Exclusive to Yogobe members

Återhämtning för mindre stress & ökad energi

Ta del av vårt breda onlineutbud framtaget tillsammans med ledande experter inom yoga, meditation, andning, träning och personlig utveckling för återhämtning i vardagen.

Video & audio

View all

Fysisk rörelse som ett verktyg för både yttre och inre återhämtning.

Känn in din kropp och mjukna i ett skönt yogaflöde som avslutas i vilande yin.

För dig som står, går eller sitter mycket alternativt tränar mycket fysiskt med underkroppen.

Playlists

View all

Vill du uppleva ett tillstånd av fullkomlig "bliss"? Det tillstånd där du blir totalt närvarande, landar i avslappning och får en tacksam återhämtning till din kropp och ditt nervsystem. I så fall har Elaine Da Souza skapat tre skräddarsydda videor för just dig - där hon kombinerar yin yoga med active recovery anpassat för dina höfter, ben och hjärta/bröstkorg.

Här har vi samlat avslappningsövningar som kan hjälpa dig att komma helt ner i varv. Öva regelbundet på att slappna av och släppa kontrollen och upplev skillnaden i dig själv!

Hjälp kroppen återhämta sig mellan träningspassen! Här har vi samlat klasser och övningar som hjälper dig att mjuka upp stela muskler, öka rörligheten, slappna av och komma ner i varv. Perfekt för att balansera upp träningen, hitta fokus och inre lugn, förebygga skador och på sikt få ut mer av träningen.

Övningar, klasser & föreläsningar – återhämta kropp & sinne

På denna sida samlar vi specifikt innehåll från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, anpassat för dig som längtar eller behöver mer återhämtning i ditt liv. Ta del av klasser, program, playlists samt fördjupande läsning som hjälper dig hitta mer harmoni, balanserad tillvaro i din vardag.

Om du känner att du vill ta del av mer klasser, övningar och föreläsningar inom återhämtning kan du kika in i vårt omfattande video- och audiobibliotek.

Fördjupa dig inom nedvarvning & återhämtning

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser, som köps separat. Kurser som stöttar till mer återhämtning:

Läs mer om vilka props som kan vara användbara i återhämtningsklasser genom att trycka på knappen nedan!