Eksklusivt for medlemmer av Yogobe

Rehab & prehab – stark & hållbar kropp

Minska och förebygg skador och smärta med guidning av våra kunniga experter inom rehabilitering och prehabilitering.

Video og lyd

Vis alle

Öka cirkulationen i ländryggen för att lindra akut ryggsmärta.

Lär dig mer om spänningshuvudvärk, spända käkar och hur du kan lindra det.

Starkare och rörligare – förebygg problem i höfterna, för mer möjligheter i vardagen.

Playlists

Må bra i kropp och sinne med denna serie klasser med skonsamma rörelser med fokus på olika delar av kroppen. Rehab- & prehabyoga väver samman rehabiliterande övningar och/eller övningar som förebygger smärta och skador med yoga och yogans filosofi. Låt Josephine guida dig genom såväl långsamma som stärkande övergångar och positioner.

Träna förebyggande för att undvika skador – här har vi samlat olika övningar som stärker kroppen på ett hållbart sätt.

Vägledning för att på ett hållbart sätt komma igång med rehabträning vid bland annat stressrelaterade problem, smärtproblematik eller skador. Jenny Ström guidar dig och ger tips! <br> <br> <i>Det är viktigt att du kontaktar en läkare eller fysioterapeut om du har skador eller sjukdomar för att få rätt behandling för dina besvär, sedan kanske dessa övningar kan fungera som ett komplement.<i>

Stärk kroppen & förebygg skador

På denna sida hittar du specifikt innehåll för dig som önskar stärka din kropp och förebygga eller rehabilitera skador. Här får du ta del av klasser, program, onlinekurser och fördjupande läsning som hjälper dig att bygga upp och stärka leder och ligament och få mer kunskap – för en hållbar kropp, och ett välmående sinne. 

Om du vill prova på mer klasser och övningar inom rehab och prehab, kika in i vårt video- och audiobibliotek!

Onlinekurser inom rehab- & prehab

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. Inom rehab- och prehab erbjuder vi följande kurser innehållandes olika typer av verktyg och stöd beroende på ditt behov:
  • Sjukt frisk – onlinekurs vid MS – Få verktyg och stöd för att leva ett hållbart liv i balans för dig med MS eller neurologisk diagnos.
  • Ta hand om lymfsystemet – Lär dig grundläggande strategier och tekniker för att öka ditt lymfflöde, för en optimal lymfhälsa och välmående kropp.
  • Yogans anatomi – Lär dig allt om yogans anatomi tillsammans med fysioterapeut Hillevi Borga.
Vill du lära dig mer och få tips på hur du skapar en hållbar träningsrutin? Klicka på läs mer!