Tävla och vinn biljetter till Yoga Games Göteborg 2018

06 april 2018 | Av Yogobe

Den 27-29 april är det äntligen dags för Göteborg att ännu en gång bjuda in Nordens alla yogis till Yoga Games. Nytt för i år är att konventet äger rum i Eriksbergshallens vackra lokaler. Helgen bjuder på ett fullspäckat schema med härliga yogaklasser, föreläsningar och workshops med lärare och inspiratörer från hela världen. Självklart hittar du också Yogobe, Yogobe Store och ett helt gäng av Team Yogobes lärare på plats. Nu har du chansen att vinna din biljett till yogahelgen som du garanterat inte vill missa!


Hur går tävlingen till?

Så här enkelt har du chans att vinna biljett till denna helg fullspäckad med yoga: 

  1. Gå in på Yogobes community på Facebook - BEYOGA365 och sök upp tävlingsinlägget.
  2. Svara på följande fråga i inläggets kommentarsfält:
    • Hur många av Team Yogobes lärare är med på schemat under årets Yoga Games i Göteborg?
  3. Skriv också en kort motivering till varför just du vill vinna. Skriv motiveringen i samma kommentar.

Tävlingen startar fredagen den 6 april och avslutas onsdagen den 11 april kl. 11.00. Vinnarna annonseras torsdagen den 12 april. Vinnarna får varsin helgbiljett värd 2750 SEK/biljett. Biljetten ger dig möjlighet att boka upp till fem klasser per dag under lördag och söndag 27-29 april 2018, på Yoga Games Göteborg.

Hur utses vinnarna?

Tre stycken vinnare utses utifrån dels rätt svar dels engagemang i motivering under tiden som tävlingen pågår.

Hur får du reda på om du är en av vinnarna?

Tävlingen avslutas onsdag 11 april kl. 11.00. Vinnarna annonseras torsdag 12 april här i blogginlägget samt i vårt Facebookcommunity BEYOGA365.

Och vinnarna är...

  • Madelene Högkvist
  • Annika Sannerström
  • Mimi Lindahl

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Yoga Games 2018

På Yoga Games har du möjlighet att under tre dagar yoga med några av världens främsta yogalärare. Det är en otroligt härlig helg som ger både energi och massor av inspiration. Konventet, som numera går av stapeln i både Stockholm och Göteborg, är en höjdpunkt för alla vana yogis, och en perfekt inspirationsboost för dem som inte yogat så mycket tidigare. Yogobe är som alltid på plats i båda städerna. I Göteborg kommer vi även hålla en gratis dropinklass med Milla Floryd.

Gratis entré gäller hela helgen så passa på att komma förbi! Njut av mässan, besök utställare och insup den härliga atmosfären. Det finns även, beroende på antal bokningar, möjlighet att köpa biljetter till lösa klasser på plats. 

Info & frågor

Har du frågor om tävlingen, Yogobe eller BEYOGA365 tveka inte att skriva till oss på [email protected]. Leveransinformation kring vinstbiljetterna skickas till de mailadresser som medlemmarna angivit hos Yogobe.

Läs mer

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]