Lider du av magont?

Ont i magen grundar sig ofta i fler faktorer än maten du stoppar i dig - stress och oro är två vanliga orsaker till magont. Genom att se helheten ökar du chanserna för att bli av med dina besvär. På den här sidan har vi samlat videor, playlists, program och blogginlägg som på olika sätt kan hjälpa dig med dina magproblem.

Utvalda videor för dina behov

med

Hur kan vi enkelt och oftare välja mat som är snällare mot oss själva och klimatet?

med

Tanja pratar om hur vi genom att äta oss 80% mätta kan njuta mer av ätandet och må bättre.

med

Bra positioner att göra när och var som när magen krånglar.

Upptäck relevanta playlists

Skapad av Yogobe

Legitimerade psykologerna Frida, Maria och Kousha lär oss mer om stress och oro. Vad är skillnaden mellan begreppen och hur kan vi lindra oro och ångest för att må bättre i vardagen?

Skapad av Yogobe

Det här är playlisten för dig som nyligen börjat yoga och behöver bra tips på sköna och nybörjarvänliga klasser. Här hittar du en härlig blandning av klasser som är favoriter bland våra medlemmar. Har du tips på en klass som du tycker skulle passa på denna playlist? Mejla oss på [email protected]

Skapad av Yogobe

Under och efter en intensiv eller stressig period kommer ofta spänningar i kroppen som ett brev på posten. Låt dessa sköna videor med andetaget i fokus guida dig till ett mer avslappnat och mjukt läge.

Vad får du som aktiv medlem?

  • 2100 videor för alla dina behov
  • Spara offline. Yoga och träna var som helst, närsomhelst
  • Obegränsad tillgång till vårt videobibliotek, alla program och utmaningar
  • Skapa, dela och följ playlists

Program som ingår för aktiva medlemmar

3 faser online

Magbalans

Har du en orolig mage? Blir magen stor som en ballong efter lunch? Springer du på toa alltför ofta eller får du gå alltför sällan? I programmet Magbalans ger dietisterna Sofia Antonsson och Jeanette Steijer kunskap och tips som kan ge dig en lugnare och gladare mage.
IBS
FODMAP
Stresshantering
6 veckor online

Meditation for life

Lär dig att meditera eller fördjupa din befintliga meditationspraktik med Eleonora Ramsby Herrera. Utforska sex guidade meditationstekniker som hjälper dig att öka din medvetna närvaro och landa i nuet.
Engelska
Nybörjarvänligt
6 tekniker

Vad säger våra medlemmar?

Profile photo
Simon - 39 år
Förälder

“Idag mediterar jag varje dag med Yogobe. Något jag aldrig trodde för 5 år sedan. Det hjälper mig som förälder, i mitt jobb och i mina relationer.”

Profile photo
Stina - 24 år
Nybörjare till yoga

“Jag testade yoga för första gången under en av Yogobes utmaningar förra sommaren och idag är jag helt hooked. Jag gör yinyoga och mjuk fysisk yoga.”

Profile photo
Eva-Lena - 61 år
Förskolelärare

“Yogobe har hjälpt mig sova bättre, träna & yoga mer frekvent samt gett mig stöd i att hantera min stress.”