Kaikki tapahtumat

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

Maksuton tapahtuma45 MINpersonal_growth

Kvinnohälsa: Stress & välmående

perjantaina 08 maaliskuuta 2024

Ilmoittautuminen päättynyt

11:00 - 11:45 GMT+0

Kaikille ilmainen

Tapahtumasta

Maksuton tapahtuma45 MINTapahtuman kieli
personal_growthAloittelijat

Kvinnohälsa: Stress & välmående - FULLBOKAD! 

Mona Drar drabbades av utmattning och somatisk sjukdom för ett antal år sedan. Det blev startskottet för en inre resa som förändrat hennes sätt att relatera till livet och hennes förankring inom psykologin. Mona utgår från ett holistiskt förhållningssätt och menar att kropp, själ och sinne interagerar och speglar varandra. 
 
I föreläsningen kommer främst de psykologiska aspekterna av Kvinnohälsa att adresseras. Hur påverkar långvarig stress vårt välmående? Är det möjligt att skapa balans och utrymme för oss själva i en tillvaro fylld av brus och ”att göra listor”. Hur utvecklar vi självkärlek och närhet till kroppen i en tidsanda som präglas av orimliga krav och upplevelsen av otillräcklighet? I föreläsningen varvas klinisk erfarenhet, teori och introspektiva övningar.

Mona Drar har arbetat som psykolog i 20 år. Idag driver hon eget företag och har skrivit böcker om stress, utmattning och uppvaknandeprocessen. Mona har b.l.a. arbetat inom Barn- och Ungdomspsykiatrin, företagshälsovården och utvecklat gruppbehandling i naturen vid stressrelaterad ohälsa. Tillsammans med Yogobe har hon skapat online program med fokus på stress/utmattning och självutveckling.

Du som deltar live kan ställa frågor till Mona i chatten som besvaras i mån av tid. Du får gärna maila in frågor och funderingar på förhand till [email protected] så försöker Mona väva in så många som möjligt i föreläsningen. 

Vem kan delta på en masterclass/workshop?

Detta är en masterclass/workshop, som är gratis och öppen för ALLA. En masterclass är en mer djupgående klass som undervisas av en erfaren lärare med specialkompetens inom området. En workshop består oftast av både teori och praktik och innehåller mer kunskapshöjande moment.

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?

  • Börja med att boka klassen (se bokningsknapp).
  • Efter att du har slutfört din bokning hittar du din bokade klass högst upp i din översikt.
  • Du får även en påminnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!
🎥  Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig ändå! Alla klasser spelas in och skickas morgonen därpå till alla som har bokat sig. Länken är tillgänglig i 72 timmar.
 

Fler klasser samt program med Mona Drar

Tapahtuman aika ja päivämäärä

Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua: 08 maaliskuuta 2024 at 10:45 GMT+00:00

perjantaina 08 maaliskuuta 2024 11:00 - 11:45 GMT+0

Apuvälineet

    Tätä tapahtumaa varten et tarvitse apuvälineitä.

Tarvitsetko apuvälineitä? Vieraile Yogobe Storessa

Varaa paikkasi!

Ilmoittautuminen tapahtumaan Kvinnohälsa: Stress & välmående on nyt päättynyt.