Sommarkul med Lollo & Bernie – nya klasser i videobiblioteket!

30 juni 2024 | Av Julia Glutz & Yogobe

Visste du att familjen inte behöver åka på utomlandssemester för att kul med Lollo & Bernie? Nu har vi släppt fyra nya klasser med Vings älskade maskotar och Yogobes expert Julia Glutz. Läs mer om klasserna och ta del av Julias bästa tips för roliga sommaraktiviteter med barnen här!


Nya lekfulla onlineklasser för barn med Lollo & Bernie

Äntligen sommarlov och semester! Vad gör du när barnen får myror i brallan, behöver en paus från solen eller när du vill erbjuda dem mer meningsfull skärmtid? Låt dem ha kul och röra på kroppen med Vings älskade maskotar Lollo & Bernie! Nu fyller vi på med fyra nya klasser i videobiblioteket. 

I de nya klasserna får barnen följa med på ett spännande djungeläventyr med Lollo och bestiga ett högt berg tillsammans med Bernie. I en klass blir det såklart härlig strandlek och i en annan busig klass får barnen får hoppa som ett popcorn. Totalt finns nu sju klasser med Lollo & Bernie. Du hittar alla i playlisten Rörelseglädje med Lollo & Bernie!

Julia Glutz, pedagog, personlig tränare & expert inom träning hos Yogobe, guidar Lollo & Bernie genom de olika klasserna, med lekfullhet och barnasinne. Ta del av Julias somriga tips för lek och rörelse med barn nedan. 

5 tips – roliga sommaraktiviteter med barnen

☀️ Lek med barnen. Alla får skriva ner tre lekar var. Sedan drar man lapparna ur en skål. Kanske en skål för regniga dagar inomhus och en för utomhus. Spara lapparna i skålen och fyll gärna på med leker under sommarens gång.

☀️ Hitta simskola utomhus och följ med barnen. Även för de som är simkunniga brukar det finns märkestagning utomhus. Jättekul aktivitet där hela familjen kan följa med.

☀️ Kanske behöver trädgården rensas och barnen kan få chans att tjäna en slant och samtidigt lära sig lite om ekonomi.

☀️ Gör våra klasser med Lollo & Bernie. Passar perfekt inför start och slut av dagen. Klassen Strandäventyr med Lollo & Bernie är gratis för alla att testa på hela sommaren, till och med 31 augusti! 

☀️ Sist men inte mist. Utomhusträning som alla kan vara med på! Sätt upp stationer och träna tillsammans. Lekfullt och kul är alltid bäst – även för vuxna!

Övningar online – rörelseglädje för barn med Lollo & Bernie

Ny
5 min

Träna with

Häng med Lollo & Bernie på ett lekfullt äventyr på stranden.

Ny
3 min

Träna with

Vågar ni lyfta av kastrullen så att popcornen poppar ut? Poppa som ett popcorn tillsammans med oss!

Ny
5 min

Träna with

Äventyr väntar! Julia klättrar uppför ett spännande berg tillsammans med Bernie.

Ny
5 min

Träna with

Lollo vill hälsa på sina giraffkompisar och vi följer med på en utflykt genom djungeln och till savannen.

För att se en hel video behöver du vara inloggad som betalande medlem hos Yogobe. Ny till tjänsten? Prova gratis i 14 dagar utan bindningstid – klicka här och kom igång direkt!

Lästips

Julia Glutz

Julia är personlig tränare, kostrådgivare och låg- och mellanstadielärare som drivs av att hjälpa människor att må bra, leva länge och skratta mycket.

Les mer

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]