San Kalpa Yogaretreat

Dato: 15 januar 2022

Plass: Vaxholms Kastell

Instruktør: Annaf Åhlgren och Malin Svanholm

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

San Kalpa Yogaretreat

Börja året med att sätta en intention för din väg i livet.

En San Kalpa är en önskan som speglar vår innersta längtan och som ger oss en riktning för hela livet. När vi hittar vår San Kalpa och följer den öppnar vi upp för en total inre expansion.

Vi återvänder för sjunde året i rad till det vackra och ombonade Kastellet i Vaxholm. Under en hel dag ägnar vi oss åt yoga, meditation, yoga nidra mm för att hitta och plantera vår San Kalpa. En dag full av njutning och stillhet såväl som rörelse, tid för reflektion och möjlighet att lyssna inåt.

Vi startar retreatet med en kort båtresa ut till Kastellet för att välkomnas med en hälsoshot innan vi börjar dagens första yogapass. Efter yoga och meditation äter vi en vällagad vegetarisk lunch tillsammans nere i de uråldriga källarvalven med utsikt över Vaxholmsfjärden.

Eftermiddagen ägnar vi åt att hitta vår egen personliga San Kalpa och dagen avslutas med ett lugnt yogapass, yin och restorative, samt yoga nidra.

Den här dagen är ett fantastiskt sätt att starta sitt nya år och hitta sin innersta längtan för att utifrån den sätta en intention för året. Varmt välkommen!

Praktisk info

  • Datum & tid: 15 januari, 2022. Kl: 10 - 17
  • Plats: Vaxholms Kastell
  • Pris: 1950 SEK
  • Vad ingår: Yogapass förmiddag och eftermiddag, meditationer, föreläsning, eftermiddagsgott, lunch samt båtresa.
  • Att ta med: Yogamatta och filt.
  • Förkunskaper: Alla är välkomna!

Om lärarna

Yogan leds av de erfarna yogalärarna Malin Svanholm och Annaf Åhlgren. Båda har sin bas i ISHTA-yogan och är certifierade E-Ryt 500 enligt Yogaalliance. Annaf och Malin har jobbat tillsammans under många år och lett kurser, workshops och retreat i Sverige, på Bali och i Indien. San Kalpa-retreat, fullmåneyoga och Yogacamp är några av deras tidigare uppskattade yogaretreats. De håller också yogalärarutbildningar; Hatha 200 h, Restorative 50 h samt Yin 50h. Läs mer på www.lightyoga.se

Så tränar du din uthållighet
Grön skön smoothiebowl
Så kan du som yogalärare  guida deltagare att lyssna in kroppen
Må bra som student – hållbar hälsa

Yoga og trening hjemme hos Yogobe

Opprett konto Prøv gratis