Erbjudandet är begränsat i antal och tid. Giltigt t.o.m. midnatt måndagen den 10 april.

Vilket årserbjudande väljer du?

Vill du få yogamattan med marknadens bästa grepp, Yogiraj Grip mat (värde 999 SEK) på köpet när du betalar 1899 SEK för en årsprenumeration, eller väljer du istället en större rabatt på din årsprenumeration och betalar 1599 SEK (spara upp till 669 SEK*)?

Detta erbjudande gäller alla. Även dig som redan har en aktiv prenumeration. *Jämfört med en löpande månadsprenumeration (189 SEK) så sparar du 669 SEK över 12 månader när du väljer det rabatterade erbjudandet.

Detta ingår i Yogobe Play, vår prenumerationstjänst

 • Ett audio- och videobibliotek med 2300 förinspelade klasser, workshops och föreläsningar
 • Obegränsad tillgång till playlists, program och utmaningar
 • LIVE-streamade klasser online varje vecka
 • Streama och casta via hemsidan eller appen till TV
 • Spara offline i appen – yoga och träna var som helst, när som helst
 • Skapa, dela och följ playlists

Vilket tidsbegränsat erbjudande väljer du idag?

Läs mer om vårt utbud, ditt friskvårdsbidrag och Spring Boost längre ner

Vilket erbjudande på årsprenumeration hos Yogobe väljer du?

Just nu ges du möjligheten att välja mellan två fantastiska prenumerationsserbjudanden:

 • Inled, förläng eller uppgradera en årsprenumeration till ett rabatterat pris – du betalar endast 1599 SEK (spara 669 SEK jmf med en löpande månadsprenumeration)
 • Inled, förläng eller uppgradera till en årsprenumeration till ordinarie pris, 1899 SEK och få yogamattan med marknadens bästa grepp på köpet – Yogiraj Grip mat (värde 999 SEK).

Erbjudandets giltighetstid

 • Båda årserbjudandena är tidsbegränsade och giltiga fram till och med midnatt den 10 april.
 • Erbjudandet med Grip mat på köpet är även begränsat i antal och gäller enbart de 400 första som väljer detta alternativ.

Vill du läsa mer Yogiraj Grip mat och vad som ingår i Yogobe Play, vår prenumerationstjänst?

Vem kan ta del av dessa erbjudanden?

Alla som via denna kampanjsida inleder, förlänger eller aktivt förnyar* sin prenumeration här på Yogobe.com ges möjlighet att välja mellan två erbjudanden. Du som måste vill betala för Yogobe med ditt friskvårdsbidrag via en av frisk- och förmånsportal kan bara välja det rabatterade erbjudandet. Varför? För att Skatteverket inte godkänner att produkter inkluderas som friskvårdsförmån, även om du får dem på köpet.. Läs mer här om hur du betalar med ditt friskvårdsbidrag hos Yogobe.

*Definition av Aktivt förnyar
När du manuellt, via denna sida, gör en betalning som uppgraderar din nuvarande prenumeration för att ta del av detta erbjudande som är begränsat i tid och antal.

Missa inte vårens Spring Boost

Spring Boost – träna, äta & återhämta, näring för hela dig

Möt våren med ny energi och näring för kropp, själ och sinne – för en lite skönare vardag! Välkommen till en utmaning där du under åtta veckor får boosta dig själv med träning, yoga, rörlighet, vila och kost tillsammans med ledande experter, on-demand och LIVE-online.

I Spring Boost får du fylla på med energi, motivation och kunskap. Vi hoppas få inspirera och med omsorg få vägleda dig till att fylla på med mer av sånt som du mår riktigt bra av i just din vardag. Alla kan delta, oavsett träningsbakgrund!

Gå med i Spring Boost och hitta glädje, rutin och vänlig disciplin i att ta hand om dig själv, fullfölja det du åtagit dig och möta våren med vardagsharmoni!

Vanliga frågor och funderingar

 • Hur kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

  Du kan betala för Yogobe via vår app, hemsida eller via en frisk- och förmånsportal. När du väljer att betala via Yogobe.com så skriver du enkelt och lätt ut dina kvitton för att lämna in till din arbetsgivare. Dessa kvitton beskriver den tjänst som du har köpt. FörBenify, Epassi, Benefits eller Wellnet så gör du ditt köp via deras portaler och följer instruktionerna. Detsamma gäller köp i app via Apple och Google. I dessa fall så finner du orderbekräftelser för nedladdning bland kvitton.

  Den 1 juli 2020 kom Skatteverket med det glädjande beskedet att all digital träning och motion på webben samt friskvårdstjänster i appar är skattefri friskvård. Läs merom hur du nyttjar ditt friskvårdsbidrag på Yogobe med instruktioner för de olika frisk- och förmånsportalerna.

