Exclusively for Yogobe users

Återhämtning för mindre stress & ökad energi

Ta del av vårt breda onlineutbud framtaget tillsammans med ledande experter inom yoga, meditation, andning, träning och personlig utveckling för återhämtning i vardagen.

Video & audio

View all

Fysisk rörelse som ett verktyg för både yttre och inre återhämtning.

Känn in din kropp och mjukna i ett skönt yogaflöde som avslutas i vilande yin.

Kom hem till dig själv med yoga, lite puls, styrka och meditation i olika tempo och rytm.

Playlists

View all

Vill du uppleva ett tillstånd av fullkomlig "bliss"? Det tillstånd där du blir totalt närvarande, landar i avslappning och får en tacksam återhämtning till din kropp och ditt nervsystem. I så fall har Elaine Da Souza skapat tre skräddarsydda videor för just dig - där hon kombinerar yin yoga med active recovery anpassat för dina höfter, ben och hjärta/bröstkorg.

Här har vi samlat avslappningsövningar som kan hjälpa dig att komma helt ner i varv. Öva regelbundet på att slappna av och släppa kontrollen och upplev skillnaden i dig själv!

Hjälp kroppen återhämta sig mellan träningspassen! Här har vi samlat klasser och övningar som hjälper dig att mjuka upp stela muskler, öka rörligheten, slappna av och komma ner i varv. Perfekt för att balansera upp träningen, hitta fokus och inre lugn, förebygga skador och på sikt få ut mer av träningen.

Övningar, klasser & föreläsningar – återhämta kropp & sinne

På denna sida samlar vi specifikt innehåll från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, anpassat för dig som längtar eller behöver mer återhämtning i ditt liv. Ta del av klasser, program, playlists samt fördjupande läsning som hjälper dig hitta mer harmoni, balanserad tillvaro i din vardag.

Om du känner att du vill ta del av mer klasser, övningar och föreläsningar inom återhämtning kan du kika in i vårt omfattande video- och audiobibliotek.

Fördjupa dig inom nedvarvning & återhämtning

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser, som köps separat. Kurser som stöttar till mer återhämtning:

Läs mer om vilka props som kan vara användbara i återhämtningsklasser genom att trycka på knappen nedan!