Yoga, andas, träna & meditera online med oss på Yogobe

Ett par minuters rörelse gör under för hälsan. Prova 14 dagar gratis!

  • On-demand & LIVE online
  • Spara offline i vår app
  • Prova gratis utan bindningstid

30 dagar lustfylld yoga

Välkommen till Summer Yoga Challenge! Det här är utmaningen för dig som älskar att yoga och vill hålla igång din yogapraktik under sommaren, likväl för dig som vill hitta tillbaka till yogan och förälska dig på nytt! 👀 Psst...! alla nya och gamla medlemmar kan just nu få första månaden för bara 99 SEK.

Detta ingår i Yogobe Play

  • 2000+ förinspelade onlineklasser
  • LIVE-streamade klasser & större events
  • Över 30 program för olika behov
  • Populära utmaningar i Yogobe Challenge
  • Spara offline i appen
  • Skapa & spara egna playlists

Onlinekurser & friskvårdsbidrag

Onlinekurser

Tillsammans med ledande experter har vi tagit fram fristående kurser online inom stress, depression, gravid, yoga, meditation, anatomi, filosofi och mer. Kurserna köps fristående och du får access under 3-12 månader.

Använd friskvårdsbidraget!

Använd ditt friskvårdsbidrag hos Yogobe genom att betala direkt på yogobe.com och lämna in kvitto till din arbetsgivare eller använda någon av friskvårdsportalerna Benify, Epassi, Benifits och Wellnet.

Vårt fokus är att främja kvinnors hälsa

Vi på Yogobe vill bidra till att stärka kvinnors rättigheter genom att ge möjligheter och verktyg till ett hälsosamt och friskt liv. Vad är en menscykel, och hur påverkas kvinnor av den? Vad ger hormonella förändringar för påverkan? Och hur kan man bli bättre på att ta hand om sig själv för att undvika stress? Dessa kvinnofrågor, och fler därtill, hittar du svar på på vår samlingssida!

Yogobe Health & Care

För att komplettera vårdkedjan och stötta vårdgivare, arbetsgivare och individer inom prevention, promotion och som stöd till behandling erbjuder Yogobe digitala verktyg i samråd med ledande experter. Tillgängligt, jämlikt och anpassat efter individens behov.

Yogobe i iOS och Android

Skapa först ditt konto här via hemsidan. Ladda sedan ner vår app för snabb och enkel tillgång till offline-mode, hela biblioteket, dina sparade playlists och de program och utmaningar som du gått med i samt de onlinekurser som du har köpt på webben.