Gratisklass på Yoga Games med Yogobe

18 april 2019 | Av Johanna Alvin & Milla Floryd

På Yoga Games Göteborg, söndagen den 28 april kl. 13.45, har du möjlighet att få yoga gratis tillsammans med Johanna Alvin och Milla Floryd. Här berättar de mer om klassens tema; 'Kom ihåg vem du är' och om hur vi kan släppa på prestationskrav och hitta mer kärlek till oss själva. 


Kom ihåg vem du är

Det är viktigt för oss som varelser att höra till. Att vara en del av något större. Visst är vi fostrade till starka individer som klarar fysiska, emotionella, mentala och ekonomiska motgångar på egen hand utan hjälp utifrån. Utan att ens behöva be om hjälp eller visa sårbarhet. Men det gör inte tillhörigheten mindre viktig.

Inom yogan är längtan efter acceptans på intet sätt mindre än inom andra grupper. Avvikande beteende undviks av den enskilda individen mer eller mindre medvetet. I utövandet av asana kan det leda till en upplevelse av prestationskrav som yogan själv – oavsett stil – inte efterfrågat. Allt yoga vill för att du ska få vara med är att du dyker upp och delar dig själv, just som du är. Det är nog, det är tillräckligt.

Gratisklass på Yoga Games

På årets Göteborgs Games har Milla Floryd och Johanna Alvin en gratisklass på söndag 28 april kl. 13.45 som berör det här temat. Det blir också deras första officiella outing av att ha gått samman och att de nu förmedlar alla sina yogautbildningar under samma paraply: FLOW Yoga School Sweden. Hoppas vi ses, just som du är.

Yogobes monter

Förutom gratis dropinklasser under helgen är även Yoga Games Hälsomässa helt gratis att gå in på. Kom gärna förbi Yogobes monter och ta del av härliga erbjudanden, boksigneringar med Team Yogobes lärare och, nytt för i år, ett klädbytarbord - lämna in dina använda yogakläder (obs! hela och rena) och kanske fynda bland det andra lämnat in.

Läs mer