Campaign page banner

Använd ditt friskvårdsbidrag

06 January 2019 | By Yogobe

Låt inte friskvårdsbidraget brinna inne! Med Yogobe får du mycket för pengarna samtidigt som du kan yoga och träna precis var och när du vill tillsammans med många av Nordens ledande yoga- och meditationslärare samt träningsinstruktörer, helt på dina villkor. Du betalar enkelt för en månad, kvartal eller ett helt år. Du avgör!


Några av Nordens främsta yogalärare och hälsoprofiler guidar dig

För att regelbundet kunna ta hand om oss själva är det viktigt att finna tid för yoga och träning i vardagen. Genom vår tjänst sparar du tid samtidigt som du ges möjlighet att inspireras och vägledas av experter inom bland annat yoga, meditation, mindfulness, stresshantering, stretch, cardia, coreträning, pilates, löpcoachning och rörlighetsträning. Ta del av nordens största bibliotek av streamade videos, specialframtagna träningsprogram, playlists för alla humör och behov, säsongsutmaningar (Yogobe 4-week challenges), samt våra växande communityn BEYOGA365 och YOGAMOM365 på Fb med tusentals personer som delar samma intresse: Hållbar hälsa och välmående!

Så här använder du ditt friskvårdsbidrag hos Yogobe

Beroende på hur mycket du har i /eller/ har kvar av ditt friskvårdsbidrag så kan du kombinera en eller flera köp med varandra. Du bestämmer hur lång access du önskar köpa. 

  • Är ditt friskvårdsbidrag kopplat till Wellnet eller Benify? Sök efter Yogobe i deras system/tjänst och gör din beställning. Vi skickar dig sedan en bekräftelse.
  • Om du har ett friskvårdsbidrag kopplat till ActiWay har du två alternativ. Antingen kan du söka upp Yogobe på deras hemsida och använda ditt friskvårdsbidrag direkt eller så kan du maila ditt fullständiga personnummer till info@yogobe.com och ange vilket medlemsalternativ du är intresserad av eller hur mycket pengar du vill använda så får du motsvarande access-tid från oss. Det går även att göra en tilläggsbetalning på valfritt belopp om du t.ex. vill ha ett årsmedlemskap men inte har 1899 SEK att nyttja.
  • Har du fysiska checkar från Friskvårdskuponger skickar du dem per post till oss. Skriv ett handskrivet följebrev till checkarna där du uppger den mailadress du kopplat till ditt konto hos Yogobe. Skicka brevet till: YOGOBE AB, Lästmakargatan 13, 111 44 STOCKHOLM. Du får ett bekräftelsemail från oss så snart vi mottagit och registrerat checkarna.
  • Använder du FriskvårdsAppen? Sök upp Yogobe i appen och välj själv hur stor del av ditt friskvårdsbidrag som du vill använda (minst en månad á 189 SEK). Gå sedan in på yogobe.com och välj "Prova gratis i 7 dagar". Vi kommer sedan att maila dig och bekräfta köp samt ge mer information.
  • Teckna månads-, kvartals-, eller årsprenumeration och skriv ut kvitto som skapas och sparas under "Kvitton" på Min Profil, och som du sedan förser din arbetsgivare med. Innan du gör detta rekommenderar vi att du försäkrar dig om att just din arbetsgivare godkänner användande av friskvårdsbidrag för onlinetjänster.

Ett exempel för dig som har friskvårdspengar att använda via en leverantör som understiger eller överstiger våra månads-, kvartals-, eller årsmedlemskap:
Du får t ex 1200 kr hos Actiway från arbetsgivaren men vill köpa ett år på Yogobe för 1899 kr. Då gör du såhär:

  1. Betala 1200 kr via friskvårdsleverantören.
  2. Gå till Prenumeration.
  3. Inled en kvartalsprenumeration. Då betalar du 499 kr.
  4. Inled månadsprenumeration för 189 kr.
  5. Maila info@yogobe.com med bekräftelse på ovan så adderas 1200 + 189 + 499 kr och ditt konto uppgraderas med ett år. Du kan köpa till hur många perioder du önskar. De bara adderas till din medlemstid.

OBS! Du kan kombinera dina friskvårdspengar med en befintlig löpande kortprenumeration hos oss. Det som sker är att de månader som du köper via ditt friskvårdsföretag bara adderas till din befintliga prenumeration hos Yogobe. Notera även att det i slutändan är arbetsgivaren som har beslutanderätt om ditt friskvårdsbidrag gäller för onlinetjänster. Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på: info@yogobe.com.

Länktips

988788 219051151621813 1970082099 n

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: info@yogobe.com