Skräddarsytt på yogamattan

19 april 2018 | Av Milla Floryd

Under Yoga Games Göteborg 28-29 april kommer Team Yogobe's Milla Floryd att bjuda på en gratis drop-in-klass. Lördag 28:e, kl 12.30 närmare bestämt! Här berättar hon mer om klassen med fokus på avlastning av handleder, armar och axlar. Vill du hänga på mässan hela helgen? Längre ner i blogginlägget hittar du en rabattkod från oss på Yogobe.


Du vet när du köper konfektionskläder som är uppsydda i stor skala efter en generisk kroppsmall? Sköna kläder och mer eller mindre välsittande, men tillfredställande bekväma. Min garderob är sprängfull med såna kläder. De skyler mig och värmer mig så att jag slipper skrämmas eller frysa. De är utbytbara, saknar affektionsvärde och glöms lätt bort om de hamnar i skymundan.

Men har du nånsin fått ett plagg uppsytt till dig av någon som har förståelse för just din form och till vilket syfte plagget ska användas? Ett skräddarsytt plagg skapat med kärlek, omtanke och noga utvalt material.

En yogasekvens med en särskild del av kroppen, ett filosofiskt tema eller ett specifikt mindset i åtanke upplevs ofta som skräddarsydd, välsittande och ”precis vad jag behövde just nu”. En välsekvenserad yogaklass är som ett plagg anpassat efter säsong, tid på dygnet och typ av händelse. Du väljer förmodligen helt olika ur garderoben om du är på väg till skidbacken eller stranden. Till galamiddag, anställningsintervju eller till sängs. På samma vis skapas genomtänkta yogaklasser. De sys med sömmar av omtanke och broderas med deltagarnas andetag.

Skräddarsytt på Yoga Games Göteborg

Den 27-29 april 2018 är det dags för Yoga Games Gbg. Varmt välkommen till min drop-in-klass på lördag 28:e, kl 12.30! Klassen är gratis och sekvenserad med glädje och innerlig kärlek till rörelse. Namnet på klassen är Look mommy; no hands! och är sekvenserad med min mamma i åtanke. Hon går just nu med gipsad hand, vilket inspirerade mig till att skapa en klass utan belastning av handleder, armar och axlar.

Träffa Yogobe på Yoga Games

Yogobe finns självklart på plats under Yoga Games precis som vanligt. Vi har laddat vår monter med massa fina erbjudanden, härliga yogaprylar, mattor och tights, och vi längtar efter att få hänga med er alla hela helgen. Vi ses väl där?!

Rabattkod

Ange YOGOBE när du bokar din helgbiljett och få 300 kr rabatt på din biljett.

Lästips

Milla Floryd

Milla är en dynamisk och mångfacetterad akrobat och yogalärare inom Hatha, Acro yoga, Yoga wings och Kontaktyoga.

Les mer