En hyllning helt enkelt. Till att våga vara sig själv.

24 mai 2017 | Av Elaine De Souza

Min senaste klass på Yogobe heter Sun Celebrations och på Yoga Games i Göteborg söndagen den 28 maj kl.13.00 har du möjligheten att göra klassen live med mig och helt gratis! Här berättar jag mer om klassen och hur jag ser på det här med att våga vara sig själv. 


Cirklande och mjuka rörelser med fokus på att väcka liv i kroppen på ett dansant sätt. Mjuka solhälsningar, med vågrörelser precis som naturen jobbar. Fokus på skuldror och höfter, händer och fötter. Det är Sun Celebration. Att få prova dig fram med mindre prestation och mer nyfikenhet. Inga tunga benlyft, armbalanser eller liknande.

Att dyka upp är mer än halva jobbet. När du är på topp dela med dig. När du är låg, kom och låt dig lyftas av andra. Prova dig fram med mindre prestation och mer nyfikenhet. Den här klassen är gjord som en energihöjare, en start. På dagen, ditt nya liv eller vad du vill.

Det här med att vara sig själv. Det får man jobba på hela livet. Jag tränar på att vara mig själv och våga stå för det, så får du träna på dig. Kallar mig modern yogi. Med dansen som bakgrund och med en passion för handstående har jag en stark kärlek till asanas, de fysiska positionerna. Spelar oftast musik och experimenterar och varierar ofta med olika flöden. Inspireras av visdomen i den traditionella yogan. Tar mig också frihet att förena den med kunskap som vi idag har om hur anatomi och vår hjärna fungerar. Jag vill skapa klasser som kan göras av dig, mig och andra som lever ett modernt liv. Mellan arbete, scrolla Facebook & Instagram, ta hand om barnen, klappa katten, rensa i trädgården och planera till helgen. Livet.

Söndag 28 maj kl 13.00 på Yoga Games i Göteborg

Nu har du möjlighet att prova på klassen på Yoga Games i Göteborg utan kostnad i dropinsalen. Inga förkunskaper krävs. Kom i tid bara för att få din plats och mingla runt på det fina eventet. Jag lovar att det blir en speciell upplevelse.

Så här vill jag att du ska må efter klassen. Ses på mattan.

Testa klassen online!

Klass
20 min

Yoga with

Ett flöde som väcker kroppen och firar allt det härliga du har i livet.

Elaine de Souza

Elaine är den före detta dansaren som numera är yogin med handbalans som specialitet. Hon erbjuder klasser, kurser, workshops och personlig träning inom yoga, handstående och movement-träning.

Les mer