  Det ena årserbjudandet (1599 SEK för 12 månader) gäller just nu hos Yogobe, Benify, Epassi, Wellnet och Benefits. Det andra erbjudandet, med en gratis yogamatta på köpet, finns enbart via Yogobe.com. I apparna är priset 15% högre pga deras avgifter.

 • Jag är redan aktiv betalande men vill ändå ta del av detta erbjudande. Vad gäller?

  Har du just nu en aktiv månads-, kvartals-, eller årsprenumeration så uppgraderas eller förlängs din access med ett år och övergår till en löpande årsprenumeration. Dragning av medel sker direkt och när dina accessdagar förfaller i framtiden så förnyas din årsprenumeration till ordinarie pris såvida du inte väljer att avbryta din aktiva löpande prenumeration innan accesstiden tar slut. Se Inställningar/Prenumeration för vidare information som inloggad medlem.
 • Hur fungerar det när jag redan har innestående accessdagar?

  Har du just nu en gratis prov-period, innestående accessdagar eller en pågående betalande prenumeration så förlängs givetvis din innestående accesstid med den prenumerationsperiod som du nu köper. Enkelt och automatiskt!
 • Jag har redan en aktiv Yogobe Play prenumeration men skulle vilja ta del av detta erbjudande. Vad gäller?

  Har du just nu en aktiv månads-, kvartals-, eller årsprenumeration så förlängs din access med ett år (12 månader) och övergår till en löpande årsprenumeration. Du betalar direkt via Yogobe.com med bank- eller kortbetalning. Dragning av medel sker direkt och när dina accessdagar förfaller i framtiden så förnyas din årsprenumeration till ordinarie pris såvida du inte väljer att avbryta din aktiva löpande prenumeration innan accesstiden tar slut. Vi kommer påminna dig via email 30 dagar i förväg.

  Se Mina inställningar/Prenumeration för vidare information som inloggad medlem. Du kan såklart också alltid betala för Yogobe via frisk- och förmånsportalerna Benify, Epassi, Wellnet och Benefits.
 • Hur får jag yogamattan om jag väljer det årserbjudandet?

  När du väljer årserbjudande som ger dig en yogamatta på köpet så får du ett separat bekräftelsemail, med en länk till vår webbshop (Yogobe Store) och en unik rabattkod som du anger i kassan när du checkar ut och får 100% rabatt på just en Yogiraj Grip mat. Givetvis kan du addera annat i samma beställning. Fraktkostnad täcks inte i erbjudandet utan bekostas av köparen. Vi erbjuder fraktpriser från 49 SEK och leverans sker vanligtvis inom 3 arbetsdagar av din beställning. Rabattkoden är giltig fram till och med 31 augusti 2023 och kan inte bytas mot kontanter.
 • Vem kan ta del av detta prenumerationserbjudande?

  Alla som via denna kampanjsida inleder, förlänger eller aktivt förnyar* sin prenumeration här på Yogobe.com ges möjlighet att välja mellan två erbjudanden. Du som måste betala för Yogobe med ditt friskvårdsbidrag via en av frisk- och förmånsportal kan bara välja det rabatterade erbjudandet. Varför? För att Skatteverket inte godkänner att produkter inkluderas som friskvårdsförmån, även om vi bjuder på dem. Läs mer här om hur du betalar med ditt friskvårdsbidrag hos Yogobe.

  OBS! Dessa erbjudanden är inte tillgängliga via App Store eller Google Play men givetvis kan du använda apparna fritt du du väl har tagit del av erbjudandet.

  *Definition av Aktivt förnyar
  När du manuellt, via denna sida, gör en betalning som uppgraderar din nuvarande prenumeration för att ta del av detta erbjudande som är begränsat i tid och antal.

 • Hur länge är detta erbjudande giltigt?

  • Båda årserbjudandena är tidsbegränsade och giltiga fram till och med midnatt den 10 april. 
  • Erbjudandet med Grip mat på köpet är även begränsat i antal och gäller enbart de 400 första som väljer detta alternativ.
Vid ytterligare frågor, funderingar eller tankar tveka inte att skriva till oss på [email protected].

Vad säger våra medlemmar?

Profile photo
Ann-Sofie Forsmark
Helse strateg

Det er definitivt den beste måten å få til yoga for meg, for barna og for å få til SOMA.

Profile photo
Lori Wäne
Framtidig yogalærer

Å få tilgang til yogatimer hjemme de dagene jeg ikke har mulighet til å besøke et studio er ekstremt verdifullt.

Profile photo
Malin Magnusson
Småbarnsmor og multi-tasker

Yogobe er i mine øyne veldig rimelig, og jeg har treningen med meg overalt.

Bli betalende medlem og få ubegrenset tilgang til videobiblioteket

Videoer, playlists, programmer og challenges
Enkelt og tilgjengelig
Ingen bindingstid
Trening betalt av arbeidsgiver