7 days of MOVE – En inspirationsvecka

15 januar 2017 | Av Yogobe

Mer rörelse. Mer glädje. Det är vad Yogobe och Yoga World tillsammans vill peppa dig till så här i början av året. Det är dags för 7 days of MOVE! Veronica "Vevve" Jäderlund och Linda Åslev guidar dig genom 7 minuter rörelse i 7 dagar i form av ett kort skönt flöde som du kan utöva varje dag under en vecka (eller längre om du skulle vilja det). Get up and MOVE! 


Rörelse är inte bara lika med träning. Rörelse är energi, glädje, närvaro och så mycket mer. Och för att verkligen få skörda frukterna av detta mirakelpiller är regelbundenhet A och O. Så gör lite varje dag, godis för både kropp och knopp! Följ med på de här sju dagarna och lägg en grund för en god vana med daglig rörelse.

Följ med, inspireras och inspirera i vår Facebookscommunity BEYOGA365 under veckan. Och bjud in dina vänner. Det blir så mycket roligare att peppa varandra!

7 days of MOVE - måndag till söndag kör vi:



Släpp loss det som sitter fast

Att röra på sig har så otroligt många fördelar, inte minst när vi känner oss tunga, ledsna eller lite nere, då kan rörelse frigöra sådant som sitter fast i kropp och sinne. Cecilia Gustafsson skriver så fint om just detta i sitt blogginlägg Nothing happens until something moves.

Solhälsningar eller grundning som alternativ

Alla är vi olika, och vi behöver olika saker vid olika tillfällen. Vill du kanske hellre göra solhälsningar under dessa sju dagar, eller behöver du grunda dig själv för att lugna sinnet och landa lite? Då kan du välja att istället köra sekvensen från en av våra tidigare inspirationsveckor 7 days of SUN eller 7 days of GROUNDING

Fö mer om Vevve och Yoga World kika in på hemsidan, Facebooksidan eller Vevves Instagramkonto.

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]