Massa skoj med Yogobe på Allt för Hälsan

07 november 2018 | Av Yogobe

I helgen är det äntligen dags för årets stora hälsohelg; Allt för Hälsan på Stockholmsmässan. Yogobe finns självklart på plats och hittar på en massa kul. Kom förbi och träffa oss i vår monter, ta del av yogaklasser, föreläsningar och även yoga- och träningskonventet YogoMove. Här berättar vi mer om helgens alla aktiviteter! Säkra din biljett här.


Träffa oss i vår monter

Mitt i smeten inne på Allt för Hälsan hittar du Yogobes monter på plats B13:46, precis intill Yogastudion. Hos oss kan du signa upp dig på en prenumeration med något av helgens erbjudanden. Du kan även kika närmare på och ställa frågor om våra onlinekurser samt hänga hos oss när flera av lärarna i Team Yogobe signerar sina böcker. Vi har också en del produkter från Yogobe Store, men det mesta hittar du vid vår Yoga Truck, se nedan. Och du är självklart välkommen att bara titta förbi och hänga med oss i Yogobe Crew också. :) Flera av Team Yogobes lärare kommer även från och till under helgen att finnas på plats.

Yoga Truck

För andra året i rad rullar vår färgsprakande och alldeles egna Yoga Truck in på Allt för Hälsan! Yoga Truck hittar du på plats B15:41, i närheten av Yogobes monter och Yogastudion inne på yogadelen av mässan. I Yoga Trucks monter kan du handla sköna yogamattor, härliga props, yogakläder, smycken och mycket mer. Du har också möjlighet att återvinna din gamla matta och som tack få ett presentkort (100 SEK) hos Yogiraj. Missa inte yogavärldens hetaste truck!

Yoga- & träningskonvent: YogoMove

Under lördagen och söndagen arrangerar Yogobe tillsammans med Allt för Hälsan yoga- och träningskonventet YogoMove. Detta är konventet för gemenskap och rörelseglädje för alla! Umgås, hitta närvaron i kroppen, låt musklerna såväl som smilbanden få jobba och svetten lacka, flåsa och hitta andningen, lugna sinnet och stanna upp, få och dela med dig av din energi. Låt oss tillsammans sprida yoga- och träningsglädje till fler! Du köper biljetter till konventet separat, entrébiljett till Allt för Hälsan och Sthlm Food & Wine ingår i priset. Läs mer och köp din biljett här!

Yogobes klasser & föreläsningar på mässan

Detta är aktiviteter som hålls i mässhallen och som är gratis för dig som besökare. Klasserna och föreläsningarna är en halvtimme långa och drop in gäller på dem alla. Välkommen! 

  • Återhämtning: det nya svarta inom forskning, hälsa och träning med Ulrica Norberg - Fredag 15.20-15.50 i Pratbubblan
    Vi behöver vila och återhämtning för att gynna en långsiktig hälsa. Trender inom yoga och träning kommer och går, men utan återhämtning når vi inte hälsans fulla potential. Lyssna till Ulrica Norberg, aktuell med boken Återhämtning: restorative yoga. Du får lära dig vikten av reflektion och andning.
  • Stark genom klimakteriet - en miniklass med Monika Björn
    • Lördag 12.00-12.30 i Yogastudion
      Kom och prova på en 30 minuters yogaklass som innehåller både styrka, rörlighet, fokus och närvaro - många av de delar som kvinnor mitt i livet behöver mer av.
    • Söndag 14.40-15.10 i Pratbubblan
      Har du hamnat i ett läge där du undrar om det finns något att göra? Klimakteriet kan komma som en överraskning och påverkar ditt liv på flera områden. Kan man må bättre? Svaret är ja! Monika Björn berättar om det och om sina nya bok "Stark genom klimakteriet".
  • Inspireras till kalla bad med Icewomen - Linda Ahlgren & Linda Vangelind
    Lördag 13:30 - 14:00 + söndag 12:00 - 12:30 i Yogastudion
    Inspireras till kalla bad året om genom andning och konst. Att komma ut i naturen oavsett väder handlar om närvaro, lust och nyfikenhet. Öka din kreativitet och få Icewomens bästa tips genom denna praktiska inspirationsworkshop där skapande och kroppsnärvaro är i fokus. För njutbara bad året om!
  • Gravidyoga med Rebecca Carlowitz - Fredag 14.15-14.45 i Yogastudion
    I den här gravidyogan arbetar vi med medvetna rörelser i synkronicitet med andningen. Vi lär oss avslappningsmetoder och meditationsövningar som lugnar vårt nervsystem och ökar cirkulationen i kroppen. Det ger oss i sin tur ökad kroppskännedom om kroppens behov utan krav eller förväntningar samt hjälper dig att fokusera på din graviditet på ett djupare plan.
  • 30min CASALL Foam Roller med Matthew Griffiths - Lördag 15.30-16.00 i Aktiviteslabbet
    Träna med Matthew Griffiths på denna dynamiska workshop med CASALL Foamroller. Du kommer att lära dig hur du använder stabiliseringsrullen på bästa sätt för att din kropp ska må bättre och fungera på bästa sätt när du tränar, idrottar och i livet i stort. Matthew går igenom olika tekniker och övningar för att minska risken för skador, förbättra hållning och återhämtning.
  • Barn- & familjeyoga med Cecilia Hedström - Söndag 11.15-11.45 i Yogastudion
    Rolig och lekfull yoga för hela familjen. Cecilia Hedström leder barn- och familjeyoga på söndagen. Kom och utforska yogans roliga värld! Från 3 år och uppåt.
  • VoiceBodyFlow - HoliYoga RÖST med Ulrica Gulz - Söndag 12.45-13.15 i Yogastudion
    Ett skönt och okomplicerat pass som alla kan göra, för både kropp och röst där du ljudar på bijamantran (med rösten eller tyst som du vill) i varje position för att förstärka effekten både för kropp och röst. Mjukt, livgivande och stärkande för dig som har trött röst och/eller kropp.
  • Där du är - Yinyoga med Elin Wennman - Söndag 15.00-15.30 i Yogastudion
    Elin bjuder in till en riktigt härlig yinstund på söndagen. Yinyoga där du är just nu, för den du är just nu. Tillåtande, mjukt, stilla och utforskande. Ryggrad och höfter får extra omtanke. Känslorna och tankarna en chans att hitta sin plats. Yinyoga för alla, för DIG, alltid.

Läs mer

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]