Lyssna på dina hormoner

Finns det positioner som hjälper mot mensvärk? Och finns det saker man bör tänka på när det kommer till mens och yoga? På den här sidan har vi samlat onlineklasser, inspirerande samtal, skräddarsydda program och flera hjälpsamma blogginlägg som kan hjälpa kvinnor i sin cykel.

Utvalda videor för dina behov

med

Hitta balans i kropp och sinne vid PMS, mensvärk och andra hormonella eller emotionella motstånd.

med

Finn lättnad och ro vid PMS och klimakteriebesvär. (Utan intro)

med

Lär dig lyssna på dina hormoner – anpassa träning och rörelse efter dem och bli belönad.

Upptäck relevanta playlists

Skapad av Yogobe

Styrka, kreativitet och lugn – du har allt inom dig. Här hittar du skön blandning av klasser som hjälper dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka och att frigöra din feminina energi.

Skapad av Yogobe

Här hittar du övningar och klasser som ger dig stöd och lindring när du upplever besvär olika typer av besvär i samband med din menscykel.

Skapad av Yogobe

Feminine Vibes – Öppna upp för din inre gudinna genom att blicka inåt och låta den kvinnliga kraften få mer utrymme. Tillåt dig att utmana de normer och ramar som håller dig tillbaka. Här har vi samlat klasser med gudinneteman, för att möta just din inre gudinnan, tillsammans med andra klasser som hjälper dig möta och öppna upp det feminina i dig själv.

Vad får du som aktiv medlem?

  • 2100 videor för alla dina behov
  • Spara offline. Yoga och träna var som helst, närsomhelst
  • Obegränsad tillgång till vårt videobibliotek, alla program och utmaningar
  • Skapa, dela och följ playlists

Program som ingår för aktiva medlemmar

7 dagar online

Balansera dina chakran

Låt Josephine Selander och Yogobe guida dig genom dina chakran för att jämna ut obalanser och för att energiflödet i kroppen ska flöda fritt! Genom yogasekvenser fokuserade på respektive chakra kommer du att få följa med på en resa genom både kropp och själ.
7 chakran
4 faser
Chakrayoga
4 veckor online

Styrka inifrån och ut

Vill du successivt bygga upp kroppen och bli mer medveten om dina styrkor respektive svagheter för att få en hållbar kropp som ger dig glädje livet ut? Vill du lära dig pilates från grunden? Då är det här programmet för dig!
5 grundprinciper
Pilatesteknik
Starkare & smidigare

Vad säger våra medlemmar?

Profile photo
Simon - 39 år
Förälder

“Idag mediterar jag varje dag med Yogobe. Något jag aldrig trodde för 5 år sedan. Det hjälper mig som förälder, i mitt jobb och i mina relationer.”

Profile photo
Stina - 24 år
Nybörjare till yoga

“Jag testade yoga för första gången under en av Yogobes utmaningar förra sommaren och idag är jag helt hooked. Jag gör yinyoga och mjuk fysisk yoga.”

Profile photo
Eva-Lena - 61 år
Förskolelärare

“Yogobe har hjälpt mig sova bättre, träna & yoga mer frekvent samt gett mig stöd i att hantera min stress.”