mars 2022 | Av Yogobe

Vi har ett härligt, vårigt schema i april! Missa inte nyheter som frigörande Breathwork med vår nya instruktör Michelle Baker, lunchdans på måndagar med Johanna Alvin eller Vevve Jäderlunds vinyasa yoga på torsdagar. Och många återkommande favoriter! Ta del av allt här.


Flödande och frigörande favoritet – Yogobe LIVE:s veckoklasser

"Våren... Tiden som är lite trevande, varmt och kallt om vartannat men med stort hopp om möjligheter att växa och spira. Det är en tid på året att få börja se ljuset efter vintern och låta den insamlade energin få ta plats".

Just så beskriver Johanna Alvin sin Masterclass som går i vårens tecken. Och visst kan vi många känna igen oss i hur våren lever i oss så här års – och vilka behov det medför? 

Månadens LIVE-schema är därför utformat för att hjälpa dig med att få upp sådant som kanske fastnat i dig, likt tjälen i marken efter vintern.

Vi vill därför bjuda in dig till att uppleva:

  • Flödande och inkännande yogaklasser
  • Mjukhet och avkoppling i yin och nidra
  • Styrka med pilates och mer fysiska yogaklasser
  • Holiyoga för att ta om hand om eventuell smärta
  • Breathwork för återuppbyggnad

Ta del av veckoschemat här nedan och information om hur du bokar dig.


Måndagar

  • Monday Moves med Johanna Alvin – 12.00-12.30
  • Yoga Nidra för sömn med Jennie Wadsten – 21.30-22.00

Tisdagar

  • Utforskande morgonstund (yoga) med Moa Westman – 06.30-07.15
  • Funky rehab yoga, med Milla Floryd – 19.00-19.45
  • Breathwork for Restoring med Michelle Baker – 20.00-21.00

Onsdagar

  • Sacred Salute (yoga) med Inna Smirnoff Mannert – 07.00-07.45

Torsdagar

  • Vinyasa – Hitta din rytm med Vevve Jäderlund – 18.00-19.00
  • Pilates med Emma Cowan – 18.15-19.15

Fredagar

  • Fysio/yoga med Olivia Berggren – 12.00-12.45
  • Afterwork Yin med Inna Smirnoff Mannert – 16.30-17.30

Söndagar

  • Holiyoga vid smärta med Ulrica Liavor – 19.00-20-00

För dig som betalande medlem ingår alla veckorklasser – likväl månadens Masterclass med Johanna (se nedan) – de sistnämnda är gratis för alla, så ta gärna med en vän!

Anmäl dig till klasserna här.

Om du inte kan tiden för LIVE men så gärna hade velat delta – boka dig ändå så får du en länk till inspelningen, som är giltig i 72 timmar.


Masterclass: Välgörande vila i vårens tecken – träelementet.

Upplev kropp och sinne genom vårmeridianerna onsdagen den 20 april, 20.00-21.15! Johanna Alvin guidar dig i den här 75-minutersklassen som inleds med mjuka rörelser för att sedan landa in i yinyoga, med positioner som bejakar meridianerna (energikanalerna) för lever och gallblåsa. De organen representerar enligt den kinesiska medicinen visioner, flöde och förankring i träelementet – som står för växtkraft.  Klassen avslutas med en nidra (djupavslappning) med fokus på meridianerna och hur elementet och organen kan upplevas – upptäck våren i dig!

Är klassen för mig?

  • Ja, den är för alla! Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yin eller nidra.
  • Men den är extra välgörande för dig som känner dig rastlös, orolig eller inte riktigt litar på ditt inre och dina möjligheter. Klassens syfte är att ge en god grund att stå på, för att vårens spirande kreativitet ska kunna växa frodigt.

Ta med en vän, det är gratis!

  • Skicka en länk till någon du tycker om, eller bjud hem personen för att yoga eller göra klassen ihop – Boka din plats här!


Workshop: Breathwork & självomhändertagande övningar 

Michelle Baker håller den här workshopen där hon introducerar olika övningar för självreglering och sjålvomhändertagande, och vi utför dem tillsammans. Du får med dig en värdefull verktygslåda med övningar för att ta hand om dig själv och lugna nervsystem, kropp, emotioner och sinne i de oroliga tider vi är i och i de livssituationer du går igenom i livet.

Workshopen är på engelska och Michelle Baker beskriver syftet så här: "...our nervous systems need an occasional pause and reset, so we don’t completely burn ourselves out. Often times we can feel exhausted because our nervous system is exhausted, it isn’t built for the information overload and never-ending, low-level panic of the world we live in today".

 Workshopen är gratis 

  • Ta gärna med en vän eller familjemedlem och lär er teknikerna tillsammans för att stötta varandra i vardagen och öva tillsammans. Du bokar din plats här.


Yogobe LIVE's mission – att främja gemenskap

Vår tanke och drivkraft med Yogobe LIVE är att skapa en brygga mellan det digitala och fysiska mötet – för att stärka känslan av gemenskap i det community med 190.000 unika själar som vi alla är en del av. Hur fantastiskt? ♡ Välkommen att delta, umgås och dela erfarenheter genom Yogobe LIVE.

Vill du vara med och påverka innehållet i LIVE-kalendern?

Vi är supertacksamma om du vill vara med och påverka innehållet i LIVE-kalendern genom att fylla i denna enkät.

Har du några frågor eller funderingar om våra LIVE-klasser, tveka inte att kontakta oss på [email protected]

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]