Jag vill svettas - Videotips från Yogobe

07 august 2017 | Av Yogobe

För dig som väljer bort yoga i tron att yoga bara är att sitta, stretcha och andas förklarar vi här vad yoga verkligen är. Och tipsar om videor som passar dig som vill svettas och bygga styrka. Yoga är för alla, oavsett erfarenhet och preferenser.


Vi har alla hört, eller kanske själva varit den som sagt det, att yoga är för lugnt. Passar inte mig som inte kan sitta still. Det fantastiska med yogans värld är att den är så bred. Behöver du stressa mindre, sitta ner och meditera och andas finns det lärare och klasser för dig.

Letar du efter lite intensivare yogapass där du får höja pulsen, utmana styrkan och balansen finns det också massor att välja på. Det handlar inte om att den ena stilen är bättre eller sämre, vi har alla skilda behöv, och lockas av olika saker. Hjärtat mår bra av att få jobba med lite högre puls, samtidigt som kroppen också behöver återhämtning ibland. Variationen och att faktiskt ta sig till mattan är nyckeln.

För de dagar du vill svettas, ta i, känna blodet pumpa kanske någon av våra rekommenderade videorna passar. Vi har också tagit fram de här playlistsen, där vi samlat videor och sekvenser som du antigen kan köra i följd, eller välja ut favoriter från och göra.

Lycka till!

Jag-vill-svettas-playlist

De här spellistorna passar dig som vill svettas och är lite mer van vid yoga:

Videotips

Klass
60 min

Yoga with

Jobba intensivt och djupt in i rörlighet och bakåtfällningar – för vana yogis.

Klass
10 min

Trening with

Sweat Party: Get your puls up with this interval training.

Klass
30 min

Yoga with

Lekfullt flöde med lite mer utmanande övningar.

Klass
15 min

Yoga with

Stärk din core och de inre magmusklerna i detta riktigt tuffa pass för mage och rygg.

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]