YOMI Yin online

Tidligere
Neste

YOMI Yin online – stöd vid stress & oro

Varmt välkommen till YOMI Yin – en onlinekurs för dig som upplever stress och oro i vardagen och som önskar hitta mer välfungerande sätt att hantera detta. Men även du som har sömnsvårigheter eller känner dig uppvarvad och spänd i kroppen kan ha god nytta av kursen. Liksom dig som har en önskan om att öka ditt välmående och hitta fler sätt att ta väl hand om dig själv genom alla de mer och mindre svåra stunder livet bjuder på.

Under 10 veckor guidas du genom föreläsningar samt övningar inom yoga och mindfulness – för ett ökat lugn samt för att få verktyg att lättare hantera vardagens svårigheter med. YOMI Yin online är ett samarbete mellan Yogobe och YOMI och dina guider längs resan är Maria Johansson och Frida Hylander, legitimerade psykologer samt yogalärare. 

Hitta rätt bland YOMI-kurserna

YOMI är en metod som kombinerar psykologisk teori med yoga- och mindfulnesspraktik. Här på Yogobe finns YOMI Yin, YOMI, Recover samt YOMI Yang – som alla är inriktade mot olika typer av behov. Osäker på vilken av kurserna som passar dig – här hittar du vägledning till att välja rätt!

Foto: Akira Visuals


Ta en del av kursplanen
YOMI Yin online
  • Pris: 999 SEK
  • Guidning av legitimerade psykologer
  • Yinyogaklasser
  • Mindfulnessträning & Meditation
  • Föreläsningar
  • Tillgång till allt material i 12 månader

Jeg vil gå kurset
I samarbeid med:

Kurssin vaiheet ja sisältö

Vecka 2: Andning & observation
Vecka 3: Dina fem sinnen
Vecka 4: Balans
Vecka 5: YOMI-praktik
Vecka 6: Introduktion till acceptans
Vecka 7: Tillämpning av acceptans
Vecka 8: Självomhändertagande
Vecka 9: YOMI-praktik 2
Vecka 10: YOMI i vardagen