Vill du få tillgång till hela videobiblioteket på Yogobe?
Logga in Prova 7 dagar gratis

Laddar video…

För att se hela videos behöver du vara inloggad på YOGOBE.COM

Logga in Prova gratis 7 dagar

På YOGOBE kan du träna för och inspireras av videos med några av Nordens främsta yogalärare. Var, när och hur ofta du vill. Välkommen!

För att se hela videos behöver ditt konto vara aktivt

Uppdatera prenumeration

Du kan enkelt välja att vara månads-, kvartals- eller årsmedlem. Yogobe har ingen bindningstid och prenumerationer är enkla att avbryta.

Bli medlem och fortsätt att yoga med Yogobe

Uppdatera prenumeration

Din prova på-tid har gått ut men du kan enkelt välja att vara månads-, kvartals- eller årsmedlem. Yogobe har ingen bindningstid och prenumerationer är enkla att avbryta.

För att se hela videos behöver ditt konto vara aktivt

Fortsätt med registreringsprocessen

När du har skapat och verifierat ditt konto hos Yogobe kan du yoga när och var du vill. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss på info@yogobe.com. Varmt välkommen!

För att se hela videos behöver ditt konto vara aktivt. Den senaste dragningen från ditt kort misslyckades.

Uppdatera betalkortsinformation

Har du frågor kring ditt medlemskap, tveka inte att kontakta oss på info@yogobe.com. Tack för att du är en del av Yogobe och ger dig själv yoga i vardagen.

För att få tillgång till hela biblioteket behöver du vara inloggad på YOGOBE.COM

Logga in Prova gratis 7 dagar

På YOGOBE kan du träna för och inspireras av videos med några av Nordens främsta yogalärare. Var, när och hur ofta du vill. Välkommen!

Teknikk asana: Tadasana/fjellposisjonen

Tid:

Når du forstår Tadasana kan du også forstå andre stillinger i yoga. Til denne videosekvensen anbefaler vi følgende spilleliste: Temmy Lewis – Ambience 2

Stine Rosén

Jeg er et typisk renessansemenneske, med umettelig kunnskapstørst. De 10 siste årene har jeg utdannet meg innen klesdesign, kunst, sosiologi og psykologi, samtidig har jeg jobbet som lærer, arrangert større kunstinstallasjoner og jobbet som designer under eget merke rosén+torske. Som kreativ akademiker med høye krav til meg selv, har jeg kjent på utfordringen i det å ha fokus i flere retninger og høyt press både innenfra og utenfra. En langvarig kronisk muskelbetennelse i nakke, skuldre og arm skulle bli min vei inn i yoga. Jeg begynte å praktisere i 2009 og siden da har yoga vært den mest gripende, transformative og informative kraften i mitt liv. Ikke minst er yogaen et terapeutisk verktøy, høyrearmen er i dag helbredet, muskelsmertene er forsvunnet. Viktigere er at jeg gjennom yogaen har fått fokus og blitt kjent med meg selv på et dypere nivå, jeg ser verden klarere, og har blitt mer tilstede og tilfreds i livet. Yoga er så mye mer enn fysisk trening, yoga handler om å leve ekte, intuitivt og bevisst. Gjennom yoga kommer mennesket i kontakt med sjelen, på den måten er yoga en spirituell kunstform. Kunst og yoga komplimenterer min tilværelse. Jeg kan ikke annet enn å dele mine erfaringer videre ut til verden, det å få lov til å utforske og formidle gjennom yoga og kunst, tilfører livet mitt en dyp følelse av mening, inspirasjon og glede.

Utbildning: Stine Rosén driver ROSÉN+yoga og kunst. Et lite kunst- og yogastudio på Majorstua i Oslo. Hun er (500 - timer) sertifisert yoginstruktør gjennom Yoga Aliance, basert på Iyengar, Ashtanga og Hatha yoga, hun er landsrepresentant i Norge for det Nordiska Yogalärarförbundet samt ambassadør for Run & Relax, yoga og treningskolleksjon for kvinner.

Specialitet: Hatha, Terapeutisk yoga, Alignment, Spre kjærlighet

Fler sökresultat

Yoga for øynene • 5 min

En liten yogasekvens for å forbedre synet. Sekvens med musikk.

YUMMY sleepy time yoga • 15 min

kople av etter dagen slik at du sover bedre og våkner mer uthvilt i morgen

Yoga for relasjoner • 15 min

En liten yogasekvens for å helberede relasjonen til deg selv og andre (med musikk).

Good morning • 20 min

Gentle morning yoga for a positive mind

Gi slipp letgo - enkle övelser • 20 min

En meditativ sittende sekvens om det å gi slipp

Do what feels good • 30 min

Gravidyoga - rolige og meditative bevegelser

Yoga for mammakroppen • 30 min

En myk yogasekvens for pust, påfyll og egenomsorg

Let go - bryt mönstre • 45 min

En yogasekvens for å gi slipp på uhensiktsmessige mönstre i ditt liv.

Emotional change - yoga till musik • 45 min

En yogasekvens som etterlater deg sentrert i tider med store endringer, change

A poetic flow for meaningful movement • 90 min

En myk sekvens med poesi og mantrasang, hvor vi undersøker og praktiserer tilstedeværelse, det å være underveis uten å skynde seg til målet.

Här kan du spara dina egna reflektioner från denna sekvens för framtiden. För att vi skall veta och komma ihåg att det är just dina anteckningar så måste du vara inloggad på ditt konto. Logga in eller skapa ett konto hos oss helt gratis för att effektivt kunna spara och samla på videor, sidor, texter och dokument som tilltalar just dig.

Logga in Prova gratis 7 dagar

Relaterad/ny videosökning