Yoga och träna online hos Yogobe med friskvårdsbidraget 

08 September 2021 | By Yogobe

Här hittar du allt du behöver veta för att använda friskvårdsbidraget hos Yogobe – vare sig det går via en frisk- eller förmånsportal eller om du betalar själv och lämnar in kvitto till din arbetsgivare. Betala för en månad eller tre, ett halvår, ett helt år eller mer. Eller så köper du en av våra onlinekurser som du har tillgång till under ett år. 


Enkelt att använda friskvårdsbidraget

Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag? Då kan du enkelt använda det hos oss. Antingen köper du en prenumeration direkt på Yogobe under dina Prenumerationsinställningar (kvitto hittar du sedan under Mina inställningar), eller om din arbetsgivare valt att samarbeta med någon av nedan angivna frisk- eller förmånsportaler. Då rekommenderar vi att du klickar dig in på länken för den portal som din arbetsgivare är kopplad till för att läsa mer om hur du kan inleda, uppgradera, förlänga eller förnya prenumerationer eller köpa tillgång till onlinekurser på Yogobe.

I denna text hoppas vi kunna svara på alla dina funderingar men det går också bra att skriva till [email protected] eller ringa direkt till vår VD och grundare Peter på 0709400602 om det brådskar.

Tidigare samarbetade Yogobe också med ActiWay. Under 2020 köptes ActiWay upp av Epassi och från och med den 1 januari 2022 så är tjänsterna sammanslagna. 


Använd hela eller delar av friskvårdsbidraget

Hos Yogobe kan du välja att använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för:

  • En prenumeration på Yogobe Play med över 2300 videor on-demand, playlists, program och utmaningar. Det ingår även LIVE-klasser online varje vecka där man deltar hemifrån, på arbetsplatsen eller från resan. Du kan välja mellan månads-, kvartals-, halvårs- eller årsprenumeration som kostar från 189 SEK till 1899 SEK.
  • Digitala fördjupningskurser som kostar mellan 599 SEK och 1499 SEK. Läs mer om samtliga fördjupningskurser här.

Aktuella erbjudanden

Yogobe har regelbundna erbjudanden via frisk- eller förmånsportalerna. Klicka in på den leverantör din arbetsgivare samarbetar med och ta del av eventuella erbjudanden.

Vill du köpa en accesstid som inte är just månad, kvartal, halvår eller år?

Yogobe har fasta belopp per månad, kvartal, halvår och år, men om du har ett udda belopp som du vill använda hos oss går det självklart också bra. Då finns det olika alternativ för dig:

  1. Via friskvårdsleverantören Epassi kan vi ta emot udda belopp – läs mer om detta på Epassis sida via länken ovan.
  2. Genom Wellnet och Benify köper du ett alternativ av de fasta beloppen och köper sedan till prenumerationer på egen hand, läs mer på vardera sida, se länkar ovan.
  3. Lämnar du in kvitton till din arbetsgivare för att redovisa dina friskvårdsköp och vill köpa för en udda summa? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare. Du kan också göra flera månads-, kvartals-, halvårs- eller årsprenumerationsköp. Ditt konto uppgraderas med ny accesstid för varje köp.

Har du redan en löpande prenumeration på Yogobe Play?

Du enkelt kombinera en betalning via en frisk- eller förmånsportal med en löpande prenumeration som du betalar via Yogobe.com. Den accestid du köper via portalen adderas till ditt konto. När din innestående accesstid är slut återupptas dina löpande prenumerationsbetalningar automatiskt.

Yogobe – störst i Norden på yoga och träning online

Det är Yogobes strävan att det skall vara lättillgängligt och roligt att träna med regelbundenhet. Vi erbjuder Nordens bredaste och mest omfattande videobibliotek med klasser, workshops och föreläsningar samt LIVE-online med erkända yogalärare, träningsinstruktörer, meditationsledare samt psykologer och coacher inom fysisk och mental träning. Bland annat hittar du utöver yoga, träning och andningsklasser även gravid- och mammaträning, löpcoaching, stresshantering, fysioterapi, stresshantering, rehabiliteringsträning och traumaanpassad yoga hos oss.

Om friskvårdsbidraget

Friskvårdsbidraget som man får från sin arbetsgivare gäller år till år och kan ändras. Den 1:a januari varje år får du således nya pengar att använda för investering i ditt välbefinnande. Sedan 1 juli 2020 gäller bidraget även onlineträning. Skulle din arbetsgivare ha frågor gällande friskvårdsbidrag för digitala tjänster hänvisar vi till läsning kring Skatteverkets beslut i frågan.

Läs mer om yoga och träning online

Brett utbud av träning, yoga, meditation och föreläsningar

Ny
30 min

Träna with

Uthållighetsträning med fler repetitioner och tyngre övningar.

Ny
60 min

Yoga with

Ett flöde av yinyoga positioner för dig som älskar att springa eller promenera.

Klass
10 min

Meditera with

A meditation to practice more loving kindness and compassion for yourself.

Ny
10 min

Träna with

Rörlighetsövningar vid nackspärr och nackont – guidad av fysioterapeuten Hillevi Borga.

För att se en hel video behöver du vara inloggad som betalande medlem eller prova-på-medlem hos Yogobe. Ny till tjänsten? Prova gratis i 14 dagar – klicka här och kom igång direkt!

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]