Vinn biljetter till Yoga Games Göteborg

10 april 2019 | Av Instructor

Den 26-28 april är det äntligen dags för årets Yoga Games i Göteborg. Helgen bjuder på ett fullspäckat schema av härliga yogaklasser, intressanta föreläsningar och workshops med hela 14 stycken av Team Yogobes lärare är på plats. Yogobe kommer självklart vara där och har laddat upp för att få umgås med er alla i montern under helgen. Nu har du och två vänner chansen att vinna biljetter till yogahelgen som vi lovar att du inte vill missa!


Hur går tävlingen till?

För att vara med i tävlingen och ha chans att vinna biljett till denna härliga yogahelg, gör så här:

  1. Gå in på @yogobes Instagram och kommentera under tävlingsinlägget.
  2. Tagga två kompisar som du vill vinna med och motivera varför just ni tre ska få varsin biljett.

Tävlingen pågår från onsdag 10 april fram till söndag 14 april 2019. Vinnarna får varsin helgbiljett värd 2750 SEK/biljett. Biljetten ger möjlighet att boka 5 klasser per dag under lördag och söndag 26-28 april, på Yoga Games Göteborg som även i år går av stapeln på Eriksbergshallen.

Hur utses vinnarna?

Tre stycken vinnare utses efter engagemang i motiveringen under tiden som tävlingen pågår.

Hur vet du om du är en av vinnarna?

Tävlingen avslutas söndag 14 april kl. 20.00. Vinnarna annonseras måndag 15 april här i blogginlägget samt kontaktas via sina Instagramprofiler.

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Yoga Games 2019

På Yoga Games kan du under tre dagar yoga för några av Sveriges och världens främsta yogalärare. Det är en otroligt härlig helg som ger både energi och massor av inspiration. Konventet som går av stapeln i både Stockholm, Malmö och Göteborg är en höjdpunkt för alla vana yogis, och perfekt som en inspirationsboost för den som inte yogat så mycket. Yogobe är som alltid på plats i båda städerna. I Göteborg kommer vi hålla en gratis dropinklass med Johanna Alvin och Milla Floryd.

Om du bara vill komma förbi och njuta av mässan, besöka utställare och insupa en härlig atmosfär så har denna gratis entré hela helgen. I mån av plats kan man också köpa biljetter till lösa klasser på plats!

Info & frågor

Har du frågor om tävlingen, Yogobe eller BEYOGA365 tveka inte att skriva en rad till oss: [email protected]. Leveransinformation kring dessa biljetter skickas till de mailadresser som medlemmarna angivit hos Yogobe.

Läs mer