Nu ingår Yogobe LIVE för alla betalande medlemmar – ta del av månadens kalender

02 juli 2021 | Av Yogobe

Förgyll din sommar med sköna, livestreamade klasser med Team Yogobe. Nu ingår LIVE i ditt medlemskap som betalande medlem och vi har dessutom sänkt priset för icke-medlemmar! Läs mer och kika på LIVE-kalendern för juli månad här.


Nyhet – LIVE-klasserna ingår nu för betalande medlemmar

Efter att ha nyfiket utforskat Yogobe LIVE i några veckor tillsammans med er, våra medlemmar, har vi samlat på oss superviktig och bra feedback, vilket gör att vi nu presenterar två mycket trevliga förändringar:

  • Från och med 1/7 kommer LIVE-klasserna ingå för alla Yogobes betalande medlemmar (Gäller även prenumeranter och medlemmar som betalar med sitt friskvårdsbidrag via en friskvårdsportal).
  • Priset per LIVE-klass för icke-betalande medlemmar börjar vid 99 SEK.

♡ Ett STORT tack till alla ni som tagit er tid att dela med er av era tankar, idéer och åsikter. ♡

LIVE-kalender juli –  soft yinyoga, restorative flow och inkännande flöden


I juli kan du njuta av mjuka och utforskande flöden i olika former – perfekt för att landa i din närvaro och känna in kropp och själ. Vilka klasser lockar dig?

  • MÅNDAG 5/7: Good Morning Soul med Ulrica Norberg (ENG)

Börja din vecka och dag med detta härliga, närande svala flöde där tonvikten ligger på att öka cirkulationen av prana till kropp, sinne och själ. Klassen börjar med pranayama och avslutas med att sätta en intention för dagen.

  • MÅNDAG: Morning Flow – Move Like Water med Anna Gordh Humlesjö

En skön morgonvinyasa som passar alla och fokuserar på att skapa utrymme för hur din kropp känner för att röra sig. Andning, shaking och ett kreativt vinyasaflöde som utforskar: hur kan du röra dig som att du rör dig i vatten?

  • ONSDAG: Restorative Flow med Milla Floryd

En flödande klass som fokuserar på återhämtning genom meditativa rörelser som skapar cirkulation i alla leder med minimal belastning. En klass som förbereder dig för optimal närvaro med en skön känsla av mjukhet i kroppen.

  • TORSDAG: Soft Yinyoga med Frida Lindgren Karlsson

Skön och avkopplande yinyoga med fokus på avslappning, rygg och rörlighet. Klassen passar såväl nybörjare som erfarna och är anpassad för alla kroppar.

  • LÖRDAG: Yoga och rörelseutforskning med Anja Berg

En klass som uppmärksammar sensationerna i kroppen, hur det känns att vara just nu. En blandning av ledd & fri rörelse och asana – en mix mellan frihet & form. Passar dig som är medelutövare till avancerad, eller en nyfiken nybörjare.

Du hittar LIVE-kalendern och bokar din plats här.

Yogobe LIVEs mission – att främja gemenskap

Vår tanke och drivkraft med Yogobe LIVE är att skapa en brygga mellan det digitala och fysiska mötet – för att stärka känslan av gemenskap i det community med 190.000 unika själar som vi alla är en del av. Hur fantastiskt? ♡ Välkommen att delta, umgås och dela erfarenheter genom Yogobe LIVE. 

Vill du vara med och påverka innehållet i LIVE-kalendern?

Vi är supertacksamma om du vill vara med och påverka innehållet i LIVE-kalendern genom att fylla i denna enkät.

Har du några frågor eller funderingar om våra LIVE-klasser, tveka inte att kontakta oss på [email protected]

Lästips

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]