Yoga och träna online hos Yogobe med friskvårdsbidraget 

08 September 2021 | By Yogobe

Oavsett hur mycket du har kvar i friskvårdsbidrag så kan du hitta ett medlemskap som passar dig. Eller så köper du en av våra onlinekurser som du har tillgång till under ett år. Vi har samarbeten med fyra olika friskvårdsleverantörer – läs mer hur du går tillväga här!


Enkelt att använda friskvårdsbidraget

Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag? Då kan du enkelt använda det hos oss. Antingen köper du en prenumeration direkt på Yogobe (kvitto hittar du sedan under Mina inställningar), eller om din arbetsgivare valt att samarbeta med någon av nedan angivna friskvårdsleverantörer. Då rekommenderar vi att du klickar dig in på länken för den friskvårdsleverantör som din arbetsgivare är kopplad till för att läsa mer om hur du kan uppgradera ditt medlemskap på Yogobe med hjälp av ditt friskvårdsbidrag.

Aktuella friskvårdskampanjer

Just nu har vi fantastiska erbjudanden hos samtliga friskvårdsleverantörer där du kan köpa medlemskap och kursen "The Art of Breathing" med Ulrica Norberg till riktigt förmånliga paketpris. Erbjudandet gäller t.o.m 31/12/2021. Missa inte det – gå till din friskvårdsleverantör redan idag och använd ditt sista friskvårdsbidrag för året!


Använd hela eller delar av friskvårdsbidraget

Hos Yogobe kan du välja att använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för:

  • En prenumeration – ger obegränsad tillgång till över 2000 videor samt många playlists, program, löpande utmaningar och LIVE-klasser. Du kan välja mellan månads-, kvartals- eller årsprenumeration som kostar från 189 SEK till 1899 SEK.
  • Digitala fördjupningskurser som du köper separat från din prenumeration som kostar mellan 599 SEK och 1990 SEK. Läs mer om samtliga fördjupningskurser här.

Vill du köpa en accesstid som inte är just månad, kvartal eller år?

Yogobe har fasta belopp per månad, kvartal och år men om du har ett udda belopp som du vill använda hos Yogobe går det självklart också bra. Kanske ditt friskvårdsbidrag inte räcker till det medlemsalternativ du vill ha, eller så kanske du har mer friskvårdspengar kvar som du vill utnyttja till fullo – då finns det två alternativ för dig.

  1. Via friskvårdsleverantörerna ActiWay och ePassi kan vi ta emot udda belopp – läs mer om detta på deras sidor via länkarna ovan.
  2. Lämnar du in kvitton till din arbetsgivare för att redovisa dina friskvårdsköp, och vill köpa för en udda summa? Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare.

Yogobe – Störst i Norden på onlineträning

Yoga och träning online är ett lättillgängligt och roligt sätt att träna på och gör att fler kan träna och yoga när pandemin fortsätter. Yogobe har Nordens största videobibliotek av streamade pass och föreläsningar med erkända lärare inom yoga, träning, meditation, mental träning med mera som rör hälsa. Du hittar bland annat gravid- och mammaträning, andningsövningar, stresshantering, fysioterapi, rehabilitering och traumaanpassad yoga. 

Om friskvårdsbidraget

Friskvårdsbidraget som man får från sin arbetsgivare gäller år till år och kan ändras. Den 1:a januari varje år får du således nya pengar att använda för investering i ditt välbefinnande. Sedan 1 juli 2020 gäller bidraget även onlineträning. Skulle din arbetsgivare ha frågor gällande friskvårdsbidrag för digitala tjänster hänvisar vi till läsning kring Skatteverkets beslut i frågan.

Välkommen till Yogobe, för dig som ny medlem, dig som varit medlem tidigare eller du som är medlem och vill förlänga ditt medlemskap med friskvårdsbidraget!

Läs mer om yoga och träning online

Brett utbud av träning, yoga, meditation och föreläsningar

Ny
30 min

Träna with

Uthållighetsträning med fler repetitioner och tyngre övningar.

Ny
60 min

Yoga with

Ett flöde av yinyoga positioner för dig som älskar att springa eller promenera.

Klass
10 min

Meditera with

A meditation to practice more loving kindness and compassion for yourself.

Ny
10 min

Träna with

Rörlighetsövningar vid nackspärr och nackont – guidad av fysioterapeuten Hillevi Borga.

För att se en hel video behöver du vara inloggad som betalande medlem hos Yogobe. Ny till tjänsten? Prova gratis i 14 dagar, utan bindningstid. Klicka här och kom igång direkt!

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]