Vad behöver din mammakropp?

Tiden efter en förlossning kan vara fantastisk, men också svår och utmanande. Mycket beror på hormonsvängningarna som pågår från förlossningen och några veckor framåt. På den här sidan har vi samlat onlineklasser, playlists och program anpassade för dig som nybliven mamma.

Utvalda videor för dina behov

med

Fortsätt utmana de djupa magmusklerna och bäckenbotten.

med

Mjuka positioner för att mjuka upp kroppen för dig som nyligen fött barn.

med

En sekvens för dig som fött barn för cirka 4-5 månader sedan.

Upptäck relevanta playlists

Skapad av Yogobe

Här har vi samlat andningsövningar och andningsvideor för alla tillfällen. För de dagar när du behöver andas för mer energi, andas för att minska stress, andas för att somna gott. Kika in och hitta den som passar ditt behov för dagen!

Skapad av Yogobe

Som nybliven mamma kan tröttheten ofta vara ett mer eller mindre konstant tillstånd. För att hjälpa dig få igång kropp och sinne har vi här samlat ett gäng energihöjande sekvenser. Tänk på att utgå från var du befinner dig efter graviditeten, hur din kropp mår och vilka rörelser som funkar för dig här och nu.

Vad får du som aktiv medlem?

  • 2100 videor för alla dina behov
  • Spara offline. Yoga och träna var som helst, närsomhelst
  • Obegränsad tillgång till vårt videobibliotek, alla program och utmaningar
  • Skapa, dela och följ playlists

Program som ingår för aktiva medlemmar

6 steg online

Mammamage - total core

För dig som vill få en stark mage på riktigt. Programmet guidas av Katarina Woxnerud uner 6 veckor och passar oavsett om du nyligen varit gravid, eller om det var flera år sedan.
Mammaträning
6 faser
Corestabilitet
12 veckor online

Nybörjare: yoga & träning

Välkommen till träningsprogrammet för dig som vill komma igång och röra på dig i vardagen och samtidigt ha kul! Du får lära dig yoga och träning från grunden och fylla på med massor av inspiration för framtiden – fritt från prestationer och krav. Rör på dig i ditt eget tempo och utifrån dina egna förutsättningar.
Nybörjarvänligt
4 faser
Yoga & träning

Vad säger våra medlemmar?

Profile photo
Simon - 39 år
Förälder

“Idag mediterar jag varje dag med Yogobe. Något jag aldrig trodde för 5 år sedan. Det hjälper mig som förälder, i mitt jobb och i mina relationer.”

Profile photo
Stina - 24 år
Nybörjare till yoga

“Jag testade yoga för första gången under en av Yogobes utmaningar förra sommaren och idag är jag helt hooked. Jag gör yinyoga och mjuk fysisk yoga.”

Profile photo
Eva-Lena - 61 år
Förskolelärare

“Yogobe har hjälpt mig sova bättre, träna & yoga mer frekvent samt gett mig stöd i att hantera min stress.”