Somatic Flow 100h

Dato: 28 oktober - 11 desember 2022

Plass: STOCKHOLM - Yogashakti Högbergsgatan 30A

Instruktør: Vevve Jäderlund

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Om utbildningen

Everyday Yoga Schools 100 timmar hatha/vinyasa-yogalärarutbildning är för dig som vill fördjupa din kunskap om yoga, lära känna dig själv bättre samt få verktyg att bygga klasser utefter dina elevers olika behov i deras vardag.

Tidigare deltagare har berättat att utbildningen startat en inre resa som öppnar upp för att personligt utforskande. Att tiden tillsammans ger klarhet i andra områden i livet, men också mod och tilltro till sin egen förmåga att satsa på det som kallar. Eller skapa en förändring som länge väntat på att ske.

Utbildningen omfattar tre lärarledda helger på plats, samt ca 50 timmar hemmastudier. Redan efter den andra helgen kommer du vara redo att börja lära ut klasser om du själv vill.

Kanske vill du inte undervisa, utan enbart fokusera på din egen praktik, oavsett kommer den här utbildningen ge dig mersmak då du även får yinyoga, yoga nidra och meditation utöver den fysiska hatha/vinyasayoga som utbildningen bygger på ut.

Helg 1: Yogans historia, introduktion till grunderna i den fysiska praktiken, meditation och pranayama. Fokus ligger på att bygga din egen praktik och hur få till yoga i vardagen.

Helg 2: Sekvensering, pedagogik och börja instruera. (Redan efter denna helg uppmuntras du att börja hålla klasser om du vill komma igång)

Helg 3: Examinationsklasser, yogaföretagande och yogalärarrollen och självreflektion.

I utbildningen ingår även:

 • Inspelade anatomi- och fysiologiföreläsningar med Vevve
 • Ett videobibliotek, där jag går igenom grunderna för de vanligaste asanas(positioner), hur du kan instruera dem skadefritt och hur du kan assistera dem.
 • Onlinefilosofikurs med Simon Krohn på ca 15 timmar (från Yogobe)
 • Du får även tillgång till Yogobe i 6 månader, där du kan yoga med mig och flera andra lärare för att fördjupa din yogapraktik.

Praktisk information

 • Lärare: Vevve Jäderlund
 • Datum:
  • 28:e – 30:e oktober
  • 18:e – 20:e november
  • 9:e – 11:e december
 • Tider:
  • 08:00 – 17:00 fredag-lördag
  • 08:00 – 15:00 söndag
 • Plats: STOCKHOLM - Yogashakti Högbergsgatan 30A
 • Investering: 22,000 SEK inkl. moms (går att dela upp på flera betalningar)
 • Begränsat antal platser

Om Vevve:

Vevve är grundare av Everyday Yoga School och har arbetat med hälsa och träning i över sexton år, utbildat yogalärare de senaste fem åren.

Kärnan i det hon brinner för är att du ska få en grundlig förståelse för hur du kan göra yoga till din egen. Och hur du kan lära ut till elever med olika kroppar, förutsättningar och syften - så att de kan göra yoga till sin egen!

Sagt om Vevve som utbildare:

"Vevve är en kunnig lärare och en fantastisk pedagog. Hon tar ansvar, planerar, följer upp. Har stenkoll på sin utbildning. Ser sina elever och låter alla komma till tals. Hon möter människan där hen är. Vevve bjuder in till samtal och låter sina elever utforska."

"Vevve är en grym lärare! fint föredöme kommer bära med mig henne som inspiration för alltid i en värld där vi matas av raka motsatsen behövs det fler av Vevve att luta mot för att lita in! Hon gick inte framför utan bakom och vid sidan av så vi alla kunde hitta våra egna vägar!"

"Den bästa läraren jag har haft. Tänk om man haft såna lärare på gymnasiet. Jag blev sedd och hörd. Fått uttrycka mig, vågat ta för mig. Hon har hjälpt mig växa, väglett mig och så mkt mer. Helt enkelt världens bästa."

Sjukt frisk – om yoga, återhämtning & träning vid MS
Värva vänner & kollegor till Yogobe – få gratisdagar
Utforska kroppen genom fri rörelse
Allt du behöver veta om vår prisändring

Yoga og trening hjemme hos Yogobe

Opprett konto Prøv gratis