Lär dig andas – på riktigt!

02 februar 2019 | Av Yogobe

Behöver vi verkligen lära oss att andas? Svaret är: JA! I en hektisk vardag är det lätta att glömma att andningen påverkar oss på många plan. Genom enkla andningstekniker kan du ladda om, få energi samt lugna ner kropp och sinne. Häng med för nästa vecka lanserar vi en andningskurs med Ulrica Norberg!


Lanseras snart: onlinekurs för andning

På Yogobe har vi fördjupande onlinekurser som ett komplement till vår prenumerationstjänst. Du köper kurserna separat och behöver inte vara betalande medlem för att ta del av dem. Vårt senaste tillskott lanseras nästa vecka: “The art of breathing” är en 10-veckors-kurs tillsammans med Ulrica Norberg, yogalärare, yogiraj och författare.

I kursen utforskar vi andningen i sig, dess fysiologi, hur den påverkar oss på olika sätt samt konsten att använda den yogiska andningen; Pranayama.

Vecka för vecka går vi igenom olika andningstekniker och lär oss grunderna i det här med att andas. För det handlar om så oändligt mycket mer än att “bara andas”. Andningen är ett litet mirakelpiller som du alltid kan plocka upp ur bakfickan för att hantera olika situationer i livet. När du vill. Var du vill.

Vi hoppas att kursen ska bidra till att du kan börja ta in denna fantastiska praktik i ditt liv – för att leva mer hälsosamt och balanserat.

Mer om kursen och andning

Kursen lanseras på torsdag den 7 februari. Utöver kursen har vi även andning som tema under hela februari – imorgon kan du läsa första delen av Ulricas blogginlägg för temamånaden!

Under Yoga Games Stockholm den 8-10 februari kommer Ulrica bland annat att hålla en klass för andningen. Efter klassen har du möjlighet att köpa ett signerat exemplar av hennes bok Andas: Livet händer mellan två andetag, som är ett perfekt komplement till kursen. Du kommer också att få veta mer om kursen i sig.

Läs mer om Ulrica här!

Lär dig mer om din viktiga andning redan nu

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]