Lyssna på din mage

Ett mycket stort antal människor lider av IBS och IBD, två sjukdomar relaterade till tarmbesvär och magont som många gånger påverkar livskvalitén för dem som drabbas. Då stress tycks förvärra sjukdomarna har man i flera studier undersökt hur stressreducering på ett mentalt plan kan lindra symptomen. På den här sidan har vi samlat onlineklasser i yoga nidra, meditation och andningsövningar som kan hjälpa dig med dina symptom.

Utvalda videor för dina behov

med och

Ta hand om magen med välgörande yinpositioner, kan hjälpa matsmältningen och lindra magont.

med

Bra positioner att göra när och var som när magen krånglar.

med

Vatabalansering – töm kropp och sinne på stress samt lindra bland annat smärta med mjuka och lugna rörelser.

Upptäck relevanta playlists

Skapad av Yogobe

Legitimerade psykologerna Frida, Maria och Kousha lär oss mer om stress och oro. Vad är skillnaden mellan begreppen och hur kan vi lindra oro och ångest för att må bättre i vardagen?

Skapad av Yogobe

En samling med lite lugnare och nybörjarvänliga sekvenser. Testa yinyoga, restorative yoga, yoga nidra och andningsövningar – perfekt när du behöver en lugn stund för dig själv.

Skapad av Yogobe

I denna playlist har vi samlat föreläsningar och yogaklasser med legitimerade psykologerna Frida, Maria och Kousha för dig som söker stöd i din depression.

Vad får du som aktiv medlem?

  • 2100 videor för alla dina behov
  • Spara offline. Yoga och träna var som helst, närsomhelst
  • Obegränsad tillgång till vårt videobibliotek, alla program och utmaningar
  • Skapa, dela och följ playlists

Program som ingår för aktiva medlemmar

3 faser online

Magbalans

Har du en orolig mage? Blir magen stor som en ballong efter lunch? Springer du på toa alltför ofta eller får du gå alltför sällan? I programmet Magbalans ger dietisterna Sofia Antonsson och Jeanette Steijer kunskap och tips som kan ge dig en lugnare och gladare mage.
IBS
FODMAP
Stresshantering
6 veckor online

Meditation for life

Lär dig att meditera eller fördjupa din befintliga meditationspraktik med Eleonora Ramsby Herrera. Utforska sex guidade meditationstekniker som hjälper dig att öka din medvetna närvaro och landa i nuet.
Engelska
Nybörjarvänligt
6 tekniker

Vad säger våra medlemmar?

Profile photo
Simon - 39 år
Förälder

“Idag mediterar jag varje dag med Yogobe. Något jag aldrig trodde för 5 år sedan. Det hjälper mig som förälder, i mitt jobb och i mina relationer.”

Profile photo
Stina - 24 år
Nybörjare till yoga

“Jag testade yoga för första gången under en av Yogobes utmaningar förra sommaren och idag är jag helt hooked. Jag gör yinyoga och mjuk fysisk yoga.”

Profile photo
Eva-Lena - 61 år
Förskolelärare

“Yogobe har hjälpt mig sova bättre, träna & yoga mer frekvent samt gett mig stöd i att hantera min stress.”