Eksklusivt for medlemmer av Yogobe

Stark & återhämtad under klimakteriet

Få stöd till att må så bra som möjligt under klimakteriet, med hjälp av våra kunniga experter och breda onlineutbud med träning, återhämtning, stressreducering och föreläsningar.

Video og lyd

Vis alle

Vad innebär klimakteriet och vad kan du förvänta dig av denna tid i ditt liv?

Återhämtning som näring och ankare vid förändringar och övergångar i livet.

Finn lättnad och ro vid PMS och klimakteriebesvär. (Med intro)

Playlists

Var din allra bästa version av dig själv under och efter klimakteriet. I denna samling hittar du föreläsningar som stöttar dig till att må bra och få kunskap om vad det innebär att befinna sig i klimakteriet.

En samling klasser som passar för dig som närmar dig eller befinner dig i klimakteriet. Forskningen visar att styrketräning kan hjälp till att lindra vallningar i svettningar, därför hittar du här styrkebetonade klasser, men även återhämtning som är mycket viktigt för stressreducering.

När du behöver både varva ner och kyla ner dig. Här har vi samlat sekvenser som hjälper dig lugna sinnet och därmed kroppen, samt kyla ner kroppen när du upplever mycket hetta. Det kan handla om såväl ilska och frustration som PMS och klimakteriebesvär i form av vallningar. Du hittar även en föreläsning om värmevallningar och svettningar och hur du kan påverka det!

Lindra och hantera klimakteriebesvär

På denna sida hittar du specifikt innehåll för dig som vill lära dig mer om klimakteriet och få verktyg att minska och lindra eventuella besvär. Här får du ta del av klasser, program, onlinekurser och fördjupande läsning som stöttar dig att få förståelse för samt ge dig verktyg till stressreducering, återhämtning och muskelstärkande klasser – för att få vara ditt bästa jag!

Om du känner att du vill testa mer inom träning och återhämtning kan du kika in i vårt audio- och videobibliotek.

Onlinekurser som stöd under klimakteriet

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. Kurser som stöttar till ökad förståelse och ger flera olika stresshanteringsverktyg: