Spana in höstens härliga yoga & hemmaträning på Yogobe

01 september 2024 | Av Yogobe

Är du nyfiken på alla godbitar vi har planerat för resten av året? Här får du ta del av nyheter och kommande lanseringar – en härlig blandning av peppig träning, skön yoga och mysig återhämtning! Vi ses på mattan!


Rörelsefest hela september – nya träningsklasser och utmaningar! 💃🏼

Hösten är här och hos oss på Yogobe finns det träning för alla – stela kylskåp, motionslöpare, träningsentusiaster, seniorer, nyblivna mammor och gravida, vardagsmotionärer och sist men inte minst – alla kära Netflix-potatisar. Vi tror att alla är sugna på lite kom igång!

För att öka motivationen släpper vi flera härliga nyheter inom träning & rörelse:


Premium LIVE – exklusivt för betalande medlemmar 🌟

I höst släpper vi ett nytt LIVE-format: Premium LIVE-event! Det är lyxiga event som bara kan bokas av våra aktiva, betalande medlemmar. Först ut är en av våra storfavoriter, yogaläraren Johanna Hector, som håller en masterclass i Vinyasa den 10 september.

Läs mer om Johannas Masterclass här!


När höstlöven faller, bjuder vi in yinyogan 🍂

Yinyoga är ju som allra mysigast att praktisera när kvällsmörkret faller och våra kroppar välkomnar mer lugn. Därför kommer oktober och november fyllas med både yinyoga och Restorative yoga.

Kommer det några nyheter? Javisst! Vi kan avslöja att Ulrica Norberg släpper nya klasser i både yin och yinyasa. Behöver du lugn och mjuk yoga redan nu? Då har vi två fina tips:


Vår älskade Mindfulnesskalender är tillbaka för fjärde året i rad! 🕯️

Under årets mysigaste (och stressigaste!) månad bjuder vi in våra medlemmar till 24 dagar i närvaro. Varje dag, från den 1 december fram till julafton, ses vi på mattan. Vissa dagar LIVE tillsammans, andra framför en förinspelad klass när det passar dig. Och vi älskar verkligen den här tiden tillsammans!

Såhär beskriver några av fjolårets deltagare sina upplevelser:

"Klasserna som jag gjorde på morgonen förändrade hela min dag, de hjälpte mig att vara positiv under dagen och var en bra start" – Sara F

"Att lära sig hitta närvaro på ett enkelt sätt hemma i min egna trygga miljö gjorde att det verkligen blev av!" – Annika A

"Jag blev påmind att inte ryckas med i det snabba tempot i samhället utan att ta mig tid att tänka och känna." – Anna M

Vem blir årets värd? 🤶🏼 Varje år har vi en ny värd som leder oss igenom kalendern. Men vem det blir i år kan vi inte avslöja riktigt än. Men du kan få en ledtråd: hon är mjuk och intuitiv! 


Missa inte höstens härligaste erbjudande! 💙

Är du inte betalande medlem? Då har vi ett fint fint erbjudande till dig! Just nu får du sex månader med Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, och två exklusiva LIVE-event för bara 999 SEK (ord. pris 2372 SEK)! Perfekt för dig som vill hänga med på höstens och vinterns aktiviteter här på Yogobe!

Läs mer om erbjudandet här!

Lästips

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]