Låt Yoga Games bli årets julklapp

07 desember 2017 | Av Yogobe

Räck upp en hand om du längtar lika mycket som vi till årets främsta yogahelg! Önska dig en julklapp i form av yogamagi på Yoga Games, ett konvent fyllt med yoga, inspiration och garanterat härligt häng! Nu är biljetterna släppta till både Stockholm och Göteborg. Läs mer om klasserna i Stockholm! 


På Yoga Games kan du under tre dagar yoga för och lyssna till några av världens främsta yogalärare. Det är en otroligt härlig helg som ger både energi och massor av inspiration. Konventet som går av stapeln i både Stockholm och Göteborg är en höjdpunkt för alla vana yogis, och många gånger även en inspirationsboost för den som inte yogat så mycket. Yogobe är som alltid på plats i båda städerna.

Ge någon en fantastiskt fin julklapp, eller skriv in på din egen önskelista! Vi ses där!

Grammy-nominerade Dave Stringer i Stockholm
I år har Yoga Games äran att gästas av den amerikanska yogaläraren och musikern Dave Stringer. Med stor passion sprider han glädje, gemenskap och magi på sina Kirtan- och chantingsessioner där deltagarna bjuds in till att sjunga med. Han kommer även att avsluta lördagen med konsert på Münchenbryggeriet. Riktigt härlig stämning utlovas!

Härliga tips ur programmet i Stockholm

LÖRDAG
KittYoga - PowerPassion
- Kitty Strand
En fysiskt tuff yogaupplevelse som kommer smälta ditt hjärta. Var beredd på att svettas, överraskas, utmanas, leka och skratta. Spräng dina bojor för att uppleva frihetens magi båda fysiskt och mentalt. Free your MIND & the rest will follow. Ett kreativt flöde från början till slut till musikens glöd. 

Healing Yoga - Jennie Liljefors
Denna föreläsning handlar om yogan ur det läkande perspektivet. Bottnat ur egna erfarenheter har Jennie Liljefors skrivit en bok i ämnet. Under denna föreläsning berättar hon om hur vi kan använda yoga som kroppslig terapi när orden inte räcker till. Med yoga och dess redskap och verktyg kan vi öppna vårt hjärta och lyssna till vår djupa intention om hur vi vill leva vårt liv. Vi blir mer klarsynta, modiga och ödmjuka. Vi skapar en upplevelse av oss själva istället för att gå bredvid och se på när livet rusar förbi.

Flow, Glow & Restore - Monika Björn
Monikas klass kommer att ta dig igenom ett svettigt och fysiskt vinyasaflöde. Släpp taget, låt kroppen röra sig och känna. Klassen bygger upp till utmanande intensitet för att sedan landa i stillhet och närvaro mot slutet. 

SÖNDAG
Creating more joy -
Jody Shield
Jody Shield is an inspirational speaker, meditation guru, writer and intuitive therapist. She’s fast becoming a name reverently whispered amongst London’s high fliers as the go-to healer to solve all our modern woes. She supports people to process the past, be present and create a life they love. In this meditation she will guide you in creating more joy - how to tap into that inner essence and be more playful in life.

The Play of the Practice - Ulrica Norberg
I den här klassen bjuder Ulrica in dig att testa, bekräfta, utmana, flöda, andas, böj, sträck, aktivera, slappna av, håll, expandera, kontrahera, flyg och kryp in och väver samman element av vår yogaträning både på och av mattan. Utforska olika sekvenseringar, övergångar och tekniska anpassningar från grund till mer utmanande. Detta är en klass där vi låter kroppen få vara vårt kompass. Du kommer garanterat att få en well-rounded practice och många inspirerande flöden och insikter om yoga träning och dig själv.

Global Yoga Pussy Power - Johanna Andersson
Pussy Power eller Shakti, som vi ofta hör talas om i yogan är en enorm kraft som vi alla föds med (oavsett kön!). När vi är i kontakt med denna kraft flödar lust och lek men även makt och kraft! Välkommen till en fysisk klass med fokus på det meditativa där du slutar be om ursäkt för dig själv och lever livet utifrån lust. 

Här hittar du hela programmet!

Rabatt med vår kod

Om du bokar både lördag och söndag får du 300 kr rabatt med koden YOGOBE. Och är du snabb på att boka så får du boka-tidigt-rabatt, kika in här för att boka biljett, både till Stockholm och Göteborg.

Ladda upp med yoga online

Många av Team Yogobes lärare finns på plats på Yoga Games. Vill du förlänga känslan efter konventet, eller ladda upp inför, hittar du deras sekvenser i videobiblioteket.

Foto: Yoga Games

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]