Yogobes julkalender 2018

28 november 2018 | Av Yogobe

Stressa ner och kom i balans med Yogobes Julkalender! Varje dag fram till jul bjuder vi på en yoga- eller träningsvideo, helt gratis. Vi delar dagens klass på vår Facebooksida och klassen är tillgänglig för alla. Perfekt sätt att prova på yoga eller ny sorts träning! Läs mer om årets julkalender här.  


Så här fungerar julkalendern

Varje morgon mellan 1-24 december kommer vi att dela en ny video på vår Facebooksida. Sekvensen är tillgänglig i 48 timmar från kl 06:00 på den aktuella dagen.

Ge dig själv mer Yogobe i julklapp

  • Prova gratis i 7 dagar
    Ju fler gånger du följer en video eller guidad instruktion desto lättare blir det. Därför erbjuder vi dig som är ny till tjänsten ett 7-dagars prova-på-konto hos oss för att kunna utforska vårt videobibliotek. När du är inloggad kan du även enkelt favoritmarkera de videor du gillar bäst så att du hittar tillbaka till dem och samtidigt kan se dem offline via vår IOS-app.
  • Värva en vän – få gratis Yogobe
    Som Yogobe-medlem kan du peppa dina vänner att komma igång med nya goda vanor genom att låta dem prova vår tjänst. Sprid din personliga kod, som du hittar under Min Profil! Alla dina vänner som inte tidigare testat Yogobe får 14 dagar gratis yoga och träning online. För var och en av dina vänner som sedan inleder en betalande prenumeration (för minst 189 kr) får du automatiskt en gratis månad. Hur bra som helst! Läs mer här eller gå till Min Profil och dela din kod på en gång!
  • Använd ditt friskvårdsbidrag
    Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos Yogobe? Välj om du vill betala för en månad, ett kvartal eller ett helt år. Du får tillgång till hela vårt videobibliotek med yoga- och träningsvideor online. Läs mer hur du använder ditt friskvårdsbidrag här!

Frågor & funderingar

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected].

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]