Yoga Nidra & Stark genom klimakteriet - En workshop om rörelse och vila

Dato: 11 november 2021

Plass: Online

Instruktør: Jennie Wadsten och Monika Björn

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Yoga Nidra & Stark genom klimakteriet – en workshop om rörelse och vila

Välkommen på en workshop som tar upp några av de viktigast sakerna du bör känna till om klimakteriet – t.ex att det startar i 40-års åldern, att det påverkar oss både fysiskt och psykiskt, att absoluta majoriteten av kvinnor får symptom och kanske viktigast av allt: att livet inte är över!

Varför är rörelse och vila så viktigt under den här perioden av en kvinnas liv? Vad kan vi göra själva för att må så bra som möjligt och varför är vi så obenägna att söka hjälp?

Just denna workshop är fokuserad kring både fysisk och mental vila och återhämtning. Monika håller en engagerad och livsviktig föreläsning om klimakteriet, följt av en ljuvlig Yoga Nidra ledd av Jennie Wadsten.

Workshopen kommer att spelas in (bara Jennie och Monika kommer att synas i bild) och du har tillgång till inspelningen i en vecka.

Om lärarna

Monika Björn är en välkänd tränings- och yogaprofil som har jobbat med träning och hälsa i över 25 år. Hon har en fil.kand i idrottsvetenskap/psykologi samt ett stort antal utbildningar inom träning & yoga bakom sig. Monika har författat tre böcker och hennes senaste bok, ”Stark 50+” (Norstedts) släpptes 10 augusti. 

De senaste åren har Monika gjort sig känd som en engagerad klimakterieaktivist och driver bl.a instagramkontot ”Stark genom klimakteriet”, samt en FB-grupp med samma namn. Sedan januari 2019 har hon utbildat över 400 Stark genom klimakteriet-coacher för att sprida kunskap och medvetenhet kring klimakteriet till så många kvinnor som möjligt.

Jennie Wadsten har över 20 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga och genom åren har tusentals personer gått hennes omtyckta yogalärarutbildninger över hela världen. På senare år har klimakteriet fått ett allt större utrymme i hennes kurser, och i synnerhet hur rörelse och vila påverkar hormoner och signalsubstanser.  

Under workshoppen kommer Jennie att guida dig genom en Yoga Nidra-klass med fokus på återhämtning och balans.

Praktisk info

 • Vem kan delta? Workshopen riktar sig både till dig som är kvinna mellan 40-60 år men även till dig som jobbar med kvinnor mellan 40-60 år.
 • Datum & tid: Torsdag 11 november, 18.30 – 20.30
 • Plats: Online – var du vill! Vi har deltagare från hela världen och de har suttit i trädgårdar, på stränder, i sommarstugor, i vardagsrummet…
 • Pris: Boka-tidigt-pris: 490 kr inkl moms 25 %. (Ordinarie pris 690 kr) Rabatten gäller t.o.m. 31 oktober 2021
 • Vad ingår:
  • Kunskap och övningar som du kan tillämpa i vardagen
  • En sammanfattande PDF efter workshopen
  • En exklusiv Yoga Nidra-klass (audio) enbart för workshopdeltagare, som du har tillgång till även efter workshopen och kan lyssna på när och var du vill!
  • Continuing Education, 2 timmar YACEP www.yogaalliance.org

Det enda som krävs är en internetuppkoppling och en dator eller telefon! Hör av dig om du har några funderingar, så hjälper vi dig gärna: [email protected] 

Med värme, Monika & Jennie

Fem mindfulnesstips mot stress i vardagen
December på Yogobe – en mindful väg till julen & hälsa för barn och unga
Balansera hormonerna med hjälp av maten du äter
Efter förlossningsskadan: Frida hjälper kvinnor med smärta & spänd bäckenbotten 

Yoga og trening hjemme hos Yogobe

Opprett konto Prøv gratis