Nyhet: onlinekurs i andning

07 februar 2019 | Av Yogobe

Idag lanserar vi onlinekursen The Art of Breathing med Ulrica Norberg. Häng med och utforska hur andningen påverkar oss på en mängd olika sätt!


Låt andningen styra

Den 10 veckor långa kursen The Art of Breathing hålls på engelska och passar dig som är nyfiken på hur du kan lindra stress och ta hjälp av andningen i olika livssituationer. Den riktar sig till dig som aldrig satt din fot på en yogamatta, till dig som precis börjat yoga, och till dig som är erfaren yogi. Till alla helt enkelt.

Lärare under kursen är Ulrica Norberg, yogalärare, yogiraj och författare. Hon tar dig med på en resa för att utforska andningen i sig, dess fysiologi, hur den påverkar oss samt konsten att använda den yogiska andningen; Pranayama.

Vecka för vecka går v igenom olika andningstekniker och lär oss grunderna i medveten andning. För det handlar ju om så mycket mer än att “bara andas”. Andningen är som en universalmedicin att ta till för att hantera olika situationer i livet. Varsomhelst och närsomhelst.

Du får också lära dig vilka yogapositioner som kan hjälpa till att frigöra ditt andetag, och därmed släppa spänningar i kroppen och ge dig energi.

“Your breath is your superpower. It governs all that is you. It literally holds your life in its strings. Your breath is the bridge between your conscious and unconscious self.” – Ulrica Norberg

The art of breathing

På Yogobe har vi fördjupande onlinekurser som ett komplement till vår prenumerationstjänst. Du köper kurserna separat och behöver inte vara betalande medlem för att ta del av dem. Vårt senaste tillskott The art of breathing” är en 10-veckors-kurs tillsammans med Ulrica Norberg. Klicka här för att se kursen!

Lästips

Foto: Andreas Lundberg

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]