Yoga och träna online hos Yogobe med friskvårdsbidraget 

08 September 2021 | By Yogobe

Oavsett hur mycket du har kvar i friskvårdsbidrag så kan du hitta ett medlemskap som passar dig. Eller så köper du en av våra onlinekurser som du har tillgång till under ett år. Du betalar själv eller genom en av fyra olika friskvårdsleverantörer – läs mer hur du går tillväga här!


Enkelt att använda friskvårdsbidraget

Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag? Då kan du enkelt använda det hos oss. Antingen köper du en prenumeration direkt på Yogobe under dina Prenumerationsinställningar (kvitto hittar du sedan under Mina inställningar), eller om din arbetsgivare valt att samarbeta med någon av nedan angivna friskvårdsportaler. Då rekommenderar vi att du klickar dig in på länken för den friskvårdsleverantör som din arbetsgivare är kopplad till för att läsa mer om hur du kan inleda, uppgradera, förlänga eller förnya access till prenumerationer eller kurser på Yogobe med hjälp av ditt friskvårdsbidrag.

I denna text hoppas vi kunna svara på alla dina funderingar men det går också bra att skriva till [email protected] eller ringa direkt till vår VD och grundare Peter på 0709400602 ifall det brådskar.

Tidigare samarbetade Yogobe också med ActiWay. Under 2020 köptes ActiWay upp av ePassi och från och med den 1 januari 2022 så är tjänsterna sammanslagna. 


Använd hela eller delar av friskvårdsbidraget

Hos Yogobe kan du välja att använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för:

  • En prenumeration – ger obegränsad tillgång till över 2100 video- och audiofiler samt många playlists, program, löpande utmaningar och LIVE-klasser. Du kan välja mellan månads-, kvartals- eller årsprenumeration som kostar från 189 SEK till 1899 SEK.
  • Digitala fördjupningskurser som du köper separat från din prenumeration som kostar mellan 599 SEK och 1990 SEK. Läs mer om samtliga fördjupningskurser här.

Aktuella erbjudanden

Yogobe har regelbundna erbjudanden via friskvårdsleverantörerna. Klicka in på den leverantör din arbetsgivare samarbetar med och ta del av eventuella erbjudanden.

Årserbjudande fram till och med den 12 november

Just nu får du en årsprenumeration för endast 1599 SEK, du sparar upp till 669 SEK.

  • För vem? Erbjudandet gäller för dig som inleder, förlänger eller uppgraderar till en årsprenumeration, nya som gamla medlemmar.
  • Hur tar jag del av erbjudandet? Inled, förläng eller aktivt förnya* din prenumeration via kort- eller bankbetalning på kampanjsidan här på Yogobe.com eller Benify, eller via Benefit, ePassi och Wellnet med något av våra andra erbjudanden.
  • Hur länge? Erbjudandet gäller till och med midnatt den 12 november eller till dess att 500 personer har uppgraderat sitt medlemskap med detta erbjudande.

OBS! Erbjudandet är inte tillgängligt via App Store eller Google Play men givetvis kan du använda apparna fritt när du väl har betalat på vår hemsida.

Vill du köpa en accesstid som inte är just månad, kvartal eller år, kanske mer eller mindre?

Yogobe har fasta belopp per månad, kvartal och år men om du har ett udda belopp som du vill använda hos Yogobe går det självklart också bra. Kanske ditt friskvårdsbidrag inte räcker till det medlemsalternativ du vill ha, eller så kanske du har mer friskvårdspengar kvar som du vill utnyttja till fullo – då finns det två alternativ för dig.

  1. Via friskvårdsleverantören ePassi kan vi ta emot udda belopp – läs mer om detta på ePassis sida via länken ovan. Det funkar så att du fyller i ett "fribelopp" som skickas till oss och vi uppgraderar ditt konto hos oss därefter.
  2. Lämnar du in kvitton till din arbetsgivare för att redovisa dina friskvårdsköp, och vill köpa för en udda summa? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare. Du kan också göra flera/upprepade månads-, kvartals, eller årsprenumerationsköp. Ditt konto uppgraderas med ny accesstid för varje köp.

Yogobe – störst i Norden på yoga och träning online

Det är Yogobes strävan att det skall vara lättillgängligt och roligt att träna med regelbundenhet. I synnerhet viktigt i dessa tider med en pågående pandemi. Vi erbjuder nordens bredaste och mest omfattande videobibliotek med klasser, workshops och föreläsningar LIVE-online samt on-demand med erkända yogalärare, träningsinstruktörer, meditationsledare samt psykologer och coacher inom fysisk och mental träning. Bland annat hittar du gravid- och mammaträning, löpcoachning, andningsövningar, stresshantering, fysioterapi, rehabiliteringsträning och traumaanpassad yoga hos oss.

Om friskvårdsbidraget

Friskvårdsbidraget som man får från sin arbetsgivare gäller år till år och kan ändras. Den 1:a januari varje år får du således nya pengar att använda för investering i ditt välbefinnande. Sedan 1 juli 2020 gäller bidraget även onlineträning. Skulle din arbetsgivare ha frågor gällande friskvårdsbidrag för digitala tjänster hänvisar vi till läsning kring Skatteverkets beslut i frågan.

Välkommen till Yogobe du som är ny till Yogobe, välkommen tillbaka till dig som varit inaktiv under en tid och hejaheja till dig som läser detta som ett steg i att investera i MER Yogobe med och genom ditt friskvårdsbidrag!

Läs mer om yoga och träning online

Brett utbud av träning, yoga, meditation och föreläsningar

Ny
30 min

Träna with

Uthållighetsträning med fler repetitioner och tyngre övningar.

Ny
60 min

Yoga with

Ett flöde av yinyoga positioner för dig som älskar att springa eller promenera.

Klass
10 min

Meditera with

A meditation to practice more loving kindness and compassion for yourself.

Ny
10 min

Träna with

Rörlighetsövningar vid nackspärr och nackont – guidad av fysioterapeuten Hillevi Borga.

För att se en hel video behöver du vara inloggad. Antingen som betalande medlem eller via en prova-på-period. Just det, man provar alltid vår prenumerationstjänst gratis i 14 dagar, utan bindningstid om man vill och bestämmer därefter om/ifall man vill betala för något av våra erbjudanden. Klicka här och kom igång direkt!

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]