Choose a training program

Our custom-made training programs consist of curated video library content in an easy to follow format where we also provide you with a deeper understanding of the area.

Under 12 veckor guidas du av leg. psykolog Mona Drar, till att påbörja en resa mot mental styrka och balans. Programmet har sin bas i mindfulness, selfcompassion, KBT och naturbaserad terapi.

Kom igång med din löpträning! Magnus Hagström guidar dig mot målet att kunna springa 1 mil om 12 veckor. Ett program för alla som vill bygga upp en hållbar löpträning!

Minska känslan av stress med yoga genom att hjälpa kropp och sinne att komma ner i varv.

9 veckor med terapeutisk yoga anpassad för symptom som kan uppstå efter ett trauma, med övningar framtagna utifrån forskningen för ett stöd i vardagen.

Aktiv40plus - det är aldrig för sent att börja, det handlar bara om att börja på rätt nivå och öka stegvis.

Få verktyg och vägledning för att balansera var och ett av dina chakran och därmed öka det fysiska energiflödet i kroppen samt landa i dig själv mentalt.

En god rörlighet är grunden till en frisk och stark kropp. Att kombinera rörlighet med styrka och cardio ger dig den perfekta träningen för kroppslig balans.

Detta program är utformat för att skapa frihet i höftleden i din stående funktion, den du behöver allra mest i din vardag!

Give your mind and body a well-needed break, learn the art of mindfulness in this six weeks meditation program.

Ta dig tid för en stund på yogamattan även när du är trött, det lönar sig i längden.

Stärk kroppen, lyssna inåt och stärk bandet till bebisen i magen med yoga och pilates genom hela graviditeten.

Öppna upp kroppen - fördjupa dina bakåtböjningar, få en stark och avslappnad rygg samt en paus i vardagen för att lyssna till ditt hjärta! Medicin mot stillasittande.