Använd ditt friskvårdsbidrag

26 March 2020 | By Yogobe

Det är enkelt att använda sitt friskvårdsbidrag hos Yogobe. Oavsett hur mycket du får i friskvårdsbidrag så kan du få access till Yogobe och allt innehåll som vi löpande samskapar tillsammans med över 70 kunniga och ödmjuka profiler. Läs mer här!


Ditt friskvårdsbidrag

Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag? Då kan du enkelt använda det hos oss. Antingen köper du en prenumeration direkt på Yogobe, för att därefter skriva ut och lämna in ditt kvitto (som du hittar under Mina inställningar) direkt till din arbetsgivare eller ekonomiavdelning, eller om din arbetsgivare valt att samarbeta med någon av nedan angivna friskvårdsleverantörer. Då rekommenderar vi att du klickar dig in på länken för den friskvårdsleverantör som din arbetsgivare är kopplad till för att läsa mer om hur du kan uppgradera ditt medlemskap på Yogobe med hjälp av ditt friskvårdsbidrag.


Använd hela eller delar av friskvårdsbidraget

Hos Yogobe kan du välja att använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för:

  • En prenumeration - ger obegränsad tillgång till över 1800 videor samt många playlists, program och löpande utmaningar. Du kan välja mellan månads-, kvartals- eller årsprenumeration som kostar från 189 SEK till 1899 SEK.
  • Digitala fördjupningskurser som du köper separat från din prenumeration som kostar mellan 599 SEK och 1990 SEK. Läs mer om samtliga fördjupningskurser här.

Vill du köpa en accesstid som inte är just månad, kvartal eller år?
Yogobe har fasta belopp per månad, kvartal och år men om du har ett udda belopp som du vill använda hos Yogobe går det självklart också bra. Kanske ditt friskvårdsbidrag inte räcker till det medlemsalternativ du vill ha, eller så kanske du har mer friskvårdspengar kvar som du vill utnyttja till fullo - då finns det två alternativ för dig.

  1. Via friskvårdsleverantörerna ActiWay och ePassi kan vi ta emot udda belopp - läs mer om detta på deras sidor via länkarna ovan.
  2. Lämnar du in kvitton till din arbetsgivare för att redovisa dina friskvårdsköp, och vill köpa för en udda summa? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare.

Om friskvårdsbidraget

Friskvårdsbidraget som man får från sin arbetsgivare gäller år till år och kan ändras. Den 1a januari varje år får man således nya pengar att använda för investering i sitt välbefinnande. Skulle din arbetsgivare ha frågor gällande friskvårdsbidrag för digitala tjänster hänvisar vi till läsning kring Skatteverkets beslut i frågan.

Om Yogobe

Yogobe är Nordens ledande digitala tjänst för fysisk och mental hälsa. Vår vision är att alla människor ska ha tillgång till enkla, digitala och lättillgängliga verktyg för hållbar hälsa och vi strävar efter att kunna möta hela människan, under hela livet. Med Yogobe yogar och tränar du alltid med bas i dina förutsättningar - när du vill, var du vill.

På Yogobe hittar du 47 yogastilar, 18 träningsformer, fysioterapi, stresshantering, mental träning, meditation, gravid- och mammaträning och andningsövningar. Med oerhörd omsorg har vi sedan 2013 byggt Nordens största och ständigt växande bibliotek av streamade videor, specialframtagna träningsprogram, playlists för alla humör och behov samt vårt växande community BEYOGA365 på Facebook med tusentals personer som delar samma intresse: Hållbar hälsa och välmående!

Länktips

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]